Şimdi Ara

Yemekteyiz (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
0
Favori
22.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eagle16

bu hafta fransız italyan türk fıkra gibi ,ağır abi var bi tane

O kel'i iyice bir ıslatıcan bir daha dayılanımayacak ince ruhlu italyan arkadaşa. Bana yapacak aynı dayılığı Allah yarattı demem, önündeki tabağı yuttururum....

Bağzı yönlerini eleştirsemde program kendisini izletiyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

quote:

Orjinalden alıntı: eagle16

bu hafta fransız italyan türk fıkra gibi ,ağır abi var bi tane

O kel'i iyice bir ıslatıcan bir daha dayılanımayacak ince ruhlu italyan arkadaşa. Bana yapacak aynı dayılığı Allah yarattı demem, önündeki tabağı yuttururum....

Bağzı yönlerini eleştirsemde program kendisini izletiyor....

her söylediğine katılıyorum

• Alexsandro İle Kemal Tam Bir Komedi
  • size tuhafgele bilir ama ben Alexsandro yi cok sevdim cok sempatik birisi ordaki kel turkden daha iyi bence :))
  • Merve uyuz etti beni.. mıy mıy onu yemem bunu sevmem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: linn

size tuhafgele bilir ama ben Alexsandro yi cok sevdim cok sempatik birisi ordaki kel turkden daha iyi bence :))

Biz Türk İnsanına Hareketleri Filan Tuhaf Ve Komik Geliyor Bencede Sempatik Birisi Çok İyi Niyetli Dürüst Biri..
  • Bence 1. Kemal... YArışma bitti mi bilmiyorum ama bu son gün sıkıcı pek beğenmedim... 1. Kemal diye düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: STuSS

Bence 1. Kemal... YArışma bitti mi bilmiyorum ama bu son gün sıkıcı pek beğenmedim... 1. Kemal diye düşünüyorum...

1. kemal oldu ama hak etmedi, herkese yalan söyledi çiğ köfteyi kendim yaptım diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Orjinalden alıntı: STuSS

Bence 1. Kemal... YArışma bitti mi bilmiyorum ama bu son gün sıkıcı pek beğenmedim... 1. Kemal diye düşünüyorum...

1. kemal oldu ama hak etmedi, herkese yalan söyledi çiğ köfteyi kendim yaptım diye.

Cigkofteyi kendi yapmadi ama zaten listesindede yokmus puanlama yaparken cigkofteyi puanlamaya sokmaya bilirlerdi !.
    Ben bu haftayi tum izleyemedim kemal'in gecesini ve finali izledim final gecesini hazirlayan kadin zaten hak etmedi , kemal'se acemice tariflere baka baka yaptigi yemeklerle kazandi.

En son dikatimi cekense o sarisin yabanci kadinin kemal'e kazandigi paranin yarisini Alexsandro ya yarisini vermesi hakinda konustugu oldu bu konu bence cok sacma kendi kazanmis olsaydi parayi ben kazanirsam sana yarisini verecegim diye bilirdi ama baskasinin kazandigi para hakinda kimsenin soz haki olamaz..

• quote:

Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

Alexsandro İle Kemal Tam Bir Komedi

Aynen
  • Eşimle bizde sıkı takipcilerindeniz ama şunu anlayamadık:
    Çekimleri 3-5 gün önceden yapılan bir bölümü, neden tv de yayınladığı gün çekilmiş gibi yarışmacılara söyletiyolar. Ne anlamı var ki bunun ?
  • Delikanlı geçinen Kemal yalan ile birinci oldu. Tavırlarına falan çok gıcık oldum.
    Alessandro yerinde olsam tekme tokat girerdim. Takıldığı Alessandro ondan bin kat delikanlı.
    İllaki rezil edecekler Türk halkını. Adama mumları yakması için silah veriyor. Ama iyi yağladı sonra Alessandro.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

Eşimle bizde sıkı takipcilerindeniz ama şunu anlayamadık:
    Çekimleri 3-5 gün önceden yapılan bir bölümü, neden tv de yayınladığı gün çekilmiş gibi yarışmacılara söyletiyolar. Ne anlamı var ki bunun ?

Evet bu benimde dikkatimi çekti.... 1 hafta önceden çekimleri oluyor.... İşte koşulladırıyorlar herhalde...
  • Bakalım Bu Hafta Kimler Yarışcak
  • Bu hafta biraz kavga gürültü olsun 2 haftadır beğenmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Bu hafta biraz kavga gürültü olsun 2 haftadır beğenmedim.

Aynen ya ... Ya kavga gürültülü yada Hasan abi gibi bi Fafori ...
  • adına da hiç yakışmıyo davranışları kemal öküzü alessandro'nun hızmasına takmıştı bikez de
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

adına da hiç yakışmıyo davranışları kemal öküzü alessandro'nun hızmasına takmıştı bikez de

Erkek adam hızma takar mı hiç?
  • Alessandro çok matrak bi adam.
    Kemal'le paslaşmaları ise çok güzeldi gerçekten.
  • Bu hafta nasıl? Yarışmacılar sakin mi kıppır kıppır mı yoksa deli dolu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.