Şimdi Ara

yedikçe yiyesim geliyor dediğiniz şeyler ...( ss de paylaşırsanız güzel olur) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
5.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rahat 5 6 tane yenir yanindada limonata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu burger, kfc tarzı fast-food'lardan üniversitede nefret edeceksiniz, evde yapılan bir tabak yemeğe tüm fast-food'ları değişecek hale geleceksiniz. Zaten doyuruculuğu anlık, sağlıksız, tadlarıda berbat oluyor sırf yağ. Gidin evde mis gibi yemek yiyin bu nasıl yapıldığı belli olmayan iğrenç şeyleri yiyip durmayın.
  •  yedikçe yiyesim geliyor dediğiniz şeyler ...( ss de paylaşırsanız güzel olur)

Başka burger değil Big King XXL
  • mercimek köftesi artık kusucam dediğimde bile bıkmadan
  •  yedikçe yiyesim geliyor dediğiniz şeyler ...( ss de paylaşırsanız güzel olur)
  • Yaprak!! evet yaprağı bildiniz
    http://www.youtube.com/watch?v=pTmiCUob4cU
  • yemek
  • bu konudaki her şeyi yaların. (sonraki mesajlarda saçma sapan şeyler hariç.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

yedikçe yiyesim geliyor dediğiniz şeyler ...( ss de paylaşırsanız güzel olur)

Benim gibi biri oldugunu biliyordum bir oturusta 1 kilo yerim fazlasida olur ama zarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aman yarabbi ! Ortaklar'ın çöp şişi. 5 tane duble getirseler 5'inide götürürüm anasını satayım
  • Birde bunun fırınlanmışı var ikiside fena

• quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

arby's sanırım dimi. Bi vejetaryen arkadaşım var çok ilginç bir şeklde bu burgeri yiyebiliyor ve hayranlıkla yiyor. Bende tam bir et hastası olarak bu burgeri yiyemedim eti acayip ağır geldi bana

Ağzım sulandı
    +

duramadığım için sinemada asla almam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

Aman yarabbi ! Ortaklar'ın çöp şişi. 5 tane duble getirseler 5'inide götürürüm anasını satayım

şu ette beyaz beyaz yağ gözüküyor ya tüm iştahım kaçıyor. gram yağ yiyemem nasıl yiyorsunuz la. yanlışlıkla yutarsam falan tükürüyorum. yaşasın tavuk eti o yüzden sdlşkgj

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.