Şimdi Ara

yedikçe yiyesim geliyor dediğiniz şeyler ...( ss de paylaşırsanız güzel olur) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
5.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

yedikçe yiyesim geliyor dediğiniz şeyler ...( ss de paylaşırsanız güzel olur)

Aman yarabbi ! Ortaklar'ın çöp şişi. 5 tane duble getirseler 5'inide götürürüm anasını satayım

şu ette beyaz beyaz yağ gözüküyor ya tüm iştahım kaçıyor. gram yağ yiyemem nasıl yiyorsunuz la. yanlışlıkla yutarsam falan tükürüyorum. yaşasın tavuk eti o yüzden sdlşkgj

Hocam onlar yemek için değil ki, altındaki üstündeki etlerin pişerken vs daha güzel pişmesi için konuyor diye biliyorum, yoksa vıyır vıyır kim yiyor ki onu

• öyleyse bilemem de löp löp yağ yiyen tanıdğım çok var :(
  • Kızarmış bezelye, semiz otu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  yedikçe yiyesim geliyor dediğiniz şeyler ...( ss de paylaşırsanız güzel olur)

•  yedikçe yiyesim geliyor dediğiniz şeyler ...( ss de paylaşırsanız güzel olur)
  • sabah sabah nereden girdim konuya
  • olum bu konu çok pis damarıma bastıya
  • devaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

Bir oturuşta 3 tane yerim.

+1
    içinde ne varsa artık doyduğumu hissetmiyorum öyle lanet bişey

Yediğiniz şeyin içinde katkı maddesi olarak msg (e621) halk adıyla çin tuzu olarak bilinen bu madde yiyeceğin içine ne kadar koyulursa koyulsun tüketicinin bu iştah açan lezzeti farketmesi mümkün değildir. Bu madde direk beyni uyarıyor. Özellikle hazır çorbalarda bolca bulunur. Isterseniz alın paketini okuyun yazar katkı maddesi olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

mercimek köftesi artık kusucam dediğimde bile bıkmadan

off üstüne bolca limon

• quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime313

Beklenen mesaj geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

+1

Hayatınızı ikiye ayırın.Cağ kebabı yemeden önce ve sonra.Anavatanı Erzurum'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeolus98 -- 20 Haziran 2012; 8:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

Bir oturuşta 3 tane yerim.

maşallah afiyet olsun
  • ulan sabah sabah nerden girdim şu konuya
  • Çiğ köfteeee

• çokomilk ve cino
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

rekor 70

Bende şu midyeyi yemeğe başladım mı durduramıyorum kendimi en son 50 kuruşluklardan 25 tane yemiştim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.