tuzlu çay içtim irençti 1 yudumdan sonrasını hatırlamıyorum
bugün diyosan bezelye+kıyma+patetes+salça+yoğurt+domatesli makarna+ton balığı+domates+salatalık+roka+limon suyu+zeytin yağı
çok ciddiyim hepsini karıştırıp yedim çok hoşuma gitti ben manyahmıyım ya
bamya,bozuk olduğunu anladığım halde makarna..2gün midem mahfoldu
şu eklediğim fotoğraftaki mantıyı yedim en saçma olarak. bu mantı bekar evinin buzdolabında yaklaşık 2 yıldır duruyordu. 3 sap, gece 4-5 gibi acıkınca evde yicek birşey bulamayıp bu mantıyı yapmıştık. yarım saat falan tencerede sıcak suda kaynatıp üzerine salça dökmüştük. hayatımda tattığım en rezil şeydi heralde. açlıktan azımızın kokmasına rağmen yiyememiştik öle rezil birşeydi
quote:
Orjinalden alıntı: guvengs
ben değilde hala oğluna zeytin diye keçi boku yedirdim
Ya küçükken bi karışım yapmıştım mevye suyu-fanta-cola-süt-şeker-karabiber-tuz(emindeğilim) 1-2 şey daha vardı galiba sonra bunu buzdolabına koyup 5-6 saat beklettim ve içtim. Sonuç berbattı iğrenç ötesiydi hatta
Sushi. Abi bu kadar salakça bir yiyecek yok. Çiğ balık yenir mi? Sırf "biz cooluz" demek için yiyoyr işte bizim isanımız. İğrenç bir şey.
vasabi
quote:
Orjinalden alıntı: BmCpRo827
quote:
Orjinalden alıntı: Burhan*
Köpeğime mama alıyodum dedim nedir bu ya hayvan bu kadar seviyor. Attım ağzıma bir tane.
Köpek mamasının içinde domuzdan elde edilmiş katkı maddelerinin de olduğunu biliyorsundur umarım.
ooo öyle desene hemen gidip bir koşu alıyorum
kediye verirken kedi mamasını tatmıştım bi kaç kez:d tadı yok tatsız tuzsuz bişiy ya:S nası yiyo kedi anlamıyorum:D