Şimdi Ara

Yedekleme bozulmuş olduğu veya iphone ile uyumlu olmadığı için iTunes iphone'u yedekleyemedi Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski iphone6plus telefonumu itunes ile yedekledim ve tüm içeriğini sildikten sonra vodafone cihaz değişim kampanyasında 2500 gibi cidden iyi bir fiyata saydırıp ayda 200 küsür tl taksitle iphoneX aldım. Eve geri gider gitmez yedeklemeyi yeni telefonuma yüklemeye çalıştım ama

"Yedekleme bozulmuş olduğu veya iphone ile uyumlu olmadığı için iTunes ".........."adlı iphone'u yedekleyemedi." diye bir uyarı çıktı karşıma.

Yıllarca biriken mesajlar, mailler, fotoğraflar, notlar, veriler şunlar bunlar bir sürü şey... bozulmuş ne demek. Peki ya iphone 6plus yedeği iphoneX ile uyumlu değilse ne yapacağım, eski telefonumu geri isteyip iphoneXi de iade mi edeceğim, ben etsem iade alan olmaz... diye kara kara düşünürken sayısal geçmişim silinmiş, kendimi yeni bir başlangıça hazırlamaya çalışıyor şekilde buldum. 6plus o kadar eski sayılmaz ki, versiyon uymaması ne alaka. Acaba telefonu bilgisayarımdan ayırdığımda güncelleme bitmemişmiydi? Çünkü bu yedek öyle kolay bozulur birşey değil. Tek sorun yedekleme bitmeden bağlantıyı kesmekle mümkün bildiğim kadarıyla.

"Yedekleme bozulmuş olduğu veya iphone ile uyumlu olmadığı için iTunes iphone'u yedekleyemedi" Hatası Çözümü:

Neyseki korktuğum başıma gelmemiş. Bu sorunu yeni iphone alan bir çok arkadaş yaşayabiliyormuş. Çözümü de çok kolay. Sorun tahmin ettiğimden çok daha kolay çözüldü. Meğerse "Yedekleme bozulmuş olduğu veya iphone ile uyumlu olmadığı için iTunes ".........."adlı iphone'u yedekleyemedi." hatasını çözebilmek için yapmanız gereken yeni telefonunuzu güncellemekmiş. Telefonda genel ayarlar bölümünün altında güncellemeyi yaptıktan sonra hata veren iphone 6plusyedeğimi yeni iphoneX'e yüklemeyi tekrar denedim ve hatasız şekilde yedeği yeni iphoneX e yükledi.

Umarım bu çözüm sizin de işinize yarar.

Sevgiler

• Daha üst sürümün yedeği alt sürüme yüklenemiyor sizinkide ondan. Zaten çözmüşsünüz. Güle güle kullanın.
  • bilgi verdiğiniz için teşekkürler bir çok kişinin işine yarıcaktır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.