Şimdi Ara

Yeditepe Üniversitesi'nde LN2 SHOWa bekleriz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çarşamba günü 15.00da overclock semineri ve ardında murat ozsay arkadaşımızın ln2 le overclock show u olacaktır. katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.ben kendim overclock tan pek anlamasam da overclock tutkunu arkadaşlar için ii bir fırsat olacağı kanısındayım,bu reklam falan değildir,yanızca bizim MUHENDİSLİK KULÜBÜ düzenlediği bir etkinliktir..

adres =
    yeditepe üniversitesi
    26ağustos yerleşimi
    Kayışdağı/istanbul
    (içerenköy ün az üzerinde kalıyor.kadıköyden iett 19 la,minibusle gelebilirsiniz) Kroki için www.yuenc.org u ziyaret edebilirsiniz...

Bu da etkinlikteki bütün seminerlerin programı isteyen olursa bunlara da bekleriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi small_ticket -- 18 Nisan 2006; 0:48:37 >

• bu hafta lab ın iptal olması manyak oldu..sanırım bende murat a yardım için orda olacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

bu hafta lab ın iptal olması manyak oldu..sanırım bende murat a yardım için orda olacağım..
    bende gelmeyi cok isterdim ama hem turkiyede degilem hemde istanbulda ulan canm ulkem ne ozledim ya burnumda tutuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucu87

bende gelmeyi cok isterdim ama hem turkiyede degilem hemde istanbulda ulan canm ulkem ne ozledim ya burnumda tutuyo

Alıntıları Göster
    Çok gelmek isterdim ama istanbulda değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Çok gelmek isterdim ama istanbulda değilim.

Alıntıları Göster
    yaw çalışmasam sistemide kapıp geşlirim

bence haftaiçi olması kötü olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EX_PRO

yaw çalışmasam sistemide kapıp geşlirim

bence haftaiçi olması kötü olmuş

Alıntıları Göster
    yeditepeli arkadaşlarımı hemen örgütliyim o zaman orda desteklesinler muratı gaz versinler falan bişeyler yapsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

yeditepeli arkadaşlarımı hemen örgütliyim o zaman orda desteklesinler muratı gaz versinler falan bişeyler yapsınlar

Alıntıları Göster
    ben kesin gelirim

içerenköyde oturuyorum yeditepe ye gitmek 5 dk alır....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

ben kesin gelirim

içerenköyde oturuyorum yeditepe ye gitmek 5 dk alır....

Alıntıları Göster
    MARMARA da vizeler varken oldu mu bu seminer işi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih GÜRER

MARMARA da vizeler varken oldu mu bu seminer işi?

Alıntıları Göster
    yeditepedeki arkadaşlarımın kulaklarını çekmeye başladım, ben de belki giderim ama işten izin alabilir miyim bilemicem. neyse en azında arkadaşlara haber vermeye başladım

edit: arkadaşlar gitmesi çok kolay. direk okula kadıyköyden otobüsler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmedin -- 18 Nisan 2006; 14:21:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmedin

yeditepedeki arkadaşlarımın kulaklarını çekmeye başladım, ben de belki giderim ama işten izin alabilir miyim bilemicem. neyse en azında arkadaşlara haber vermeye başladım

edit: arkadaşlar gitmesi çok kolay. direk okula kadıyköyden otobüsler var

Alıntıları Göster
    Kadıköy'den 19'a bindiğiniz zaman direk okulun önünde iniyorsunuz...

Yarın hepinizi bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: small_ticket

Kadıköy'den 19'a bindiğiniz zaman direk okulun önünde iniyorsunuz...

Yarın hepinizi bekliyoruz...

Alıntıları Göster
    Umarım bir terslik çıkmaz. .. Dün geceki testten sonra sistem iyiden iyiye sapıtmaya başladı. Şu günü atlatsın başka birşey istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KuarkServerSystems

Umarım bir terslik çıkmaz. .. Dün geceki testten sonra sistem iyiden iyiye sapıtmaya başladı. Şu günü atlatsın başka birşey istemiyorum

Alıntıları Göster
    vay be bizim okula bak neler yapılıomuş
    bugün çok işim var önceden haber alsaydım mutlaka giderdim

• quote:

Alıntıları Göster
    Gelmeyi çok isterim bakalım fırsat bulabilirsem ordayım

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

Gelmeyi çok isterim bakalım fırsat bulabilirsem ordayım

Alıntıları Göster
    Oc.ye çok alışkın olmayanlar olabilir.Birden 6 ghzlere çıkıp şaşırtma arkadaşları.Alıştıra alıştıra yavaş yavaş Umarım güzel bi şov olur.Gelenler yeni bişeyler öğrenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: X

Oc.ye çok alışkın olmayanlar olabilir.Birden 6 ghzlere çıkıp şaşırtma arkadaşları.Alıştıra alıştıra yavaş yavaş Umarım güzel bi şov olur.Gelenler yeni bişeyler öğrenir.

Alıntıları Göster
    yaw bu olmadı şimdi

işten nasıl gelicem ta oraya

mümkün değil kaçırdık napalım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AbsoluteZero

• quote:

Orijinalden alıntı: Digiali

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: digiali

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Orjinalden alıntı: digiali

quote:

Alıntıları Göster
    yaw murat sen yakında talk show falanda yaparsın alışma böle sahneler alkışlara falan

• quote:

Orijinalden alıntı: ataruz

yaw murat sen yakında talk show falanda yaparsın alışma böle sahneler alkışlara falan

Alıntıları Göster
    Gidemeyenler meraklanmasın devamsızlık durumunu ayaarlarsam gidecem ve resim + video çekip forumun tam ortasına koyacam!

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

Gidemeyenler meraklanmasın devamsızlık durumunu ayaarlarsam gidecem ve resim + video çekip forumun tam ortasına koyacam!

Alıntıları Göster
    fx57 kesinlikle yap meraktayım ama gidemiyom..........

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.