Şimdi Ara

Yediğiniz en saçma yiyecek nedir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
4.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CemSönmez

tad olarak değilde isim olarak yediğim en saçma şey 'bişi' . bir çeşit hamur işi

adam pişiye bişi dedi
  • pastel boya silgi uhu kuş yemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _vol_

pastel boya silgi uhu kuş yemi

• Çin lokantasında,çin cipsimi öyle bisey
  • küçükken dayak yemiştim çok saçma gelmişti
  • Çikolata yanında ayran.
  • Küçükken sokakta bulduğum karıncaları parmağımla ezerdim ve avucumda toplardım ölülerini.Taşlı,kumlu,pislikli ölü karıncaları çerez gibi atardım ağzıma.

Tadı tatlı ve suluydu.Küçük çıtır sesleri geliyordu baya atınca ağzına.İsteyenler denesin.

Karınca etinin içinde domuzdan elde edilmiş katkı maddelerinin olduğunu biliyorsunuz umarım
  • Ban.

Not: Başlık sanat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loodyeyes

Küçükken sokakta bulduğum karıncaları parmağımla ezerdim ve avucumda toplardım ölülerini.Taşlı,kumlu,pislikli ölü karıncaları çerez gibi atardım ağzıma.

Tadı tatlı ve suluydu.Küçük çıtır sesleri geliyordu baya atınca ağzına.İsteyenler denesin.

Karınca etinin içinde domuzdan elde edilmiş katkı maddelerinin olduğunu biliyorsunuz umarım

M.etme biliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon tr

gaste kağıdı yiyodum küçükken

Bende

Bunun yanında toprak yeme ve tuğla kemirme alışkanlığımda vardı

He birde annem küçükken mevlid lere götürürdü. Orda pilav+ayran+ tulumba üçlüsü verirlerdi. Pilavı yemezdim. Ayranla tulumbayı aynı anda yerdim içerdim. Tadı süper oluyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostplanetp -- 17 Aralık 2009; 11:45:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: loodyeyes

Küçükken sokakta bulduğum karıncaları parmağımla ezerdim ve avucumda toplardım ölülerini.Taşlı,kumlu,pislikli ölü karıncaları çerez gibi atardım ağzıma.

tavsiye ediceksin diye korktum
  • Batırık.
    Suşi.
    Kedi Maması.
  • Tavuk bulyon yedim, bir de hazır bardak çorbayı toz halinde yedim. bir de küçükken küspe yemiştim. tadı da fena değildi aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

quote:

Bende

He birde annem küçükken mevlid lere götürürdü. Orda pilav+ayran+ tulumba üçlüsü verirlerdi. Pilavı yemezdim. Ayranla tulumbayı aynı anda yerdim içerdim. Tadı süper oluyor ama

tulumba + ayran gerçekten 10 numara oluyo her seferinde tulumbaya 1-2 yudum ayran bırakıyım

• ekmek arası cips! şaka deil çok severim hala da ama çok saçma :)
  • Aydın Karacasu'da okuyanlar bilin 2007-2008 yıllarında orda Meşhur KÖFTECİ Ali Usta vardı bi gün köfte ekmek niyetine öküzün h.yalarını yedirmişti ama tadı mükemmeldi sosla harmanlanmış kekikli pul biberli...
  • suşi olsa gerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: odesca

quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

quote:

Bende

tulumba + ayran gerçekten 10 numara oluyo her seferinde tulumbaya 1-2 yudum ayran bırakıyım

kemalpaşayla daha süper oluyor

• Şeker yerine yanlışlıkla tuz dökülen şerbetli baklava yedim.Evet iyi değildi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.