Şimdi Ara

Yedek Subay Sınavında mülakat ve tarih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1- ) Gireceğimiz yedek subay sınavında yazılı sınavdan sonra aynı gün mülakat da yapılacak mı? Yapılacaksa neler hakkıdan sorular soruyorlar?

2-) Ben ayın ikisine gidicem dedim. Memur da sarı zarfa öyle yazdı. Bu değiştirilebilir mi? Dikkat etmedim, başka yere de kaydettiler mi? Başka gün gitsem problem olur mu?

Teşekkürler...

• mulakat diye birsey yok sanirsam sadece sinav var.....
  • Ayak ustu mulakat olma olasılıgı var.Masa vs karsısına gecıp normal muhabbet edılıyor
  • mulakat falan yok adı mülakat sadece
    sınava girip çıkıyorsun kimse senle muhabbet etmiyor.ben de neden mülakat denmiş hala çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webislander -- 16 Kasım 2009; 8:47:25 >
  • benım dedıgım komando masası doktor masası flan ;) çeşitli masalar mevcutmus :)
  • Mülakat yoksa eğer. 3 gün boyunca herkesin sınavı bittikten sonra optik formlar işleme konulup, kimin ne olacağı çıkıyordur.
    O zaman ilk günün gidince astek son gün gidince kısa muhabbeti efsaneden başka birşey değildir. Kimisi "orda kontenjanı doldurmak için ilk gün gelenleri astek yapıyorlar" gibisinden birşeyler söylüyordu.

Yanlış mıyım?
  • oyle bır efsane var ama. son giden arkadaslarım oldu. ilk günkü masaların olmadıgını belırtıyorlar...
  • Arkadaşlar merhaba, çoğu arkadaşım yedek subay olarak yaptı askerliğini, sınava giriş günü-askerliği yedek subay veya kısa dönem yapma orantısı şehir efsanesinden başka bir şey değil...Sınava istediğiniz günlerden birinde girebilirsiniz,zarfın üzerinde yazan tarihin bir önemi yok!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.