Şimdi Ara

yemek kültürü.. damak tadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya sevgili arkadaşlarım... en başta 1 damla içki ömürden yıllar götürseydi, dedem şu anda 75 yaşıda ve yaşıyor olmazdı ^^ hem içkiyi sevmiyorsanız neden meyhane topic inde yorumlar yapıyorsunuzki.. seven içer sevmeyen içmez.. insanlara müdahale ediyorsunuz gibi geliyor...
  • estf, insanlara müdahale etmek benim haddime değil...Sölediklerim müdahale olarak değil, tafsiye olarak algılanmalıdır...
    Dikkat ederseniz ilk attığım mesajda bir müdahale yok, keza diğerlerindede yok.
    Sadece kaotikaya söz ettiği şey hakkında fikrimi beyan ediyordum...bu kadar...

Rahatsızlık verdiysem, kusura bakmayın...
    ----
    Aklı(düşüncesi) olan içmez, olmayan içer...
  • tam diyodum sana haksızlık ettim özür dileyim diye şimdide geldin bana akılsız dedin olcak iş mi peki???
  • sayın emrecalak , beni gene yanlış anlıyorsunuz, ricaediyorum...
    Orda Akıl söcüğünü düşünce manasında kullandım, ki açıklamasıda yanında özellikle verdim...Yani demek istediğim, ....bunları düşünen insan kendine zarar verecek bir şeyi kullanmaz, demek istediğim bundan ibaret...

Daha fazla manalara gelmişse tekrardan kusuruma bakmayın, sürç-ü lisan etmişim...
  • fiyatlar eğer hak ediyorsa normal...
  • quote:

Orjinalden alıntı: El-Cezeri

sayın emrecalak , beni gene yanlış anlıyorsunuz, ricaediyorum...
    Orda Akıl söcüğünü düşünce manasında kullandım, ki açıklamasıda yanında özellikle verdim...Yani demek istediğim, ....bunları düşünen insan kendine zarar verecek bir şeyi kullanmaz, demek istediğim bundan ibaret...

Daha fazla manalara gelmişse tekrardan kusuruma bakmayın, sürç-ü lisan etmişim...

• quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

Taner, şimdi gözüme girdiniz işte.

Alkolün insanları nasıl çözdüğüne, samimiyeti arttırdığına dair, benden yaşça epey büyük bir doktor tanıdığım "benle oturup içki içmeyen adama güvenmem" demişti. Alkol bazı insanlarda(her insanda değil tabiki) bastırılmış duyguların açığa çıkmasına neden oluyor. Bu alkolün bir zararı gibi gözüksede aslında yararı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

@Bahtiyar,
    Sizin cevabınız benim iletimin bir üzerinde idi, ama kusura bakmayın sizinle ilgisi yoktu.

estağfirullah
    sataşma derdiniz olmadığını biliyorum zaten bende sataşmayı hakedecek birşey yazmadığım kanaatindeyim

ama gerginsin lafını genel söyledim diğer konulardada biraz rahatsız davranıyorsun

merak etme türkiye ne arabistan olur ne iran

türkiye hem eğitim almış beyin, hem demokrasi, hem insan hakları, hemde özgürlük açısından geri dönülmeyecek seviyelere geldi

bundan sonra ilerisi var gerisi yok bunu kimse kabul etmez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.