Şimdi Ara

Yedek Subaylığım Er'e Dönüştü Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben şubat 2022 celbi̇ i̇çi̇n hi̇zmet terci̇hi̇ yaptim

sonra 4 ocak tari̇hi̇nde siniflandirma beklerken erteleme başvurusunda

bulundum ve askerli̇ği̇m 09.07.2022'ye ertelendi̇.

bugünde siniflandirma sonuçlari açiklandi.ben şuan ertelenmi̇ş yani̇ gi̇tmeyecek gözüküyorum. ama askerli̇k şubesi̇ni̇ aradim beni̇m siniflandirmam yapilmiş statü ve yer belli̇ oldu dedi̇ler ama erteli̇si̇n gi̇tmeyeceksi̇n dedi̇ler.

i̇lk başta bana yedek subay ankara mamak 4. kolordu komutanliği çikmişti.

şi̇mdi̇ tekrar arayip sorduğumda ertelemeli̇ olduğun i̇çi̇n yedek subayliğin normal er olarak deği̇şti̇ri̇ldi̇ dedi̇ler..

ama ben yedek subay çikarsa ertelemeyi̇ i̇ptal edi̇p askere gi̇deri̇m di̇ye

düşünüyordum. şi̇mdi̇de ertelemeyi̇ bozarsan normal er olarak gi̇dersi̇n

di̇yorlar. ben bu yedek subaylik hakkimi nasil geri̇ alirim. ?

ben 4 ocakta erteleme başvurusu yaparken bana askerli̇k şubesi̇ dedi̇ki̇;

siniflandirman ve yeri̇n belli̇ olur ve ne zaman gi̇dersen o statü i̇le ve belli̇ olan yere gi̇dersi̇n herzaman dedi̇ler. şi̇mdi̇de ertelemeli̇ gözüktüğün i̇çi̇n yedek subayliğin ere dönüştü di̇yorlar. tesli̇m tari̇hi̇ 3 şubat ben bu yedek subayliği nasil geri̇ alip askere gi̇deri̇m daha 5 gün var ?

• Verdiğiniz bilgilerde eksiklik var Şubat celbine hizmet tercihi yapıp 28 ocaktan önce sınıflandırılmış olmanız imkansız zaten, Ankara çıktığını nasıl anladınız eğer Kasımda sınıflandırılıp gidip hemen o anda tecil ettiyseniz bakaya da kalmıyorsunuz bu sayede yedek subaylığınız düşmez ama siz Kasımdan taaa ocağa kadar gidip tecili yapmadıysanız o yüzden rütbeniz düşmüştür muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egolego -- 28 Ocak 2022; 16:24:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egolego kullanıcısına yanıt

askerlik şubesini bugün arayıp sordum ankaraya çıktığımı söyledi. ama ertelenmiş olarak gözüktüğüm için e devlette ankara er yada yedek subay felan yazmıyor sınıflandırmaların hepsi boş gözüküyor e devlette.

şubat celbi için hizmet tercihi yaptım. 4 ocakta erteleme başvurusunda bulundum. sınıflandırmam tam olarak ne zaman yapıldı emin değilim ocak ayı içinde yapılmıştır muhtemelen.

• furkan553455 F kullanıcısına yanıt

Tamam size yedek subay falan çıkmamış er çıkmış belli ki o yüzden ertelemeniz bitince er olarak çıkan birliğe gitmek zorundasınız, tekrar sınıflandırma olmayacak eğer bedellinin şartlarını sağlıyorsanız sadece bedelliye çevirebilirsiniz başka alternatifiniz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egolego kullanıcısına yanıt

ama sabah askerlik şubesini ilk aradığımda bana yedek subaylık çıktığını söyledi. sonra yarım saat sonra tekrar aradım. sonuçlar açıklanmadan önce erteleme talebinde bulunduğum için yedek subaylığın er statüsüne dönüştü dedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yedek Subay Çıktı ama...
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.