Şimdi Ara

Yedeksubay JANDARMA KOMANDO OKUL K.LIĞI FOÇA / İZMİR Nasıldır ki ne ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doğuya yollanıcak askerleri izmir/foçada eğitip yolluyolar diye biliyorum
  • nokya6260 arkadaşım çok sağol allah sana ve tüm askerlerimize hayırlı teskereler nasip etsin...

Zor ama zevkli bir askerlik olucak inşallah benim için....
  • Denk gelmiş..

quote:

Orjinalden alıntı: bruteforce

quote:

Orjinalden alıntı: bahadir_bado

quote:

Orjinalden alıntı: bruteforce

eğirdir da komando en zor yerdir foca falan solda sıfır kalır

gitmeden bilemezsin . Ben askerlik yapmadım (yaş 24 okuyom )

ama hem foçayı hemde kırkağacı iyi bilirim , ordaki ETİ bisküilerini bizden yiceksiniz ,

konumuza gelelim , foça şehir olarak çok güzel bir yer , ama askeriye için aynı şeyi diyemicem...

Türkiye'nin uzmanlıkta en az fire veren komando eğitim tugayları dır kendileri

Allah kolaylık versin hocam

hocam giitm i bukadar net konuşuyorum yaş 29 anıyla şanıyla komandoydum ve aklınıza gelebiecek hertürlü eğitimi aldım bubi tuzagı, pusu , bomba eğitimi . taktik akın , zor koşullar altında hayati idame ve daha buna benzer bisürü sey

edit : ayrıca şunu belirtmek isterim askerliğin kısa olanı makbuldür diyen arkaaşa cevaben ben birlik komutanıydım ve senin o tınlamaz dediğin başçavuşlar hersabah bana birlik ekmili veriridi esas duruşta ayrıca disiplinsizlikten 3 gün tugay disiplin ceza evinde cezalandırdım tınlanıp yada tınlanmamk senin kişiliğin ve sözünü dinletebilmenle alakalı askerlikte yaş yoktur rütbe vardır kullanmasını bileceksin o kadar !

• quote:

Orjinalden alıntı: codderial

Çok polyannacısın hocam..

Gittiği yerlerde 313 kd leri görüp kıl olacak,,imrenecek, gıpta ile bakacak..Hatta 315 leri de gönderecek,,ama o hala orda..
    Büyük ihtimal doğuya düşecek-Kars civarı-mayın temizleme vs..-

Ya herşeyi geçtim,asteğmen çok arada kalmış bi rütbe,, ne de olsa bitecek diye askeri sıkmaz,, fakat üstleri baskı yapar askeri sık diye,, ,, sonra başçavuşlar bunları tınlamaz.. hatta yerine göre astsubay çavuşlar vs..

Askerliğin kısa olanı makbuldur..

307 kd..

quote:

Orjinalden alıntı: sinanoglu.net

İyi eğitimin hayatta kalma olasılığını artırdığını düşün. Saçmalıklar dahil herşeyi eğitimin parçası olarak gör gerçi sen asteğmen adayı olarak çok saçmalık yaşamayacaksın. Örneğin çökerek bir saat kahvaltıyı beklemek veya çöp olmayan yerlerde mıntıka temizliği gibi. (sinirsel eğitim) Uykusuzluğa alıştırmak için yapılan uyandırmalar, sürünmeler, acayip yürüyüş teknikleri, şınavlar, ölümüne koşular... Eğitim tamamlandığında en azından çelik gibi bir vücudun olacak ve göreve gittiğinde düşmanına korku vereceksin.

Arkadşım askercilik oynamayacağız askerlik yapacağız. Ha senin yaptığına da saygım var yanlış anlaşılmasın ben de kısa dönem yapmak isterdim ama Foça ya komando yedek subay olarak gidiyorum , bundan da gocunmuyorum. Sen burada rahat otur , "askerliğin kısa dönemi makbuldür" yazılarını yazabilesin diye biz orada eğitim alıp, savaşmaya gönderiliyoruz. Bunu birileri yapmalı takdir edersinki. Ve ben bundan onur duyuyorum.

Zor ama gerçekten faydalı bir eğitim olucak. Kısa dönem erler olmayacak 2 grup asteğmen adayı olacağız yaklaşık 500 kişi bunların yarısı iç güvenlik yarısı komando olarak çıkıcakmış. Yüksek oranda kuralar doğu çıkıyor. Ufak bir kısım batıda kalıyor eğitim subayı gibi görevlerle. Gece eğitimleri olacak. Zor koşular uzun yürüyüşler. Ama bunların hepsi oradaki askerlerin menfaatine bunu unutmamak lazım. Öğrendiğiniz/miz her çözüm olay durum hareket ileride karşılaşabileceğimiz problemlere çözüm olabilmesi için öğretilecek. Bunu unutmamak lazım.

Orada görüşmek üzere .

• sağlam çıkmak için çok çaba sarf etmen gerek allah yardımcın olsun hoca..........
  • hocam askerliğin kralını yapacaksın hiç moralini bozma burda ileri geri konuşanların çoğu mutfakta patates soyanlar sen koç gibi komando olacaksın ve mavi beren herkesi imrendirecek

karşıki dağlar sert kayalar geliyorr komandolar :) bu sözü unutma çok söyleyeceksiniz hele birde orda insan iyice gaza gelirrr sorma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bruteforce -- 10 Aralık 2006; 22:23:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.