Şimdi Ara

Yedek subay olmak istiyorum bir yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim 1 yıl daha tecilim vardı geçenlerde gidip tecilimi bozdurdum bu kasımda askere gidicem inşallah sevk öncesi hazırlık işlemi yap dedi e devletten bende askerlik tercih işlemleri bölümünden yaptım. Komando ya hayır yedek subaya evet dedim. Şimdi sorularım şunlar bu ne zaman belli olur ve nereden bakarım ikinci sorum şu göğsümde harf dövmesi var bilen var mı sorun çıkar mı?

• dövme yedeklikten sonra kalmak istediğinde sorun olabilir. ekimde belli olur. kasım celpinde aşırı yoğunluk var besyoculara öncelik var. kura da çıkarsa gidersin. bende basvurdum ama ihtimalimiz cok düşük. aynı tas aynı hamam farkeden bişe yok aslında. muhtemel er çıkacak cogumuza. yeni sistemle beraber kışlalarda aşırı derece er açığı var. 2020 de yedeklik sistemi devreye girecek gibi duruyor e devlette yazan o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metamfetamin Elması -- 26 Temmuz 2019; 21:52:53 >
  • Metamfetamin Elması kullanıcısına yanıt
    ya benim anlamadığım ben bu konularda çok bilgisizim kabul ediyorum ama yardımcı olan bir insan yok ya askerlik şubesine gidiyorum güvenlik içeri almıyor e devlettten yap diyor e devletten ne yapayım aq paso hata veriyor. Aile hekimine gittim sistemde gözükmüyr diyor yapabildiysen yardımcı olur musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.