Bildirim
YDS Eğitim Seti Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben yediiklimin decoding YDS setini aldım hocam. Tavsiye ederim. Deneme sınavına kadar herşey var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nslhnhn
Ben yediiklimin decoding YDS setini aldım hocam. Tavsiye ederim. Deneme sınavına kadar herşey var.
O set bende de var ama ben konu anlatim video gibi biseyler ariyorum. O sette guzel tabi. Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetten video izlesene abicim.. paranız mı bol anlamyom. Youtube da ücretsiz ama gerçekten kaliteli videolar var onları izle. Takılırsan sorabilirsin bana yardım ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: hgwxx/7
İnternetten video izlesene abicim.. paranız mı bol anlamyom. Youtube da ücretsiz ama gerçekten kaliteli videolar var onları izle. Takılırsan sorabilirsin bana yardım ederim.
Kpds icin videolar buldum. Onlari izliycem. Bu sinav gecti artik nisandaki sinava bakicam. Yine de tesekkurler tavsiyeniz icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X