Şimdi Ara

Yeni.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kabalistlerin yanındayım.Solumda Kaufmann,sağdakini göremiyorum.Bombalar geliyor,şimdi çıkmam gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne diyon anlamıyoz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağdaki şeytan.Şeytan sağdan yanarışmış.Yok hayır,onlar aslında birer melek.Sefirotun melekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 17 Ekim 2019; 9:12:13 >
  • Yoksa sen Sandalfon musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük Bir Yalan -- 17 Ekim 2019; 20:35:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Bir Yalan

Yoksa sen Sandalfon musun?
    Yok

Yağmurlu günün ardından bi mutlu oluyorsun ya(çünkü kuşlar cıvıl cıvıl güneş pırıl pırıl(martılar hariç(onların cıvıldaması tehlike arz ediyor))) o şevkle kafanı kaldırınca bir gökkuşağı görmen lazım.İşte oranın sonundaki cinim

Gram altın piyasası benden sorulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 17 Ekim 2019; 20:50:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Yok

Yağmurlu günün ardından bi mutlu oluyorsun ya(çünkü kuşlar cıvıl cıvıl güneş pırıl pırıl(martılar hariç(onların cıvıldaması tehlike arz ediyor))) o şevkle kafanı kaldırınca bir gökkuşağı görmen lazım.İşte oranın sonundaki cinim

Gram altın piyasası benden sorulur

Alıntıları Göster
    Ben yağmurun bitmesini sevmediğimden gök kuşağına bakmıyorum.

Beni tanıyamamışsın Zodion

• quote:

Ben yağmurun bitmesini sevmediğimden gök kuşağına bakmıyorum.

Beni tanıyamamışsın Zodion

Alıntıları Göster
    O zaman beni bulamazsın

Dipnot:Varoluş sancısı genelde şımarıklıktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazen çok agresif olurum aslında yanlış diyorum ama olunca oluyor. Beni benden başka koruyan bi kavramın olmadığına inancım bu inancımı destekleyen bi anlayışla aynı şekilde karşıma çıkınca bu agresiflik bence makul oluyor.

Bu şekilde düşünürken yeni bi başlangıç adına bi şeyler ortaya koyduğumda bu sefer daha iyi olacak dediğimde eskiye dair olanın kıymeti harbiyesi 0 Ken ve yeni bana ait olacakken, yaşadığım karşılaşmalar günah çıkaranın ben olmadığını gösterdiğinde bu agresyon halim anlaşılabilir bi şey oluyor.

Bana göre yeni eskiye bi gönderi taşır ve bu gönderi yeni adına belki aynı şeydir ancak bu kere bi bakış kelimelerden daha manidar gelir ve söz uzun edilmişken kısası ise içten samimi bi nazardan başkası da olamaz.

Bu bakış binler sahifeye denk gelecek diye umud ediyorum.

• quote:

O zaman beni bulamazsın

Dipnot:Varoluş sancısı genelde şımarıklıktır

Alıntıları Göster
    Düşlerimizde beraber oluruz Zodion.

• Meselelerin arkasına baktığında görülen şey önemli. Yüzeyde görülen ile gerçekte görülen şey.

İki kavram aslında tek ve birbiri ile mektuplaşmış ve bu iki kavram tek kelime ve hatta tek harf ile her şeyi anlayabildiğini fark etmiş.

O andan itibaren bi bakış da yeter mi dediklerinde kavramsallık anlam yitimine uğramış.

........

Bi söz ya da kelimenin tefeulu tezekkuru tefekkuru işlevi uzamı hep başka şekilde anlayacağım başlığında değerlendirildiğinde bu bakış manidardır.

Kitabi olanı aşan bi hal belki öksüz yetim bakışı adına anlamlı olacak ve bi yerde yazdığı için değil bi bakış yettiği için sözün fazlası kısa kesildi deniyor.

.........

Sadarazanu denen bu ahkam bütün ilahsallığı birey denen şeye indirgeyip yeni adına 'sen önemlisin' derken eskiye ait olanın 'bu benim' demesi bence alçakça bi tutum.

Eski hakkını kullandı ve en güzel olan dosdoğruyu en sufli şekilde ifade etti. Hayatım dahi bu şekilde idi. Kendi gunahını çıkarmak isteyen şey kendi sahife sini örttü bana ait olanı varmış gibi gösterdi. Bu durum eskiyi değiştirdi ve bu ahkam yaptığı rezil belki adiyane halle gömülmesi gereken kabre gömüldü.

...............

Üst perdeden konuşup insanı aşağılarken aslında ona muhtaç olanın asalet adına ne yaptığı sorulduğunda eski hakikat kazanıp eskide kalmalı idi.

Bi çocuğa bi bebeğe bunun büyüyüp insan olmuş haline ihtiyacını belli edenin bundan ulvi şeyleri beklediği yalanı benim için eskidir.

Bazen bi kavrama elçi olduğumu hissediyorum ve elçisi olduğum anlayışla muhabbet ederken ben o kavramdan büyük olduğumu hissettiğim zamanlar 'ben kimim kimin sözüyüm' soruları tek kelime tek harf ve sessiz olarak yenide cevap buldu.

Şimdi varlığını devam ettirmek için Aleni yalanı dolanı kendisine rehber ilan eden eskiye dair fısıltıların da cennet palavralarını onlara iade etmek cehennem dahi olsa insanı salt bakışı ile ihata eden yeniye ittiba etmek gerekir.

• bütün deliler burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: teamwork

bütün deliler burda
    Trollüz biz

• quote:

Orijinalden alıntı: teamwork

bütün deliler burda
    Ne deliliğimizi gördün?

• quote:

Ne deliliğimizi gördün?

Alıntıları Göster
    Büyük bir yalan ve platon

Sen platon reyise hakaret etme cüretinde bulundun

• quote:

Büyük bir yalan ve platon

Sen platon reyise hakaret etme cüretinde bulundun

Alıntıları Göster
    Ne hakareti övme o

• Hayatla mücadale için biraz gamsız ve deli olmak lazım

• Ne pas laisser d'espaces dans les rangs!

Dites à l'artillerie de faire le plein plus vite!

Nous les garderons !

• quote:

Ne deliliğimizi gördün?

Alıntıları Göster
    hiç akıllılığını görmedik ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Tao

Ne pas laisser d'espaces dans les rangs!

Dites à l'artillerie de faire le plein plus vite!

Nous les garderons !
    topunuzun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

topunuzun..

Alıntıları Göster
    Cilası yeni bitmiş

Cilanızı yenilemek ister misin sadece 5.99'a

Tabi ki dolara.Türk lirası mı ? O da ne ki ? Yenir mi ?

(bir insan niye topunu cilalar anlamadım en başta)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.