Şimdi Ara

Yedek Subay'lık için 15 Eylülden Sonra Dilekçe Verenlerin Buluşma Noktası(325.dönem) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emek1

slm dostlar,

Askerlik şubem Eskişehir

25 Eylül'de başvurumu Bursa Askerlik Şubesinden yaptım,normalde 26 eylüle kadar aralık celbi için normal kayıt dönemi olması lazım,fakat bayram nedeniyle evraklar erken gönderilmiş Ankara'ya.geç kayıt durumuna düştüm aralık celbi için, bu sebeple ben de Ankara Asal'a erken sevk dilekçesi yolladım .

Bugün 14:20'de Eskişehir Askerlik Şubesini aradım,dilekçemi nereye yolladığımı sordular,Ankara'yı söyledim,20 Ekim'den sonra açıklanacakmış.

Bir de sorum var,İkametgahım Bursa,askerlik şubem Eskişehir,yedek subaylık için sınav merkezim hangisine göre belirlenecek,Tuzla mı Polatlı mı :)

Ankara veya kendi askerlik şubelerine erken sevk dilekçesi yollayıp sonucunu öğrenenler lütfen yazsınlar..

Sınav merkezin sevk edileceğin şubeye göre değişir (yerli-yabancı) .Eğer Bursada ki yabancı şubenden sevk edilmeyi düşünüyosan sınav Balıkesirde

• Bugün 17.15 itibarı ile erken sevk dilekçemi ASAL'a teslim etmiş bulunuyorum, yarın da kabul edeceklerini söylediler, hayırlısı olsun bakalım...
  • ben erken sevk dilekçemi salı günü (14 ekim) gönderdim ankaraya bakanlığa. Yerel şubemdeki memurlar hiç uğraşma çok geç oldu bu saatten sonra çıkmaz sana aralık celbi dediler. Sonra ankarayı aradım şubemden böyle diyolar napıyım dedim onlarda daha dilekçeleri kabul ediyoruz sen yolla dilekçeni dediler bende hemen yolladım. Bugün yine aradım ankarayı dilekçemin ulaşıp ulaşmadığını ve dilekçede bir sorun olup olmadığını sormak için fakat görevli memur bu konuda bilgi veremeyeceğini söyledi, ulaştıysa ve doğru hazırlanmışsa işleme konulacağını aksi taktirde çöpe gideceğini söyledi. Ben asalın sitesindeki erken sevk dilekçesini doldurup gönderdim ek olarakta askerlik durum belgesi fotokopisi ile nufus cüzdanı fotokopisi yolladım. Aradığım memurda bunları gönderdiysen işleme konur büyük ihtimalle dedi. Açıklanma tarihi olarakta 30 ekim dedi. Ankaranın telefon numarası yedek subay bürosu 03124023422 - 03124023423. Erken sevk dilekçeleri için aramanız gereken numara ise 03124025335.

• Öncelikle forumdaki herkese selamlar...
    Agustos' da lisans mezunu oldum ve iş nedeni ile 2 yıl tecil işlemi yaptırdım.Yani 2010 aralık ayına kadar tecilli idim.Sonradan iş yeri askerlik şartı koyunca 8 ekim de Ankara'ya gidip elden ASAL a erken sevk dilekçemi ve tecil sonrasında bana verilen askerlik durum belgemin fotokopisini verdim.
    Oradaki görevli bayan bana ısrarla askerlik subeme tecıl durumumu bozdurmam için ek bi dilekçe vermemi söyledi.Buna istinaden 10 ekimde burdur askerlik subesıne durumumu anlatan ve tecil işlemimin iptal edilmesını ısteyen bi dilekçe gönderdim.(Asal a verdiğim dilekçenin ve askerlik durum belgemin de birer fotokopisini ekleyerek)
    Askerlik şubemi ardından arayarak durumumu sorduğumda 1 kasım itibariyla öğrenebilirsin dediler.
    Arkadaşlar ne olur bi değerlendirme yapın benim iş durumum açısından cok kritik bi durum...Kesin gider miyim aralık 2008 döneminde...Dilekçem kabul olur mu?
    Değerlendirmelerinizi ve fikirlerinizi düşünce ve görüşlerinizi bekliyorum...

