Şimdi Ara

Yedek Anahtar Cıkartma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
15.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bizde wv passat var(2003 model)

Babam sehir disinda anahtar bizde ama yedek anahtar cok lazım oluyor. Gidip normal bir anahtarciya versem anahtari aynisindan cikartabilir mi? Merak ettigim bir konu. Çünkü arac dahibi burda yok. Birde kaça mahal olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yedek Anahtar Çıkartma: Kolay ve Sorunsuz Bir Süreç

Arabanızın anahtarını kaybetmek stresli bir durum olabilir. Ancak yedek bir anahtar çıkartmak düşündüğünüz kadar zor olmak zorunda değil. İşte adım adım bir kılavuz:

1. Arabanızın Marka ve Modelini Belirleyin:

Yedek anahtar çıkarmak için arabanızın marka ve modelini bilmeniz gerekir. Bu bilgiyi aracınızın ruhsatında veya kapı çerçevesinde bulabilirsiniz.

2. Lisanslı Bir Çilingirle İletişime Geçin:

Lisanslı bir çilingir, yedek anahtar çıkarma konusunda uzmanlaşmıştır. Güvenilir bir çilingir bulmak için çevrimiçi yorumları okuyun veya arkadaşlarınızdan tavsiye isteyin.

3. Gerekli Belgeleri Sağlayın:

Çilingir genellikle aracınızın ruhsatını ve kimlik belgenizi isteyecektir. Bu belgeler, araca sahip olduğunuzun ve anahtarı çıkarma yetkisine sahip olduğunuzun kanıtını sağlar.

4. Çilingirin Aracınıza Gelmesini Bekleyin:

Çilingiri aradıktan sonra, aracınıza gelmesini ve yedek anahtar çıkarma işlemini gerçekleştirmesini bekleyin. Çilingir, aracınızın kilidini açmak, yeni bir anahtar kesmek ve programlamak için profesyonel ekipman ve araçlar kullanacaktır.

5. Yedek Anahtarı Alın:

Çilingir işlemi tamamladıktan sonra size yeni yedek anahtarınızı verecektir. Anahtarı hemen test edin ve düzgün çalıştığından emin olun.

İpuçları:

• Yedek anahtarı güvenli bir yerde saklayın.
    • Yedek anahtarı düzenli olarak test edin.
    • Arabanızın yedek anahtarını kaybetmeniz durumunda, derhal lisanslı bir çilingirle iletişime geçin.

Yedek bir araba anahtarı çıkarmak, aracınıza tekrar erişim sağlamak için gerekli bir adımdır. Yukarıdaki adımları takip ederek, hızlı, kolay ve sorunsuz bir şekilde yeni bir yedek anahtar elde edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ruhsat yeterli olur bence

fiyat konusun da bir bilgim yok anahtardan anahtara değişir
  • Normal bir anahtarcı yapamaz.Araç orada yokken anahtar çıkartma amacını çözemedim babanla konuş beraber gidin yaptırın sanayide.Kampanya yapıyor bazı firmalar 150TL civarına immo'lu anahtar kopyalıyorlar.Servise giderseniz pahalıya patlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Normal bir anahtarcı yapamaz.Araç orada yokken anahtar çıkartma amacını çözemedim babanla konuş beraber gidin yaptırın sanayide.Kampanya yapıyor bazı firmalar 150TL civarına immo'lu anahtar kopyalıyorlar.Servise giderseniz pahalıya patlar.

Araba burda. Orjinal anahtarida bizde ama yedek her zama lazim oluyor. Birde babamin ne zaman gelecegi belli degil. Ruhsat felan burda. Yarin bi sanayiye gidim en iyisi.

• İmmobilizer anahtar kopyalayanlar var biz bir arkadaşa yaptırmıştık 60-70 lira gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • ARKADAŞLAR BEN BU İŞTE 18 YILLIK TECRÜBEME DAYANARAK SİZİ BİLGİLENDİRMEK İSTERİM OTOMOBİL AMNAHTARI YAPTIRMAK İÇİN ARAÇ ŞART ÇÜNKÜ ARACA CİHAZLARLAR GİREREK YADA İMMOBİLİZER BEYNİNİ SÖKEREK YAPIYORUZ BU ARAÇTAN ARAÇA GÖRE DEGİŞİR ANAHTAR FİYATLRIDA ARAÇ MARKA VE MODELİNE GÖRE DEGİŞKENDİR AYRİYETEN BİZ RUHSAT VE RUSAT SAHİBİ OLMADAN ANAHTAR YAPMIYORUZ NEDEN DENİLİRSE KÖTÜ NİYETLİ İNSANLARINDAN KAYNAKLANACAK SORUNLARIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN KİMİK FOTOKOPİSİ VE RUSAT FOTOKOPİLERİNİ ALIP ARŞİVLİYORUZ BÖYLEELİKLE İLERİDE KARŞILAŞACAGIMIZ EMNİYET SORGUSUNDA GÖSTEREBİLMEK İÇİN DETAYLI BİLGİ VE FİYATLAT İÇİNhttps://www.asanlaranahtar.com/arac_kumanda_ve_anahtarlari_urunleri_57.aspx

