Şimdi Ara

YDS Başvuru Soruları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de yatırdım Ösym'nin sitesinden. Ve yarın okula gitmem gerek sanırım. Öğrenci belgesi alıp kampüs içerisindeki ösym bürosundan başvuru yapacağım.
  • geçen sene KPDS ye girmiştim. para yatırdıktan sonra ,doğrudan pc den kayıt yapabilirim değil mi? rektörlüklere falan gitmeme gerek yoktur heralde. geçen sene pttden yapmıştım başvuruyu .
  • yds icin egitim bilgileri farketmiyor internet yapin gitsin.
  • Evet, 30 ay öncesine kadar ösym'nin bir sınavına girdiyseniz internet üzerinden şifreniz ile başvuru yapılabiliyor. Girmediyseniz, ösym bürolarından yapılacak başvurular. Para ösym'nin sitesi üzerinden veya atm'lerden yapılabiliyor.

Ben de dün yaptım başvurumu elden. Aday başvuru formuyla birlikte öğrenci belgesi, öğrenci kimlik kartı ve fotoğraf götürdüm yanımda fakat hiçbirini sormadılar bile. Sadece formu alıp 3 lira isteyip tamamladılar başvuruyu. Mezun olanlardan diploma fotokopisi isteniyormuş sanırım, not ortalaması vs.bilgilerini teyit etmek için.Bilginiz olsun.

Bugün son gün başvuru için unutmayın.
  • forumdaşlar aman diyim imkanınız varsa kültür üniverisitesine gitmeyin.
    oranın erkek personeli hem yavaş hem artist.adamı dinden imandan çıkartan tipler.
    bunlar yöke mi bağlı üniversite ye mi?afraların tafraların geçilmiyor.
    nasılsa bunları şikayette etcek bir yer de yok. krallık kurmuşlar vicdansızlar.

yöke şikayet ettim gerçi ne olacaksa sanki.
    bir umut kendilerine çeki düzen verirler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.