Baklavacilarda geçerli diyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yemeksepeti 140/81 (Tatlılarda geçerli) (3. sayfa)
-
-
Telefonun bir hesapta kayıtlıymış ancak hangi hesap olduğunu bilmiyorum, bunu sildirebilir miyim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
imkansız çünkü hesabın tespit edilmesi için mail adresini istiyorlar. bilmiyorsan silmiyorlar.
-
Bende de oldu eyw.
-
Kullanim süresi sona ermiş diyor oncede başka hesapta diyordu yemek sepetinin çamura yatmasıyla uğraşılmaz 3 kuruş için sinir harbi yaşıyoruz 😡
Biraz dik durup siparisi el birliğiyle kesersek daha güzel kampanyalarla gelirler böyle yok hesap, no kullanılıyor diyemezler 👊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullandım, teşekkürler.
-
Dün görmüştüm bitti sanıyordum konunun hareketliliği sayesinde bitmediğini fark edip yapıştırdım
bakalım gelecek mi :) Genelde çamura yatıyor restoranlar maalesef
-
Kod aktif 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kod hala aktif tatlıcı, Pastane veya fırın kategorinden istediğiniz yemeği söyleyebiliyorsunuz.
-
Deneyelim bakalım
Mail atın diyorlar, maile de 30 gün içerisinde döneriz diyorlar. Yaklaşık 2 hafta sonra dönüyorlar. Sildik diyorlar ama aynı hatayı yine veriyor. Yemeksepeti gerçekten rezillik.
-
bazı fırmalarda kod calısmıor suresı gecmıs dıyor ama bazılarında calsııyor ona gore..hemen pes etmeyın...ilk denemem de kod suresı gecmıs dedı..2.denememde kabul ettı baska fırında
teşekkürler konu sahibine
Bir.kilo baklava 50 TL geldi güzel ind oldu
Birazdan başka hesaptanda deniycem bakalım konu sahibi tşk ederim 👍
Paylasim icin tsk
Bugün bölgedeki tatlıcılar siparişlere kapalıydı :) Bu indirimden dolayı mı acaba yaptılar??
-
Kuponu kabul etti.
Sepet tutarı eksik, diyerek uyarı verdi.
Ekleme yaptım, Şimdi kullanılmış hatası veriyor.
Konu sahibine teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haber veren arkadaşa teşekkürler az önce sipariş verdik bugün son gün sanırım ileri tarihli sipariş kabul etmedi
şimdi uzmanlık sorusu soruyorum:
Bu yemekzepeti 2. bir hesap kullandığımızı nasıl anlıyor?
a- ismimizden
b- adresimizden
c- ip adresimizden
d- farklı cevapım var.(o zaman haydi söyle.)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X