inş. diğer arkadaşlarında kubul olmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben 14 ekimde göndermiştim dilekçeyi, bu sabah şubeme gittim ve dilekçenin kabul edildiğini öğrendim. Umarım başvuran herkese çıkar hepimize hayırlı olsun.
mrb arkdaşlar..bugün kndi şubemi aradım kabul edilmiş...sanırım bilecik jandarma..herkezin kabul olmuştur umarım..
Arkadaşlar çok fazla zaman ayıramadığım için önceden sorulduysa da kusura bakmayın (Yine de elimden geldiğince atılan mesajları okumaya çalıştım)
Üniversiteden geçen sene mezun olduktan sonra(mart ayında) (okul uzamıştı) yedek subay işlemlerimi yaptırıp 30.11.2008e kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur tarzında bir belge aldım.Bu zamana kadar yine işlerimin yoğunluğundan araştırma fırsatım yoktu. Kısaca sorum ; Aralık 12 'de askere alınmam sözkonusu mu yoksa nisan ayında gidebilme şansım var mıdır? (ekim ya da kasım ayı içerisinde askerlik şubesine gitmedim) yani 30 kasımdan sonra aralık ayı içerisinde şubeye gidip nisan ayına karar aldırtmam mümkün mü ve bu yasal açıdan bir sorun oluşturur mu?
Yanıtlarsanız sevinirim
Teşekkürler
not: başka bir başlığa da yazmak zorunda kaldım aynı mesajı, acil bir bilgi almam gerekiyor tecrübeli arkadaşlardan
Diğer tarafa yazdım cevap..
yok yok yok hala gözükmüyor diyolar olmadı sanırım bu saatten sonra haber çıkmaz.Valla çöktüm yani neyse hayırlısı buymuş diyicez:(
quote:
Orjinalden alıntı: freezone78
yok yok yok hala gözükmüyor diyolar olmadı sanırım bu saatten sonra haber çıkmaz.Valla çöktüm yani neyse hayırlısı buymuş diyicez:(
Ayın 17sinden sonra görünecek yabancı askerlik şubelerinde, peşini bırakma sakın..
quote:
Ayın 17sinden sonra görünecek yabancı askerlik şubelerinde, peşini bırakma sakın..
yok plasmon benim erken sevk dilekçem kabul olmadıki daha yabancı şube değil kendi şubemde gözükmüyo bu saatten sonrada gözükmez herhalde 5 ay daha bekliyicez boş boş
quote:
Orjinalden alıntı: freezone78
quote:
yok plasmon benim erken sevk dilekçem kabul olmadıki daha yabancı şube değil kendi şubemde gözükmüyo bu saatten sonrada gözükmez herhalde 5 ay daha bekliyicez boş boş
Nasıl böyle birşey yapabilirler anlamak mümkün değil, sen ASAL'a dilekçe verdiğin zaman, dilekçe kabul etmiyoruz artık demediler değil mi, o zaman dilekçesi kabul olanlarla aranda fark olmamalı; gitmezsen yaka paça götürürler, gitmek istediğin zaman da böyle bin tane engel çıkartırlar karşına, geçmiş olsun arkadaşım...
ben de 7 ekimde ilk defa şubeye gidip işlemleri yaptırdım. 8 ekimde muayene olup erken sevk dilekçemi istanbuldan ankaraya aps ile yolladım. 6 kasımda da şubemi arayıp gideceğimi öğrendim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme