saçma bır program..insanı geriyor izlenecek en son program bence
bazı günler güzel oluyo bazı günler iyi olmuyo
yabancı yemeği yapcağına yapsana Türk yemeği
çok gıcık insanlar çıkıyor bazen yaaa.şuanki bölümdeki yaşlı kadın ne kdar antipatik birisi.
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
çok gıcık insanlar çıkıyor bazen yaaa.şuanki bölümdeki yaşlı kadın ne kdar antipatik birisi.
Mükerrem hanımı diyosun sanırım,ben de uyuz oluyorum o karıya elime verseler dayak delisi ederim o kadar gıcık oldum yani,karının yüz ifadeleri konuşmaları falan tam dayaklık
yaa anlamadığım bu salak yarışmamıdır programmıdır nasıl bu kadar sayfa ilerlemiş..inanmıyorum yaa bunu izleyenler varmı..
Mükerrem hanımı diyosun sanırım,ben de uyuz oluyorum o karıya elime verseler dayak delisi ederim o kadar gıcık oldum yani,karının yüz ifadeleri konuşmaları falan tam dayaklık
harbiden yaa meymenet yok hıncal uluçun kadın versiyonu resmen hiçbirşeyi beğenmiyor.
Bu haftaki programı izlediğimden beri Banu hanım dikkatimi çekti diğerlerine göre daha iyimser biri
mukerrem bence de çok antipatik adamları da hiç beğenmedim
bi Banu biraz hoşuma gitti o akdar
Mükerrem hanım sanki ..... tövbe tövbe. Banu çok seksi , adamlar hakkında konuşmuyorum bile.
Bu arada o kapalı kadın Dubai'den falan mı gelme nasıl bir tiptir o.
quote:
Orjinalden alıntı: aydogan
Mükerrem hanım sanki ..... tövbe tövbe. Banu çok seksi , adamlar hakkında konuşmuyorum bile.
Bu arada o kapalı kadın Dubai'den falan mı gelme nasıl bir tiptir o.
gerçekten yaaa o kadın hintli gibi yada iranlı gibi duruyor.
bayılıyorum abi bu programa özellikle naim vardı of aklıma geldikçe kopuyorum
eski zevki kalmadı programın ya
Bu haftaki programdan bi kadını Eva Longoria'ya benzettim tip olaraktan
quote:
Orjinalden alıntı: S4NDR0
eski zevki kalmadı programın ya
Bu program,sürekli izlenince bayıyor,farkettim.Ben,her Pazartesi açıyorum programı,tipleri beğenmezsem,ya o hafta izlemiyorum,ya da sadece masadaki konuşmalarına bakıyorum.Böylesi daha iyi.