• Kimse kesin konuşamıyor erken sevk dilekçesinin akibeti hakkında, bekleyip göreceğiz...
  • asala telefon açıp soran yok mu
  • Bu ne yaw telefonlar devamlı meşgul..
  • Cuma arayin demislerdi sonra pazartesi arayin simdide biraz once konustum Uskudar askerlik subesini "kasimin ilk haftasi arayin" dendi...
  • arkadaşımada kasımın ilk haftası arayın demişler,vallahi bıktım artık ,bu işlerin böyle uzamasının bazı insanları nasıl etkilediğini görmüyorlarmı anlayamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fastestxxxx

arkadaşımada kasımın ilk haftası arayın demişler,vallahi bıktım artık ,bu işlerin böyle uzamasının bazı insanları nasıl etkilediğini görmüyorlarmı anlayamıyorum.

vallaha adamların umrunda değil, ben üç günde hallettim yarım saatte halledilebilecek işi. iki gündür geliyorum işten atılacam bi kolaylık sağlayın diyen yaşı başı geçmiş adamı, albay şubenin dışına çıkıp dövmeye kalktı.

kışlada yaşayacağın eziyetleri var sen düşün
  • Benimde bir sorum olacak ama burası mı yeri bilemiyorum.Nolur yardım edin çok zor bir durumdayım.Ben ağustosta kıbrıstan mezun oldum malum yök denkliği sebebiyle henüz denklik belgemi alamadım.22 ekim de en geç vericeklerini söylemişler.Belgeyi almak için zaten ankara'ya gidicem yarın(eğer verirlerse)aslında askerlik şubem kastamonu ama ankaradaki bir askeri şubeden askerlik durum belgemi alabilir miyim?Dilekçe yazıp tarihi geçmiş olsada, yinede asal'a gidip şansımı denemek istiyorum.Bu işlemler sizce ne kadar sürer eğer yarın alabilirsem denkliğimi?askerlik şubesinde sıra falan oluyor mu bu durum belgesi için?yada muayenede?
  • quote:

Orjinalden alıntı: freezone78

Benimde bir sorum olacak ama burası mı yeri bilemiyorum.Nolur yardım edin çok zor bir durumdayım.Ben ağustosta kıbrıstan mezun oldum malum yök denkliği sebebiyle henüz denklik belgemi alamadım.22 ekim de en geç vericeklerini söylemişler.Belgeyi almak için zaten ankara'ya gidicem yarın(eğer verirlerse)aslında askerlik şubem kastamonu ama ankaradaki bir askeri şubeden askerlik durum belgemi alabilir miyim?Dilekçe yazıp tarihi geçmiş olsada, yinede asal'a gidip şansımı denemek istiyorum.Bu işlemler sizce ne kadar sürer eğer yarın alabilirsem denkliğimi?askerlik şubesinde sıra falan oluyor mu bu durum belgesi için?yada muayenede?

Ankara'dan tüm işlemlerini halledebilirsin, Abidinpaşa'daki askerlik şubesinden muayene olup durum belgeni alırsın, kastamonuya faks çekerler aralarında halledip bir gün içinde durum belgeni hazırlarlar ama çok erken gidip sıra beklememen lazım, zira çok kalabalık olomamasına rağmen sıra çok yavaş ilerliyor...

• çok teşekkürler ama birisi demişki işte askeriye bir sürü belge istiyo onları gidip mecburen memleketinden çıkartman lazım askerlik kararı için.bide ben yeni mezun olduğum için bunları 31 ekime kadar yaptırmam mı lazım?yoksa kaçak mı olurum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: freezone78

çok teşekkürler ama birisi demişki işte askeriye bir sürü belge istiyo onları gidip mecburen memleketinden çıkartman lazım askerlik kararı için.bide ben yeni mezun olduğum için bunları 31 ekime kadar yaptırmam mı lazım?yoksa kaçak mı olurum?