• of dead kullanıcısına yanıt
    @MRB. ARKADAŞLAR

2011 MODEL ARACIM VAR ANAHTARLAR KAYIP ELİMDE RUHSAT VAR BU RUHSATLA YEDEK ANAHTAR ÇIKARTABİLİRMİYİM VEYA ARACI ÇEKİCİYLE ANAHTARCIYAMI GÖTÜRMEM GEREK VEYA ANAHTARCIMI ÇAОIRTMALIYIM VE KAÇ TL YE MAL OLUR.BİLGİSİ OL
    AN LÜTFEN YAZSIN SYG. @of dead @of dead @of dead @of dead @of dead @of dead @of dead @of dead @of dead @of dead @of dead
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Yedek Parça
    11 ay önce açıldı
    Pert İşlemleri(Yedek Anahtar)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21.

@MRB. ARKADAŞLAR

2011 MODEL ARACIM VAR ANAHTARLAR KAYIP ELİMDE RUHSAT VAR BU RUHSATLA YEDEK ANAHTAR ÇIKARTABİLİRMİYİM VEYA ARACI ÇEKİCİYLE ANAHTARCIYAMI GÖTÜRMEM GEREK VEYA ANAHTARCIMI ÇAОIRTMALIYIM VE KAÇ TL YE MAL OLUR.BİLGİSİ OL
    AN LÜTFEN YAZSIN SYG. @of dead @of dead @of dead @of dead @of dead @of dead @of dead @of dead @of dead @of dead @of dead

aracınızın yetkili servisine başvurun. durumu anlatın. çözüm üretirler diye düşünüyorum. maliyetli olacağı kesin.
    oto anahtarcı da işi çözer. önce aracın kapısını açacak. aracın immobilizer kodunu kopyalayıp yeni bir anahtara aktaracak.

• Arkadaşlar bnde toros var yedek anahtarı nerdn çıkartabilirim normal anahtarcılar çıkarabilir mi

• redhack7 R kullanıcısına yanıt
    evet çok rahat çıkartırlar
  • Saol kardeşim ilginden dolayi Teşekkürler

• Bu konuyu eskiden açmıştım. 200 liraya adam çıkartmıştı. İmbolizerli mi ne diye arabadanda işlem yapmıştı.

• yaw anlayamadığım orj sizde ise yedek nasıl her zaman lazım oluyor

anahtarı üstündemi gezdiriyor baban

eğer yedeği kayıpsa gidip kaskodan yaptırın 5 kuruşta ödemezsiniz

ben öyle yaptım hatta tek anahtar 400 komplesi 600 idi komple değiştirttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

yaw anlayamadığım orj sizde ise yedek nasıl her zaman lazım oluyor

anahtarı üstündemi gezdiriyor baban

eğer yedeği kayıpsa gidip kaskodan yaptırın 5 kuruşta ödemezsiniz

ben öyle yaptım hatta tek anahtar 400 komplesi 600 idi komple değiştirttim

yalnız her kasko firmasında o dediğiniz şartsız şurtsuz yapılmıyor hocam..hasarsızlığın bozulabildiği durumlar oluyor kaskodan yedek anahtar çıkartma işinde.. bi sonraki seneki priminiz yükseliyor haliyle böylece kaş yaparken göz çıkıyor
    umarım birşey olmamıştır ama belki sizinki de bozuldu haberiniz yok.. bunu iyi sorgulamak lazım,biz 150tl'ye immobilizerli çıkarttık.. yapan yerler var ama yukarda arkadaşın da dediği gibi ruhsat görmek istemeleri lazım sonuçta aracın gerçek sahibi için bu kopyayı yaptıklarından emin olmalılar.. tabi maalesef hepsi bu özeni göstermiyor bizimki de dahil..

• haislip_13 kullanıcısına yanıt
    Valla kaskoya zaten 600 lira veriyordum varsin bozulsun

Zaten ertesi sene coj fiyat cikardi baska firmadan yaptirdim

Indirime bakmadim zaten daha ucuzdu

Ilki halk idi sonra ak tan yaptirdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.