Şimdi Ara

♦ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GİRİŞLİLER - ANA KONU ♦ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
5
Favori
5.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aleksandra257

quote:

Orijinalden alıntı: iRugged

Arkadaslar ben c kurundan basliyorum da aklıma birsey takildi simdi atiyorum hazirlik sinifini bitiremedik bu sene tercih yaparken özel koşullarda iste hazirlikta başarısız olan öğrenciler bu.bölümün türkçe eğitim veren kuruma osym belirlediği okullafa göre tercih yapacak felan yazıyordu. atiyorum bu sene.hazirlikta.kaldim sene sonunda baska unide türkçe bölüme gecme imkanım var mi ??

bunu bende okumustum ama bir bilgim yok okula sorarsan daha iyi olur

teşekkürler haklısınız
  • Bende c kurundan başlayacağım maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iRugged

Arkadaslar ben c kurundan basliyorum da aklıma birsey takildi simdi atiyorum hazirlik sinifini bitiremedik bu sene tercih yaparken özel koşullarda iste hazirlikta başarısız olan öğrenciler bu.bölümün türkçe eğitim veren kuruma osym belirlediği okullafa göre tercih yapacak felan yazıyordu. atiyorum bu sene.hazirlikta.kaldim sene sonunda baska unide türkçe bölüme gecme imkanım var mi ??

arkadaslar bu konu hakkında başka bilgisi olan var mı ?
  • b kuruna kalmışım tek dönem okuyup sınava girme şansım varmı ? yoksa illa 2 dönem okuma zorundamıyım ?
  • Merhaba ben hazirlik okuyacagim okul 29 unda basliyor. yalniz okula kacta gelinecek bilen var mi? Birde obs ye girdim kullanici adi ve sifreye ne yazacagim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratatuy23

Merhaba ben hazirlik okuyacagim okul 29 unda basliyor. yalniz okula kacta gelinecek bilen var mi? Birde obs ye girdim kullanici adi ve sifreye ne yazacagim acaba

9.15de ders basliyomus ama obs bilmiyorum bende

• Tesekkurlr

• hangi siniflardasiniz ?

• C19
  • arkadaşlar haftanın 4 günü (p.tesi salı çarşamba perşembe) kadıköy,acıbadem,hasanpaşa civarından sabah taksi ile yeditepe üniversitesine gitmek için taksi parasını bölüşebileceğim yol arkadaşı arıyorum.
  • arkadaşlar haftanın 4 günü (p.tesi salı çarşamba perşembe) kadıköy,acıbadem,hasanpaşa civarından sabah taksi ile yeditepe üniversitesine gitmek için taksi parasını bölüşebileceğim yol arkadaşları arıyorum.sabah en geç 08:45 de okulda olabilecek gibi :)
  • Ek tercihle inşaata geliyorum

• c 60 benim sınıf. ingilizce seviyesi en düşük sınıflardan biri. inşallah herkes geçer bu kuru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

c 60 benim sınıf. ingilizce seviyesi en düşük sınıflardan biri. inşallah herkes geçer bu kuru.

ins

• bu kalabalık forumda bir yol arkadaşı bulamadım yahu :(
  • arkadaşlar haftanın 4 günü (p.tesi salı çarşamba perşembe) kadıköy,acıbadem,hasanpaşa civarından sabah taksi ile yeditepe üniversitesine gitmek için taksi parasını bölüşebileceğim yol arkadaşı arıyorum.
  • beyler diyelimki hazırlıktan kaldık okul bizi şutlar mı yoksa türkçe bölüm açar mı ya okul bizi başka üniversiteye gönderirse nereye gönderir
  • Rockyin kullanıcısına yanıt
    Yeditepe'de tutunamayanların okulu Maltepe'dir

• Arkadaşlar bir şey soracağım en güncel konu bu gözüktü açıkcası, Bilgi Üni. ve Yeditepe arasında kaldım, İngiliz Dili ve Edb. okuyacağım açıkcası okul nası? Bilgi verebilcek var mı? Ayrıca Avrupa yakasından geleceğim, ulaşım bahsedildiği kadar büyük bir problem mi?
  • kardeşim ben olsam bilgiyi yazardım o yol çekilmez.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.