15-20 tane resim al yanına (sağlık kontrolü için sevk edilirsen daha da fazla lazım olur) 4 adet tc kimlik numaralı nüfüs cüzdan fotokopisi ve 4 adet de diploma fotokopisi ile gidersen yeterli olacaktır; geri kalanı onlar senin yerli askerlik şubenle fakslaşarak halledecekler merak etme...

http://www.asal.msb.gov.tr/

• selam arkadaşlar ben de 22 eylül de verdim yedek subay dilekçemi iş başvurularından cevap
    gelebilir diye ama başvurupta belgeleri almayabiliyormuşuz yani boşu boşuna beklemiş oldum
    ve 25 eylül olarak bildiğim son başvuru tarihinin 19 eylül olduğunu öğrenince epey üzüdüm..

aynı durumda az kişi yok gerçekten açık öğretim mezunları da eklenince talep günden güne arttı
    nasıldır bu işler neye göre kabul edilecek kimse tam olarak bilmiyor sanırım..

ancak bu hep tekrarlanan bir durum; yani önceki senelerden bu durumda olanlara nasıl cevaplar
    verilmiş merak ediyorum, aslında bu durumda olup dilekçesi kabul edilen arkadaşlar söylemişler
    ancak kabul edilmeyenler var mıdır bulamadım google da :p
    yani 19 eylülden itibaren kronolojik olarak mı alırlar başvuruları nasıldır bu işler
    bilen var mıdır acep?!?

neyse konuyu görünce sevindim ama kimsenin cevap alamamış olması tedirgin etti,
    umarım herkesin istediği gibi olur, sağlıcakla...

• merhaba arkadaşlar
    ben erken sevk dilekçesini 17 ekim günü ankaraya gidip elden teslim ettim
    ordaki görevli kasım ayında bağlı bulunduğunuz şubeyi arayıp sonucu öğrenebilirsin dedi.
    var mı sonucu belli olan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.yğn

merhaba arkadaşlar
    ben erken sevk dilekçesini 17 ekim günü ankaraya gidip elden teslim ettim
    ordaki görevli kasım ayında bağlı bulunduğunuz şubeyi arayıp sonucu öğrenebilirsin dedi.
    var mı sonucu belli olan ?

Aynen bekliyorum ben de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: miyazaqi

selam arkadaşlar ben de 22 eylül de verdim yedek subay dilekçemi iş başvurularından cevap
    gelebilir diye ama başvurupta belgeleri almayabiliyormuşuz yani boşu boşuna beklemiş oldum
    ve 25 eylül olarak bildiğim son başvuru tarihinin 19 eylül olduğunu öğrenince epey üzüdüm..

aynı durumda az kişi yok gerçekten açık öğretim mezunları da eklenince talep günden güne arttı
    nasıldır bu işler neye göre kabul edilecek kimse tam olarak bilmiyor sanırım..

ancak bu hep tekrarlanan bir durum; yani önceki senelerden bu durumda olanlara nasıl cevaplar
    verilmiş merak ediyorum, aslında bu durumda olup dilekçesi kabul edilen arkadaşlar söylemişler
    ancak kabul edilmeyenler var mıdır bulamadım google da :p
    yani 19 eylülden itibaren kronolojik olarak mı alırlar başvuruları nasıldır bu işler
    bilen var mıdır acep?!?

neyse konuyu görünce sevindim ama kimsenin cevap alamamış olması tedirgin etti,
    umarım herkesin istediği gibi olur, sağlıcakla...

kardeş ben de senin durumundayım..bende 23 eylülde verdim dilekçeyi adamlar haber vermeden 19 eylülde şubeden alımı bitirmişler..tam aziz nesinlik olay ama ne yapacan ya seve seve ya da sevmeye sevmeye uyacaksın kurallara...

• arkadaşlar ben 17 ekimde erken sevk evraklarımı faxladım aynı gün aps ilede gönderdim 20 sinde posta telsim edildi.bugün şubemi aradım daha belli olmamış kasımın ilk haftası arayın dediler...
  • arkadaşlar bu konuyu acan olarak sonunda rahatladım,biraz önce askerlik şubemi aradım ve kabul edildiğimi öğrendim, inşallah sizlerinde kabul olmuştur,neler çektiğinizi cok iyi biliyorum,allah kolaylık versin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.