Şimdi Ara

yedikçe yiyesim geliyor dediğiniz şeyler ...( ss de paylaşırsanız güzel olur) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
5.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Münferit

quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

yedikçe yiyesim geliyor dediğiniz şeyler ...( ss de paylaşırsanız güzel olur)

rekor 70

70 bişey değil bizim arkadaşlar 100 ü zorluyordu 90 larda falan :) ama 70 de kolay değil

Midye : ))

• quote:

Orijinalden alıntı: SamJam

quote:

Orijinalden alıntı: Münferit

quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

quote:

rekor 70

70 bişey değil bizim arkadaşlar 100 ü zorluyordu 90 larda falan :) ama 70 de kolay değil

Midye : ))

rekorum 100 direkt 100 yani
    bodrumda özellikle barlar sokağında takılan varsa bilir bi midyeci selahattin abi vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Lama -- 20 Haziran 2012; 16:40:31 >

• Valla 20 tane 50'liklerden yeyince miğdeme ağrılar giriyor. 100 tane imkansız benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas192

quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

Bir oturuşta 3 tane yerim.

+1
    içinde ne varsa artık doyduğumu hissetmiyorum öyle lanet bişey

Yediğiniz şeyin içinde katkı maddesi olarak msg (e621) halk adıyla çin tuzu olarak bilinen bu madde yiyeceğin içine ne kadar koyulursa koyulsun tüketicinin bu iştah açan lezzeti farketmesi mümkün değildir. Bu madde direk beyni uyarıyor. Özellikle hazır çorbalarda bolca bulunur. Isterseniz alın paketini okuyun yazar katkı maddesi olarak.

bu menünün adı ne en yakın zamanda yiyecem

• Sarma
  •  yedikçe yiyesim geliyor dediğiniz şeyler ...( ss de paylaşırsanız güzel olur)

Ölümüne yerim aga. çok manyak bir tadı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

Aman yarabbi ! Ortaklar'ın çöp şişi. 5 tane duble getirseler 5'inide götürürüm anasını satayım

şu ette beyaz beyaz yağ gözüküyor ya tüm iştahım kaçıyor. gram yağ yiyemem nasıl yiyorsunuz la. yanlışlıkla yutarsam falan tükürüyorum. yaşasın tavuk eti o yüzden sdlşkgj

Hocam onlar yemek için değil ki, altındaki üstündeki etlerin pişerken vs daha güzel pişmesi için konuyor diye biliyorum, yoksa vıyır vıyır kim yiyor ki onu

Ben yiyorum satılan etlerde olmuyor da mesela kurban kesildiğinde kavurma yapılırken hayvanın yağından da koyuyorlar o yağ bence etten daha güzel et ve yağ birleşince mükemmel oluyor fakat çok zararlı olduğu için çok yemek mümkün değil tabi.

normalde pek yazmam ama bunu görünce dayanamadım.Sırf o yağ için Diyarbakır ' a gidip ciğer yiyorum.Ben de önyargılıydım ama bi yedim daha et yemiyorum .Ayrıca bilginiz olsun , o yağ ağızda eriyor lastik gibi değil yani.

•  yedikçe yiyesim geliyor dediğiniz şeyler ...( ss de paylaşırsanız güzel olur)
  • quote:

Bayılırım midyeye :D
  • beşiktaşta gala kokoreç var. bi çok yerde şubesi vardır ama her şubede öylemi bilmiyorum bi midyeler var mouse diye kullanırsın ( başka bişeye benzetemedim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

olay budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

Aman yarabbi ! Ortaklar'ın çöp şişi. 5 tane duble getirseler 5'inide götürürüm anasını satayım

şu ette beyaz beyaz yağ gözüküyor ya tüm iştahım kaçıyor. gram yağ yiyemem nasıl yiyorsunuz la. yanlışlıkla yutarsam falan tükürüyorum. yaşasın tavuk eti o yüzden sdlşkgj

Hocam onlar yemek için değil ki, altındaki üstündeki etlerin pişerken vs daha güzel pişmesi için konuyor diye biliyorum, yoksa vıyır vıyır kim yiyor ki onu

Ben yiyorum satılan etlerde olmuyor da mesela kurban kesildiğinde kavurma yapılırken hayvanın yağından da koyuyorlar o yağ bence etten daha güzel et ve yağ birleşince mükemmel oluyor fakat çok zararlı olduğu için çok yemek mümkün değil tabi.

normalde pek yazmam ama bunu görünce dayanamadım.Sırf o yağ için Diyarbakır ' a gidip ciğer yiyorum.Ben de önyargılıydım ama bi yedim daha et yemiyorum .Ayrıca bilginiz olsun , o yağ ağızda eriyor lastik gibi değil yani.

Ben yazacaktım da arkadaş benden önce davranmış Yahu beyler o yağ şişin en güzel yeridir. Yersin böyle ağızda tak diye erir bir lezzet bırakır. Biride demiş tat versin diye takıyolar sonra atıyolar onu

• quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Ağzım sulandı

+ terssekiz
  • Etimek , neden bilmiyorum ama 10 paket yerim gibime geliyor . Durduramıyorum kendimi

10 porsiyona kadar gideri var :D
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZT7 -- 30 Nisan 2013; 14:56:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

+1 ... buz gibi bira ve yanında kaju&fıstık ya da ketçaplı rafıls/patates kızartması.

Günde 3 öğün tadarım,bir ara günlük standart 7-8 bira ile tadıyordum da ama bira göbeği aldı başını gitti sonra çok çok azalttık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 20 Haziran 2012; 17:19:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quench

quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

+1

Ama Bursada yenir

• ya dostlar param bitti birisi bi adana falan ısmarlasın yok olmadı ciğerci bedo falan yapın bi abilik
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.