Şimdi Ara

Yendik Küfür Ediyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nasıl bi saçmalıkdır normal oyun oynuyorum bizim takımdakiler 4 kişi pre karşıda 5 kişi pre biz yendik die küfür ediyor ilk defa başıma geldi hem ettikleri küfürlerin haddi hesabı yok nasıl bi akıl ve mantıkdır bu oyundakiler tmm feedlerler troler falanda yendikden sonra maç bitmiş küfür etmek nekadar şaçma insanlığımdan utandım

• Wlcome to the TR Server Bro
  • onların birde report eden türleri var sırf maç aldık diye reportluyor hakaretten uyarı alıp duruyorum
  • Cekemeyip kufur eden cok var vi iken karsi adc ye ulti atip direk onu dusurdugumuz icin kazaniyorduk adam bana alldan sovuyor sanki sen sovunce ultiyi sana atmayi kesicemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRde 1hafta felan oynadım bir cümle var belki görmüşsünüzdür. Örneğin " Böyle caitlyn bile oyun kazandı *** "
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePrestige

TRde 1hafta felan oynadım bir cümle var belki görmüşsünüzdür. Örneğin " Böyle caitlyn bile oyun kazandı *** "

birde şey var ''lanede ezdiğim adam.....''

bayılıyorum bu muhabbetlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joey Tribbiani -- 14 Eylül 2013; 20:27:50 >
  • Ay canım benim kıyamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitterda küfür ettim sonuç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqiratli96

onların birde report eden türleri var sırf maç aldık diye reportluyor hakaretten uyarı alıp duruyorum

+1 enson 200 maç yemiştim chat ban weste geçtim kurtuldum
  • bir de 5 kişi arasına girip öldükten sonra sana sövenler var
  • No Body Gifti gelsin hani sünger boblu olan
  • report ignore sonra devam.
  • TR serveri alış bunlara devamlı oynayacaksan
  • Fiddle ile oynuyom tfyi baslattım adcye fear attım diye bana demedigi kalmadı :(
  • Öylesine acımıcan sende sövecen insanlıktan nasiplerini almamış bunlar sanırım.. Yendiğiniz halde küfür etmek bir oyun için böyle millete küfürler savurmak bana bi garip geliyor normal değil bunu yapan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.