Şimdi Ara

Yedek anahtar yaptırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle herkese, bir kaç hafta önce bir araç aldım fakat sadece tek anahtarım var. Yedek anahtar yaptırmak için sanayiye gittiğimde eski bmwyi görünce kuzu görmüş kurt gibi oldular :D yan sanayi anahtarı orjinali bu diye söyleyip 600-700 fiyat çekiyorlar. Bende internetten almaya karar verdim içi dolu bir şekilde anahtarı alıp öyle kodlatayım dedim. Fakat bir kaç üründe ews tarzı bir şeyler yazıyor ve araştırsam da anlayamadım. Aracım 98 model e46 3.18 daha önce tecrübe etmiş veya tanıdık anahtarcı önerebilecek birileri var mı? Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BMW görmekle alakası yok modelden modele değişiyor fiyatlar başka yerden anahtar alıp buna kopyala falan şeklinde kabul eden anahtarcı çıkmaz bence. Malzeme elinde kalır paran çöpe gider. Birkaç yere soracaksın en ucuz fiyat verene yaptıracaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slicerx -- 24 Ağustos 2020; 7:6:51 >
  • Kopyalayacak olan da aynı anahtarcılar, bmw amblemini görecekler fiyat vermeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Kopyalayacak olan da aynı anahtarcılar, bmw amblemini görecekler fiyat vermeden.
    Fakat 9x model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slicerx -- 24 Ağustos 2020; 8:46:35 >
  • herhangi bir anahtarcıya git yaptır .Sanayide ne işin var anahtar için.

geçen hafta istanbul gaziosmanpaşa meydan da 200 tl ye citroen c4 anahtarını yaptırdım . yedek anahtar ve bozuk olan kumandayı yaptırdım. aracın yanına gelip direksiyona bi cihaz bağlayıp anahtarı tanıtıyorlar .
  • Tamam da hepsi aynı değil ya

• Aynı anahtarı 350 tlye buldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Yedek Parça Dükkanı Açmak
    geçen yıl önce açıldı
    Opel Yedek Parça
    10 ay önce açıldı
    Yedek Anahtar Ve Kasko
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    hakkı o zaten hocam 350-400 liraya her türlü anahtarı kopyalıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.