Şimdi Ara

Yeminli Mali Müşavirlik Ofisi İşleyişiyle İlgili Herşey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konunun muhatabı yeni ofis açacak veya açmış olan üstatlardır. Yeminli Mali Müşavirlik ofisi açmaya karar verdiniz ama pratik bilginiz yok veya eksik endişe etmenize gerek yok, bu kısım yanlış anlaşılmasın YMM iseniz tabii ki üst düzey yeterliliğe sahipsiniz fakat ofis yönetimi ve işleyişi farklı bir konu bu konuyu şimdiye kadar bilmeniz gerekemiyordu. Ya yapacağınız bu konuda tecrübeli yeterliliği olan birini işe almak ki, gerçekten yeterliliği olan biri çok ciddi ücret veya ortaklık talep edecektir ya da benim gibi kısa süreli birini bulmaktır. Ofisin ilk açılış aşamasında da çok ciddi bir yük olacaktır. Dikkat etmeniz gereken bir husus YMM ofislerinde ayak işleri için uğraşmış kişilerine inanmayınız, rapor yazmış bile olsa bu işten anladığı anlamına gelmediğini bilmelisiniz. Karşıt toplamak ile benim bahsettiğim işler arasında dağlar kadar fark vardır. İndirimli oran raporunu yıllardır çalışan YMM ofislerinin bile hazırlayamadığını biliyorum, çok ağır iade hesaplamalarını idarede çalışanların çok zor anladığı bir işten bahsediyoruz. İşte bu anda ben size sadece bildiklerinizi nasıl uygulayacağınızı ücreti mukabilinde 9 yıllık deneyimimle anlatacağım. Sayısını bilmediğim kadar rapor hazırlamışlığım sayısını hatırlamadığım kadar kontrolümde rapor hazırlatmışlığım vardır. Hazırlayamayacağım rapor türü yoktur. Yanlış anlaşılmasın müthiş bir bilgiye sahip olduğumu iddia etmiyorum fakat en azından neyi nerde bulacağımı bildiğimi söylüyorum. Konunun hassasiyeti gereği kendim hakkında çok fazla bilgiyi buradan veremem ama irtibata geçilir ise kendimden rahatlıkla bahsedebilirim. Bir YMM ofisinde yapılan bütün konularda bilgim ve tecrübem vardır. Halihazırda zaten bu işi yapmaktayım.

1. Paket: İlk kurulum aşamasında telefon ile nelerin alınacağı, yapılacağı bilgi verilecek. Ekipman (pc, program vb.) ve personel alımının ardından mutabık kalınan bir tarihte başlamak üzere bir hafta sizin istediğiniz yerde eğitim verilecektir. Eğitimin kapsamında ofiste uygulanacak prosedürler ve istediğiniz raporların süreci anlatılacaktır. örnek raporlar ve hesaplamalar verilecektir. İade hesaplamaları, raporun hazırlanması ve sunulması detaylı olarak anlatılacaktır. 1 haftada personelinize detaylı eğitim verilir. İsterseniz belirli konuları belirli kişilere anlatabilirim, dolayısıyla bir anda bütün konularda yükleme yapılmamış olur. 1 haftalık eğitimin sonrası 1 ay telefonla destek sağlanacaktır. ÜCRETİ: 5.000 € (kısmen avans kalanı ise ilk tahsilatlarınız sonrası talep edilecektir, döngüyü sağlarmıyım kaygınızı anlıyorum)

2. Paket: Telefonda danışmanlık hizmeti. Yeni tür raporlarda veya halihazırdaki rapor süreçlerinde çıkan sorunlarla alakalı telefonla veya uzaktan bağlantı ile bilgi verilecektir. Yıllık ÜCRETİ: 1.500 €. (1. Paketi alanlara 1.000 €)

Etiket: YMM Yeminli Mali Müşavirlik Ofisi işleyişi, idaresi, rapor hazırlama, kontrol raporu, özet rapor, indirilecek listesi, yüklenilen listesi, indirimli oran iade rapor örneği, KDV iadesi Tasdik Rapor Örneği
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeminsiz -- 9 Şubat 2016; 16:22:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Mali müşavir paketi olarak benim önerim Uyumsoft'tan EkoSMMM kesinlikle. Bakın buradan https://www.uyumsoft.com/mali-musavir-paketleri özelliklerini inceleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.