Bildirim
Yemeksepeti 140/81 (Tatlılarda geçerli) (2. sayfa)
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgilendirme icin teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alakası yok. Eşimin hesabı sadece 1-2 kez kullanıldı. O da normal alışverişler çalışmadı
-
Gece gece küfür yicez ama verdik bakalım siparişi.
Yarın getirin diye not yazmıştım ama gecenin bu saatinde geldi :))
Aradım işletmeciyi, sen teslim edildi gir ben yarın iş çıkışı alıcam dedim saolsun kırmadı. :)
Gece gece fıstıklı baklavaları gömdük Allah affetsin
-
-
Mimli hesaptan kasıt sureklı kuponla sipariş vermek ve aynı kk ya da hesap kartını farklı hesapta kullanmak boyle olunca hesap mımlenıyor kişiye özel kod hariç genel kodları kullandırtmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mimli hesap değil olay, birden fazla hesapta aynı telefon numarası veya kullanılmış kart varsa onlarda izin vermiyor. Adres problem olmuyor ip de problem değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
güzel bir marketing olmuş :)
-
Saat 23 sipariş verdim şimdi getirdi eleman ya elimde kalıcaktı 200metre mesafeye 2:30 teslim ne diyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yemeksepeti kuryesi mi yoksa restoran mı.
Restoran
Sırf kupon var diye 20:00 - 23:59 arası gibi ters saatte vücuda hayvan gibi kalori yükleyen bizler. Çok şükür son anda vazgeçtim saatinden dolayı.
-
yarın da yiyebilirdin. sonuçta baklava hemen bayatlayan bir şey değil.
-
Lan bitmiş 16sı yazıyor insan en azından öğlene kadar kadar yapardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan bittimi
-
16 ocak diyorsa bugün 23:59a kadar olmalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X