Şimdi Ara

Yeditepe Diş Hekimliği vs Sabancı Mühendislik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Yeditepe Diş Hekimliği vs Sabancı Mühendislik

(En Son Oy Tarihi: 17.1.2024)
Giriş
  • Dostum sabancı mühendislik programı harika ve mühendislik eğitimi inanılmaz iyi sabancınin tek handikapı yeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.Yine yorumlarınıza ve ankete oy vermeye devam edin ama benim Kararım kesinleşti.

Ücret'i göz önünde bulunduruyorum yani aman çok para gitmesin vs falan yani kendi mutluluğumu düşünmediğimi farkettim,çünkü eşit şartlarda hatta aradaki fiyat farkı biraz daha az olsaydı hiç düşünmeden Yeditepe Diş yazardım vs. diyorum.

Ücret konusunda sıkıntı yok allahtan,dolayısıyla bütün etkenleri göz ardı edip asıl istediğim yere gidicem.

1-Yeditepe Diş Hekimliği (Tam Burslu) Sırf yazmış olmak için yazıcam. ( Sıralaması 2400 )
    2-Yeditepe Diş Hekimliği (Ücretli) (Sıralaması 41200 )

Zaten 2. tercihim kesin gelicek benim sıralamam 22669 Yeditepe Diş 41200 ile kapatmış.Üstelik Geçen Sene 55000 TL iken Bu Sene 65000 TL olmuş.Yine kontenjanını da 50'den 58'e çıkarmış.Gelmeme ihtimali yok.Başka tercih yapmicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zayra__ -- 31 Temmuz 2016; 14:20:17 >

• zayra__ Z kullanıcısına yanıt
    umarım ki olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.