Şimdi Ara

YDS İçin Kurs Kurları hakkında Çıkmaza Girdim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bugün kadıköyde bir kurs ile görüştüm. Am is are konusundan sonra grammerim yok gibi birşey. Elementary ve pre intermediate kurlarını alıyorum. Her biri 1.5 ay sürüyor. Daha sonra foundation diye gramer kaynaklı bir kur alacağım üstüne yds kursuna gideceğim. 3600 TL maliyeti var. Sizce mantıklı duruyor mu? İşime yarar mı ?

Daha önceden ekstra olarak hiç ingilizce eğitimi almadım.Bu nedenle ilk defa bu amaca yönelik yoğunluk vereceğim. Sizce bu alacaklarım benim yds sınavı için yeterlilik kazanmamı sağlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLabarna -- 13 Ekim 2015; 17:22:44 >

• Merhabalar,

Kaydedeceğiniz ilerleme eğitim kalitesi, kurs ciddiyeti, öğretmenler, yardımcı materyaller vb. ile doğrudan ilgilidir. Tanıdıklarınızdan referans ile yol almak en güvenli yöntemdir, ancak her insanın öğrenme şeklinin de farklı olduğunu unutmayın.

Genel geçer tavsiyem YDS için otomatikleşmiş (virgül varsa however işaretle vb.) taktik öğreten kurslardan uzak durmanız. Bu tarz kurslar bildiklerinizi de unutturur, sizi dilden soğutur.

Verdiğiniz bilgilerle nihai bir karar vermek zor. Hangi kursa gidiyor olursanız olun, İngilizceyi günlük hayatınızda kullanmaya çalışın. Internette kaynaklar arayın, okuyun, yazın, izleyin.

İyi günler,
  • Merhabalar bende ingilizce eğitim alıyorum. 5 kur fakat benim yds gibi bi amacım olmadığı için fazla geliyor. Bu nedenle iki kurumu devretmek istiyorum. Dilko kadıköy şubesindeyim bende. Bizim kursumuzda interden sonra yds eğitimi veriyorlar. Ama upperdan sonra daha iyi olur diyorlar(tabi cakşt sıkıntılıysa interden sonrada hallediyorlar) eğer bende devir almayı düşünürsen iletişime geçelim. İki kuru 1200 tl ye vereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.