Şimdi Ara

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ - ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
7
Favori
27.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Orijinalden alıntı: treko

hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz
    aklınıza takılan bir soru varsa sorun yardımcı olmaya çalışırım

Yurt kayitlari ne zaman basliyor?

yurt ile ilgili pek bilgim yok ama kayıtlarla aynı tarihlere denk geliyor bildiğim kadarıyla okulu arayıp öğrenebilirsin
    eğer kalkıp gelirsende dışarda kalmazsın yurtta kayıtsız olarakta kalabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz
    aklınıza takılan bir soru varsa sorun yardımcı olmaya çalışırım

Yurt kayitlari ne zaman basliyor?

yurt ile ilgili pek bilgim yok ama kayıtlarla aynı tarihlere denk geliyor bildiğim kadarıyla okulu arayıp öğrenebilirsin
    eğer kalkıp gelirsende dışarda kalmazsın yurtta kayıtsız olarakta kalabilirsin

Peki şimdi kayit olana kadar yapilmasi gereken bir şey var mi yoksa bir ay sigir gibi yatacak miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes bolumunu yazmıs ama onunuzde ılk once cok zor bı hazırlık programı ( turkıyedekı en zor hazırlık okullarından bırı ) var demedı demeyın cok calısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: forzalonso

quote:

Orijinalden alıntı: Brendon

quote:

Arkadaşlar yurt kayıt tarihleri ne zaman?

Onu bilmiyorum ama 2-6 Eylül Tarihleri arasında kayıt var. 9 eylülde okul başlıyor. 12 eylülde de genel tanışma gibi bir şey varmış galiba

9 eylül erken değil mi ya.

Buyrun akademik takvimhttp://www.yeditepe.edu.tr/calendar/index.dot

• evimize kayıtla ilgili belgeler yollayacaklarmış. ne zamana gelirki heycanla bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyethe

evimize kayıtla ilgili belgeler yollayacaklarmış. ne zamana gelirki heycanla bekliyorum

Öyle bir şey olduğu sanmıyorum sitede kayıt için gerekli olan şeyler var onlarla kayıt döneminde kampüs içindeki sosyal tesislerde -1 gidip kayıt oluyorsun kimliği falan veriyorlar hemen

• ingilizceden tırstıgım ıcın yazmadım :D yoksa gazetedeydim %50 bence hocam başarılar

not trakya tarih okucam kısmet buymus :D
  • gelin gelin ..
  • Yeditepe Halkla İlişkiler Tam Burslu :))
    3030.ydum.Yurtlardan ücretsiz yararlanabiliyorum değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *burç* -- 27 Temmuz 2013; 0:56:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *burç*

Yeditepe Halkla İlişkiler Tam Burslu :))
    3030.ydum.Yurtlardan ücretsiz yararlanabiliyorum değil mi?

Evet
  • Deneyimli arkadaşlardan hazırlık sınavı için tüyolar alabilir miyiz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sosyethe

evimize kayıtla ilgili belgeler yollayacaklarmış. ne zamana gelirki heycanla bekliyorum

Öyle bir şey olduğu sanmıyorum sitede kayıt için gerekli olan şeyler var onlarla kayıt döneminde kampüs içindeki sosyal tesislerde -1 gidip kayıt oluyorsun kimliği falan veriyorlar hemen

Universitenin sitesinde yaziyor.

• Çeviribilim tam burslu
  • quote:

Deneyimli arkadaşlardan hazırlık sınavı için tüyolar alabilir miyiz?

aynen öyle İngilizce'ye çalışmaya başladım son kur yaza kalmasın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brendon

quote:

Deneyimli arkadaşlardan hazırlık sınavı için tüyolar alabilir miyiz?

aynen öyle İngilizce'ye çalışmaya başladım son kur yaza kalmasın diye.

aynen hocam kaynak paylaşımında da bulunalım burada herkes yararlansın
  • Bilgisayar Mühendisliği %50
  • Fizik Tam burslu
  • Hayırlı olsun hepinize...

Kayıt okulun basket salonunda olur,o da sosyal hizmetler binasında bulunur.Sahanın sağ tarafı finansal işlemlerin yapıldığı yerdir.Sol tarafında sırayla kayıt alınır,benim gibi tam burslusan direk ordan başlarsın zaten.Sonra ingilizce muaf sınavına girip girmeyeceğin hakkında bir kağıt var,onu seçiceksin kendi isteğine göre.Girmeyeceğim dersen eylülünün 2 veya 3. haftası ilk C kurunu geçme sınavı,onu geçersen B kurunu geçme sınavı yapılır,onu da geçersen A kurundan başlarsın.Eğer ilk baştaki muaf sınavına girersen ve geçersen,selamın aleyküm dersin fakülteye.Muaf sınavı zordur essay isterler herkes o yüzden geçemez,geçmeyi kafasına koyan varsa essay kassın hafiften.Diğer sorular okuduğunu anlama,gramar ve kelime bilgisidir.C kurunu geçme sınavı çok kolaydır.(He love/loves ....).B biraz daha zordur ama lisede yada hayatının başka bir evresinde ingilizce görüp beğenmiş ve öğrenmiş insanlar için çerezdir.A kuru da bölümünüze göre belirlenir,sizi fakülteye hazırlar.

Tekrar hayırlı olsun ve üniversite hayatınızda başarılar dilerim genç kardeşlerim...

• yaz benide kardeşim :)

İngilizce İnşaat Mühendisliği %50 burslu.
  • forzalonso kullanıcısına yanıt
    bencede şu c kurunu geçsek yeter geri kalanını akademik yıl içinde hallederiz.

c kuru sınavlarına önceden giren arkadaşlar varsa büyük yardımı dokunabilir ?

kaynakda önerebilirsiniz arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.