Şimdi Ara

♦ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GİRİŞLİLER - ANA KONU ♦ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
5
Favori
5.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

c 60 benim sınıf. ingilizce seviyesi en düşük sınıflardan biri. inşallah herkes geçer bu kuru.

ne durumdasınız hocam benım gibi c küpmu oldunuz yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracberkk

quote:

c 60 benim sınıf. ingilizce seviyesi en düşük sınıflardan biri. inşallah herkes geçer bu kuru.

ben b den başladım b kare oldum şimdi a :D, inşallah bitiyor :D. Hangi sınıftasınız hocam ?
  • yeditepede uluslarası tıcaret ve işletmecilik okuyan hakkında bılgısı olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Paw

quote:

Orijinalden alıntı: miracberkk

quote:

ben b den başladım b kare oldum şimdi a :D, inşallah bitiyor :D. Hangi sınıftasınız hocam ?

prof sınavına hazırlanıyorum hocam okulun yakınında bı kursta

• Forumda görebildiğim en güncel konu burası o yüzden sorayım dedim.
    Avrupa yakasından en azından bi sene okul çekilir mi ? Sonra motor falan alıcam, metrobüs derdi olmayacak.

Bir de YBS okuyanlar var konuda yeditepeyi mi yazayım yoksa beykenti mi ?

Son olarak ingilizce seviyom b2-c1 arası bişey hazırlıkta hangi kurda olurum sizce?
  • Yeditepe ftr okuyan biri yardimci olabilir mi pm den ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sürpriz olmaz ise ben de geliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikuriNN -- 16 Temmuz 2015; 13:46:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Arkadaşlar bir şey soracağım en güncel konu bu gözüktü açıkcası, Bilgi Üni. ve Yeditepe arasında kaldım, İngiliz Dili ve Edb. okuyacağım açıkcası okul nası? Bilgi verebilcek var mı? Ayrıca Avrupa yakasından geleceğim, ulaşım bahsedildiği kadar büyük bir problem mi?

Ne tarafta oturuyosun ? Metrobüsle gidiceksin zaten. Uzunçayır durağından itibaren 30-35 dk falan sürüyo 19 otobüsüyle. Mecidiyeköy civarlarıdaysa çok sıkıntı olmaz da. Daha uzakta oturuyosun sıkıntı oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Arkadaşlar bir şey soracağım en güncel konu bu gözüktü açıkcası, Bilgi Üni. ve Yeditepe arasında kaldım, İngiliz Dili ve Edb. okuyacağım açıkcası okul nası? Bilgi verebilcek var mı? Ayrıca Avrupa yakasından geleceğim, ulaşım bahsedildiği kadar büyük bir problem mi?

Ne tarafta oturuyosun ? Metrobüsle gidiceksin zaten. Uzunçayır durağından itibaren 30-35 dk falan sürüyo 19 otobüsüyle. Mecidiyeköy civarlarıdaysa çok sıkıntı olmaz da. Daha uzakta oturuyosun sıkıntı oluyo.

Mecidiyeköye yakın sayılır Edirnekapı'dan bineceğim, peki Uzunçayır mı yoksa Söğütlüçeşme'den mi daha yakın oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Mecidiyeköye yakın sayılır Edirnekapı'dan bineceğim, peki Uzunçayır mı yoksa Söğütlüçeşme'den mi daha yakın oluyor

Uzuncayıra 25dk da gidersin. 19 a biniyosun hemen ordan. Oda trafiğe bağlı 25-30 dk falan sürüyor. (pazartesi sabahları hariç)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.