Şimdi Ara

Yds ve toefl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar şuanda elemantary seviyesinde üniversite hazırlıkta okumaktayım. Yds ve toefl sınavlarına girmeyi düşünüyorum. Sebebi üniversitemde 1 sınav hakkım var onu geçemediğim taktirde tekrar etmem gerekecek. Bu yüzden yds ve toefl sınavlarına girerek şansımı arttırmak istiyorum. Şu seviylerde ydsden 70 ve toefldan 84 almam verimli ve doğru çalışarak mümkün olbilirmi. Birde sınav tarihindej önce pre intermediate seviyesini yarılamış olacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yds ye bende giricem açıkcası upper intermediate falan olman lazım şansının olabilmesi için
  • FuKaGa F kullanıcısına yanıt
    istanbul lisan merkezi dil kursuna git derim bence,aynı zamanda toefl yetkili sınav merkeziler,pişman olmazsın.
  • erhanelmas E kullanıcısına yanıt
    üni hazırlık okuyorum zaten hocam ağır gelir ikisi.
  • Bilen birinden yardım al arkadaşım. Doğru kaynaklarla çalışman şart. Gereksiz kaynak=zaman kaybı

• YDSingilizceci kullanıcısına yanıt
    hocam şuan ing yeterli dğeil benim yds için intermediate ye yeni başladım yani elemantary im daha ama ayın 5 inde olan sınava girmeyi düşünüyorum şuan grammerlerimi iyice sağlamlaştırdm tek eksiğim şuanda kelime sayısı şuanda 1000 - 2000 kelime vardır haznemde yds için bi 10.000 gerekli galiba
    sen dil kursuna gidiyonmu,eğer gitmiyorsan istanbul lisan merkezine git derim bence,bu kursun hocaları YDS dersini çok iyi veriyorlar,pişman olmazsın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online YDS/YÖKDİL vb kurslar
    2 yıl önce açıldı
    toefl sınavı 2013
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    sen istanbul lisan merkezine gittinmi,yds ve toefl kursunda öğretmenleri çok iyi,toefl kursunu veren öğretmenleri amerikalı öğretmenlerden oluşuyor,istanbul lisan merkezine git derim bence..
    ben sadece aynı zamanda toefl sınav merkezi olduğunu söyledim sadece,YDS kursuda veriyorlar,hem YDS kurs başarı oranları yüzde 95 miş,bence bu kursa git derim tamam..

• dBZerodealer- kullanıcısına yanıt
    İstanbul Lisan Merkezine git derim,YDS kursuda veriyorlar,YDS başarı oranları yüzde 95 miş,arkadaşım bu kursa gitti,YDS sınavında da istediği puanı aldı,bence bu kursa git derim tamammı...

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanelmas

İstanbul Lisan Merkezine git derim,YDS kursuda veriyorlar,YDS başarı oranları yüzde 95 miş,arkadaşım bu kursa gitti,YDS sınavında da istediği puanı aldı,bence bu kursa git derim tamammı...

İngilizce öğretmenliği okuyorum zaten bence kursa pek gerek yok. Autonomous learner olarak kendim hazırlanabilirim yardım almadan. Ben senin içni söylemiştim aslında
  • Ozel ders alman yada kursa gitmen bazi seyleri daha hizli ogrenmeni saglayacaktir.Eger ingilizce altyapin iyi ise tek basina da ilerleyebilirsin fakat ingilizce altyapin iyi degilse kesinlikle bir kursa gitmeni oneririm.Iyi gunler

• Merhaba arkadaşlar.. ben istanbul lisan merkezine gittim. yds puanımı 42,5 den 83,75e çıkardım. şiddetle tavsiye ederim. hocaları eğitimi ilgilenmeleri çok iyi. yds konusunda uzmanlaşmış, çok deneyimli hocalar ders veriyor. gerçekten memnun kaldım ve istediğim sonuca İLM sayesinde ulaştım.hocama ve kuruma teşekkür ederim sizlere de tavsiye ederim inşaallah sizede bir faydam dokunur arkadaşlar
  • şu iki kulanıcıyı banlayın mümkünse... işleri güçleri reklam yapmak
  • zaten eger bir ingilizce kursu forumlarda sahte hesap acarak insanlari kandirmaya yonelik reklam yapma isine kadar dustuyse o kurstan bi hayir gelmez benden soylemesi . eger varsa kurs planiniz istanbul lisan merkezini direk silin listeden . burda yalan dolanla adam toplayan yarin kursta sana neler okur neler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ataşehir tarafına yakınsan Ataşehir Harvard Yabancı Dil Kursunu tavsiye ederim. Hazırlıkta okuyan öğrencilere yönelik hazırlık atlamaya yardımcı programları mevcut (Proficiency) ve bu konuda oldukça iyiler.
  • Ben de dil tazminatı için gireceğim yds ye ama kaç yıl oldu ben okuldan mezun olalı , ders çalışmayı bile unutmuş durumdayım zaten kursa gitmek falan da çok zor geliyordu. Uzaktan eğitim kurslarını araştırdım, online yds center a kayıt yaptırdım. Hiç ummadığım şekilde derslere katılıyorum şimdi ve hakikaten dersler çok verimli geçiyor, ödevler, sınavlar falan derken ilerlememi kendim çok rahat farkedebiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.