Şimdi Ara

Yeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iyi geceler. Ben Aion Online'ye başlamayı düşünmekteyim bu aralar ve forumlardan okuduğuma göre emek isteyen bi oyunmuş. Genellikle bu tür oyunları sevdiğim için Aion'a bir an önce başlamayı düşündüm ancak aklıma bir kaç şey takıldı cevaplayabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

1- Öncelikle Free2Play serverinde Gold Pack almadan NPC'lere mob'lardan düşen itemleri satamıyor muyuz?

2- Başka bir forumda okuduğuma göre Amerika(UK) serverinde nasıl bir bağlantı olursa olsun lag sıkıntısı yaşanmadığını söylemiş bi arkadaş. Ayrıca arkadaşın bağlantısı 256 kb iken. Böyle bir şey mümkün müdür ?

Sorularımı cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim iyi geceler dilerim :)

• 256kb mı kaldı artık.Amerika serverlerinde bu hızla bağlansan nolcak Aion dinamik ve akıcı bir oyun saniyelik tereddütlerin olduğu an karşı tarafan seni keser.Lag var yok diye birşey yok.Lagı sadece oynanmaz hale gelmesinden anlamayın.Ping (MS) Aionda en önemli şey.100/150 MS olduğunda ben rangerimle oyundan soğuyorum düşün yani.

Gold pack olmadan npclere item satabilirsin lakin sınırlı bir miktarda.Oranı hatırlamıyorum ama 1m i geçemiyorsun olması gerek.Zaten +30a kadar ihtiyac duymayacasın gold packe.

+30 dan sonra gold pack düşlünebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yeni mi çıktı? (Facebook)
    14 yıl önce açıldı
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Yeni yıl yeni hedefler?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.