Şimdi Ara

Yedek Subay Adayı Kasım Celbi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kasım celbinde askere gitmek için askerlik şubesine gittim.
    ilk gittiğimde sistemde hata vardı bir yere mail attılar hiç bir yere atayamıyordu beni bugün yine gittim telefondan e devlete soktu beni ''ASAL Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri'' Bölümünü doldurttu. Hastaneye veya sağlık ocağına gitmem gerekiyormu diye sordum. Oda bana sen lisans mezunuzun gitmene gerek yok sadece bekleyeceksin dedi. Kasımdan öncede teslim olabilirmişim eylük ekim gibide alabilirler felan sürekli kontrol et dedi. Bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim.

Yoklama başvurusu yaptığımda bu çıkıyor bu işleme daha varmı yoksa daha asal askerlik hizmet tercih işlemlerini kaydet demediğim içinde olabilirmi acaba ?
    Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre kayıtlı olduğunuz askerlik şubesine müracaat ediniz.

• Acil cevaba ihtiyacım var. Gidip tecili bozdurdum sonra telefondan bana bu işlemi yaptırdı ''ASAL Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri'' oda 11.bölüm olan Güncelleme ve Önizleme bölümünde bekliyor İşlem Sonucu kısmı aktif değil. Sadece bekleyeceksin dedi doktora felan gitmene gerek yok dedi varmı böyle bir şey ?
  • aynı sorun bendede mevcut bende anlamadım
  • bilen yok mu acaba ?
  • Aynı sorun bendede mevcut. Ben bugün arkadaşla beraber gittim o 6 ay seçti onda kasım celbi yazıyor ben astsubaylık seçtim bende celp dönemi yazmıyor e devlettede işlem sonucuna gelmiyor 11de kalıyor. Sık sık kontrol et oraya tarih düşer dediler
  • Tamamen amatörce hazırlanmış bir sistem işlemim sonuçlanmıyor şubedikelerin dünyadan haberi yok ne yapıcam bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEDEK SUBAY ÖĞRETMEN - 2020
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.