Şimdi Ara

Yeni [1.1.3] Jailbreak Metodu DEV TEAM TARAFINDAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar DEV TEAM TARAFINDAN yeni jailbreak metodu tanıtıldı araştırmalarını yapıyorum bu konuda herhangi bir bilgiye ulaşanlar buraya yazsınlar çabucak bu yötemide çözelim...

ancak sizlere tavsiyem bu metod hakkında yeterli bilgiye ulaşmadan denemelere geçmeyelim arkadaşlar. önemle duyurulur...

arkadaşlar metod mac ve windows kullanıcıları tarafından kullanılmaktadır .Anladıgım kadarıyla yöntem 3 aşşagı 5 yukarı ilk yöntemle aynı modem fw yükselmiyor yine aynı kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracerooter -- 27 Ocak 2008; 14:25:04 >

• http://www.hackthatphone.com/113/iphone_113_jailbreak_mac_easy.html

Burada mac için anlatılmış.
    Fakat program olarak windosta kullandıgımız putty, winscp yi falan kullanarak windowstanda bu yönergeleri izleyerek yapabiliriz.
    Deneyen olursa yazsın arkadaşlar. Ben henüz yapmayı düşünmüyorum.
  • 1.1.3 Upgrade zaten Elite Dev-Team'in (others olarak da biliniyorlar artık) de dahil olduğu bir çalışmaydı burada da anlatıldığı üzere 1.1.3 upgrade açıklamalarına bir kaç gün kala, Nate True olarak bilinen vatandaş, olayı kendi adı ile sunup geri kalanlara yadımları için teşekkür ediyor.

Dolayısı ile, bu haberinizin kaynağını açıklarsanız, daha detaylı incelemek isterim.

• Ayrıca başlıktaki yazım hatalarını da düzeltirseniz, " Yeni [1.1.3] Jabilberak Metodo DEV TEAM TARAFINDAN " Jabilberak Metodo kısmını özellikle.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Ayrıca başlıktaki yazım hatalarını da düzeltirseniz, " Yeni [1.1.3] Jabilberak Metodo DEV TEAM TARAFINDAN " Jabilberak Metodo kısmını özellikle.

Kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Ayrıca başlıktaki yazım hatalarını da düzeltirseniz, " Yeni [1.1.3] Jabilberak Metodo DEV TEAM TARAFINDAN " Jabilberak Metodo kısmını özellikle.

Kolay gelsin.

evet haklısın dikkat etmemeişim :)
  • bişsey sormak istiyorum,konu başlıgı nasıl değiştiriliyo? yetkimi gerekiyo değiştirebilmek için?
  • thujonn: İlk yazını değiştir e basarak değiştirebiliyorsunuz
  • konuyu açan değiştirebiliyor
  • hmm,tamam teşekkür ederim :)
  • Haber doğrudur, ipod touch'ı da kırdığı belirtilmektedir. yanlız 1.1.3 otb değil en az 1.1.2 ve jailbreak yapılmış telefonlar içindir yöntem aynıdır, tahminen kimi arızalar giderilmiş ve pürüzsüz hale getirilmiştir.
  • yukarıdakı verdiğim linkten takip edecek olursanız README dosyasında instruction lar varmış...

Ayrıca;

Quick instructions:

1. Make sure you have BSD Subsystem&SSH installed on your iPhone
    2. Connect to your iPhone with Putty(google if you don't know)
    3. Navigate to / -directory (cd ..)
    4. Execute command sh install.sh
    5. Script starts downloading stuff
  • Bugüne kadar, burası için ayırdığım, vakti ve uğraşı hiçe sayan ve hiç bir açıklama getirmeden yaptığım tercümelerin olduğu başlığı silen, kendilerine mesaj atınca cevap alınamayan moderasyondan dolayı, iPhone ile ilgili yazılarımın tümünü kaldırıyorum.

iPhone ile ilgili bir site hazırlayıp burası için hazırladığım tüm metinleri orada kullanacağım.

Hepinize kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbee -- 12 Şubat 2008; 4:17:45 >
  • Beyler upgrade için bekleyin yakında baseband ile beraber upgrade ebebileceksiniz. hatta isterseniz şimdi bile yapabilirsiniz. Aşağıdaki metod doğrulanmıştır, hem sw hemde baseband yukseltilmektedir.
    Ben bu işlem için anysim in çıkmasını beklemekten yanayım. zira anysim in yeni versiyonunun yolda olduğu gene bu konuda belirtilmiş.

[1.1.3] Confirmed complete jailbreak AND unlock method (software AND baseband)
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=25185
  • arkadaşlar """IPSF unlocked phones"""" bu ne anlama geliyor. Sormak istediğim IPSF ne anlamdadır nasıl bir yöntemdir bilen varmı ?
  • iphone sim free demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

iphone sim free demek

iphonesimfree.com daki metodlamı unlock edilmiş demek oluyor bu ? anysim den farklımıdır ?
  • Hayir,
    xxxsim kart kullanmadan yapilmis telefonlara verilen isim bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

Hayir,
    xxxsim kart kullanmadan yapilmis telefonlara verilen isim bu.

çok teşekkürller anladıgım kadarıyla xxsim lerin kullanmadan yapılan unlock işlemidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.