Şimdi Ara

YDS Başvuru Soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu sene YDS'ye girmeyi düşünüyorum. Başvuru süreci bildiğimiz gibi dün başladı. Fakat haftaiçi 8-5 arası çalışıyorum. Bu sebeple iki sorum olacak;

- Benim yerime başka biri sınav ücretini yatırabilir mi?

- 2 yıl öncesine kadar sınava girilirse internet üzerinden şifre ile başvuru yapılabiliyormuş diye bir duyum aldım. Fakat en son 3 sene önce sınava girdim. Şifremi de hatırlamıyorum zaten. Bu durumda yakındaki bir liseye kardeşim giderek benim adıma başvuru yapabilir mi?

Özetle; bu iki başvuruda da illa ben mi olmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2metin4

Merhaba arkadaşlar,

Bu sene YDS'ye girmeyi düşünüyorum. Başvuru süreci bildiğimiz gibi dün başladı. Fakat haftaiçi 8-5 arası çalışıyorum. Bu sebeple iki sorum olacak;

- Benim yerime başka biri sınav ücretini yatırabilir mi?

- 2 yıl öncesine kadar sınava girilirse internet üzerinden şifre ile başvuru yapılabiliyormuş diye bir duyum aldım. Fakat en son 3 sene önce sınava girdim. Şifremi de hatırlamıyorum zaten. Bu durumda yakındaki bir liseye kardeşim giderek benim adıma başvuru yapabilir mi?

Özetle; bu iki başvuruda da illa ben mi olmalıyım?

Bizzat sizin gitmeniz daha iyi olur cunku ufak tefek de olsa sorun çıkabiliyor tabi Kardeşiniz gidebilir buda müdür yardımcısının insafina kalmis tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim, peki aynı şey banka için de geçerli mi acaba?
  • ösym bürosuna gidilmiyor eğer son 2 senede bi sınava girdiysen , para zaten bankamatikten tc no ile ödeniyor o yüzde kim öderse ödesin önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Camera -- 4 Şubat 2014; 15:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matthew__

ösym bürosuna gidilmiyor eğer son 2 senede bi sınava girdiysen , para zaten bankamatikten tc no ile ödeniyor o yüzde kim öderse ödesin önemli değil.

Yok son 2 senede herhangi bir sınava girmedim, dolayısıyla internet üzerinden yapamıyorum sanırım. Bu durumda okullardan ya da ÖSYM merkezlerinden başvurmam gerekli herhalde.

Bu arada banka işinin bankamatiklerden de hallolabileceğini öğrendiğim iyi oldu, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2metin4 -- 4 Şubat 2014; 16:09:41 >
  • quote:

quote:

ösym bürosuna gidilmiyor eğer son 2 senede bi sınava girdiysen , para zaten bankamatikten tc no ile ödeniyor o yüzde kim öderse ödesin önemli değil.

Yok son 2 senede herhangi bir sınava girmedim, dolayısıyla internet üzerinden yapamıyorum sanırım. Bu durumda okullardan ya da ÖSYM merkezlerinden başvurmam gerekli herhalde.

Bu arada banka işinin bankamatiklerden de hallolabileceğini öğrendiğim iyi oldu, teşekkür ederim.

+ sadece bankamatikte yatırılıyor zaten bank içine girme bosuna. önemli değil

• parayı senin yatırmana gerek yok tc numaranı soyleyen herkes yatırabilir :)

-son 2 senede kaydın yoksa veya kayıtlı eğitim bilgilerinde değişiklik varsa mecburen bizzat osym burosuna gideceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Başvurusu Yapamıyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

parayı senin yatırmana gerek yok tc numaranı soyleyen herkes yatırabilir :)

-son 2 senede kaydın yoksa veya kayıtlı eğitim bilgilerinde değişiklik varsa mecburen bizzat osym burosuna gideceksiniz.

Evet, para kısmı halledildi sanırım. Ama elden başvuru için işten izin alıp 1-2 saatte halletmem lazım sanırım. Teşekkürler cevaplar için.
  • Arkadaşlar yds başvurusu yaparken öğrenci belgesi istiyorlarmı benim üni edirnede ve ben şuan ist dayım bir öğr belgesi için edirneyemi gideceğim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zykon

Arkadaşlar yds başvurusu yaparken öğrenci belgesi istiyorlarmı benim üni edirnede ve ben şuan ist dayım bir öğr belgesi için edirneyemi gideceğim şimdi

Evet o duruma ben de takıldım ne yapacağım bilmiyorum. Bir de Akbank Atm'sinden yatıramadım başvuru ücretini. Sınav ücreti yatırma tarzı bir şey bulamadım. Nasıl yatırılıyor tam olarak? Bilenler yardımcı olabilir mi?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar yds başvurusu yaparken öğrenci belgesi istiyorlarmı benim üni edirnede ve ben şuan ist dayım bir öğr belgesi için edirneyemi gideceğim şimdi

Evet o duruma ben de takıldım ne yapacağım bilmiyorum. Bir de Akbank Atm'sinden yatıramadım başvuru ücretini. Sınav ücreti yatırma tarzı bir şey bulamadım. Nasıl yatırılıyor tam olarak? Bilenler yardımcı olabilir mi?

ödemeler diye birsey olması lazım ödemeler ösym sınavlar yds vs
  • quote:

quote:

quote:

ödemeler diye birsey olması lazım ödemeler ösym sınavlar yds vs

Anladım. Peki öğrenci belgesi teslim etmek zorunlu mudur acaba başvuru sırasında?

• quote:

quote:

osym kendi sitesinden yatir.
  • Oradan deniyorum şimdi. Fakat öğrenci belgesi mevzusuna aklım takıldı.
  • Bir de bu başvuru merkezleri sadece haftaiçi ve 8-17 arası mı çalışıyor acaba? Yoksa cumartesi de açık olma olasılığı var mı?
  • osym kendi sitesinden yatırılmıyor? başvuruya giriyorsun paranızı yatırın diyor ve biryere de yönlendirmiyor...bankamatikten yatıran var mı
  • arkadaşlar işkembeden konuşmayalım bankamatikten falan ödenmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

arkadaşlar işkembeden konuşmayalım bankamatikten falan ödenmiyor...

hocam ösym nin sitesinden kredi kartıylada ödeniyor bi kaç önce yaptım , ayrıca ziraate git bankamatikten öde kartsız vs ikiside oluyor
  • osym sitesinden bulamıyorum bi türlü yicem kafayı...
  • BULDUM YATIRDIM...şükür:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.