Şimdi Ara

Yeditepe Diş Hekimliği vs Sabancı Mühendislik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeditepe Diş Hekimliği vs Sabancı Mühendislik

(En Son Oy Tarihi: 17.1.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: zayra__

quote:

Orijinalden alıntı: upower

Bence senin gönlün dişte ailen zorlanmayacaksa diş yaz yani daha çok seviyor gibi duruyorsun bölümü sonuçta eşit şartlarda diş tercih ediyorsun ha yok aileme yük olmam dersen Sabancı'da pişman olmama ihtimalin yok zaten şimdiden hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim.Peki Sabancı Mühendislik için neler söylersiniz ? Kaçıncı sınıf ve hangi bölümsünüz ? Memnunmusunuz ?

Memnunum başka arkadaşların sorularını cevaplayan bir pm atayım size üni hakkında genel bir görüşünüz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

Memnunum başka arkadaşların sorularını cevaplayan bir pm atayım size üni hakkında genel bir görüşünüz olur.

Okudum mesajlarınızı çok faydalı olmuş çok teşekkür ederim.Zaten Mühendislik için Sabancı'nın tartışılmaz bir noktada olduğunu biliyorum.Üstelik eğitim sistemi de çok kaliteli,farklı,yenilikçi.Her anlamda gerçek bir üniversite.Tek dezavantajı kampüsünün konumu,istanbul demeye bin şahit ister
  • Yeditepe'yi ve özellikle Yeditepe Diş'i de anlatacak birileri olursa çok sevinirim.

Başka yorumlarınızı da bekliyorum.
  • UP UP UP UP UP
  • Yok mu başka görüş ??
  • Lütfen Cvp...
  • Dostum eğer meslek olarak mühendisliği düşünüyorsan sabancı en iyi okullardan kafan rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçi-sabancı-bilkent-odtü mezununa kimse 1500 vermez.Asgari ücret 1300 zaten. 3000-5000 arasına başlarsın.Aradaki 2000 lira tamamen sana bağlı
  • zayra__ Z kullanıcısına yanıt
    Sabancıyı yalnızca okul fiyatı olarak düşünme ilk sene olmasa bile büyük ihtimal 2.sene yurtta kalacaksın çünkü okulun yeri çok ters ve neredeyse herkes yurtta kalıyor. He araba alırım diye düşünürsen yine masraflı.
    Yani bunları da hesaplayıp karar ver bence, kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kessy

Sabancıyı yalnızca okul fiyatı olarak düşünme ilk sene olmasa bile büyük ihtimal 2.sene yurtta kalacaksın çünkü okulun yeri çok ters ve neredeyse herkes yurtta kalıyor. He araba alırım diye düşünürsen yine masraflı.
    Yani bunları da hesaplayıp karar ver bence, kolay gelsin

Evet istanbulda değil zaten Sabancı,Yeditepe Diş Bağdat Caddesinde.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Başka görüşü olan...
  • Hocam ikisi de cok guzel. Para olarak ailen sorun yok demis. Senin dis hekimimi muhendismi olucagina karar vermen lazim.

• Ne kadar çok görüş alırsam o kadar iyi.Şimdiden teşekkürler.

UP UP UP UP
  • up up up up up
  • Fikirlerinize ihtiyacım var.
  • Cevap lütfen...
  • Neden kimse yazmıyor.
  • Up up up up up up
  • Anket de ekledim.Lütfen cevap yazın.
  • zayra__ Z kullanıcısına yanıt
    %25'in kontenjanı arttığı için sence %25'in sıralaması biraz düşer yani dimi?
    çünkü geçen sene 51k ile almış bu sene ben 52k'yım ve %25 gelmesini çok istiyorum baya da endişeleniyorum ücretli gelirse çok üzülürüm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poptarty

%25'in kontenjanı arttığı için sence %25'in sıralaması biraz düşer yani dimi?
    çünkü geçen sene 51k ile almış bu sene ben 52k'yım ve %25 gelmesini çok istiyorum baya da endişeleniyorum ücretli gelirse çok üzülürüm ya

Bence çok rahat giriceksin.%25'ler bu sene düşücek.Ciddi şekilde kontenjanlarını arttırmış çünkü.Sadece burssuzlar yükselir burssuz kontenjanlarını azaltmış çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.