Şimdi Ara

Yeni 11 miz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mariano-Donk-Ozan-Nagatomo
    Fernando
    Ndiaye Emre
    Rodrigues Eren(Muğdat)Onyekuru

Eren formayı muğdata kaptırır böyle devam ederse.

• Hocam bende şöyle çıkar diye düşündüm .

Muslera
    Mariano - Donk - Serdar - Nagatomo
    Fernando - Ndiaye
    Feghouli - Emre Akbaba - Rodrigues
    Onyekuru(Muğdat)

Tabi orta saha düzeni değişebilir Fernando ön libero olup emre ve ndiaye yanyana olabilirler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nartive

Hocam bende şöyle çıkar diye düşündüm .

Muslera
    Mariano - Donk - Serdar - Nagatomo
    Fernando - Ndiaye
    Feghouli - Emre Akbaba - Rodrigues
    Onyekuru(Muğdat)

Tabi orta saha düzeni değişebilir Fernando ön libero olup emre ve ndiaye yanyana olabilirler .
    Stoper konusunda senın dedıgın gıbı olur,ben uzun vadede ozan formayı alır demek istedim.Feghouli şans bulmaz bence.Belhanda ve feghouli devre arası kesin satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmperorMan

Stoper konusunda senın dedıgın gıbı olur,ben uzun vadede ozan formayı alır demek istedim.Feghouli şans bulmaz bence.Belhanda ve feghouli devre arası kesin satılır.

Alıntıları Göster
    Hocam Ozan uzun vadede formayı alsında inşallah Semih Kaya gibi olmasın tek dileğim bu .
    Ama Feghouli konusunda ben hala oynayacağını düşünüyorum . Ama dediğin gibi Belhanda'nın işi zor . 3 maç cezası bittikten sonra direk 11'e giremeyecek , birkaç maç kesik yer hatta satılabilir tabi alan çıkarsa . Ona o maaşı kimse vermez diye düşünüyorum aynı şekilde Feghouli'ye de .

• Bizim ortasaha ve kanat rotasyonunda sıkıntı yok, merkez forvet ve defans konusunda devre arasını bile zor göreceğimiz darlık var.

Kısa vadede belhanda feghouli olmaması sıkıntı yaratmaz, fakat uzun vadede bütün bölgelerde derinlik şart oğlu şart...

Kağıt üstünde onyekuru, muğdat’ı forvete yazıyoruz fakat iyi savunma yapan takımlar rahat durdurur bu arkadaşları, onyekuru bi nebze etkili olabilir fakat o da pek etkili olmaz gibi özellikle sırtı dönük oyunda bocalar.

Yönetimin beceriksizliği umarım bütün sezona patlamaz, bir an kendimi Hamzaoğlu sezonun hissettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garry-Onyekuru-Feghouli ileri üçlümüz.
    Arkalarında Fernando-Ndiaye-Emre.
    Stoperler Serdar-Maicon.
    Bekler Nagatomo-Mariano.
  • Belh*nda nerede?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayalimdeki kadro:

Belhanda-Eren-Feghouli. Geride Maicon ve Ahmet. En ortada Selcuk, kenarlarda ise Linnes ve Sinan.

Arada tercüman Mert. Önde Hasan Sas- Fatih Terim ikilisi.

Rüya gibi bir yedek kulübesi degil mi?
  • Bazı maçlarda sıfır santrafor oynayabiliriz. ama bu takım santraforsuz oyunu oynayabilir mi orası da muamma. Ayrupa maçlarında donk oynamalı, mücadele gücü lazım.. trabzon maçı gibi yumuşak olarak çıkmayı umarım bir daha hayal etmez terim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Bazı maçlarda sıfır santrafor oynayabiliriz. ama bu takım santraforsuz oyunu oynayabilir mi orası da muamma. Ayrupa maçlarında donk oynamalı, mücadele gücü lazım.. trabzon maçı gibi yumuşak olarak çıkmayı umarım bir daha hayal etmez terim..
    Bu takım zaten Eren varken santrforsuz oynuyor.
  • Banlı olduğum için yazamadım geçen hafta.

Uzun uzun yazmayacağım ama Onyekuru'yu forvete yazanları gördükçe kafamı duvara vurasım gelmişti. Belirteyim.

Onyekuru gibi fiziksiz bir adam ve son vuruşları (attığı gole rağmen) Bruma'dan hallice olan bir adam forvet OY-NA-YA-MAZ.

Onyekuru 2 stoper arasında kaybolur zira kendisinde fizik yok, son tercihleri yine Bruma'dan hallice. Nerede ne zaman ne yapacak bilmiyor.

Bu takımda şuanda olabilecek iki şey var.

EREN DERDİYOK BU TAKIMIN FORVETİ OLAMAZ.

Eğer Fatih Terim bu sistemde ısrarcı olmak istiyorsa 1. forvet tercihimiz Sinan 2. forvet tercihimiz Muğdat olmalı. Şuan başka bir seçeneğimiz yok.

Eğer Fatih Terim İzlanda maçında yaptığı gibi False 9 ile oynamak istiyorsa bugün şahit olduğumuz gibi Emre bu pozisyon için biçilmiş kaftan.

Özetle: 1. FORVET SİNAN - 2. FORVET MUĞDAT - 3. FORVET FEGHOULI. BAK FEGHOULI BILE FORVET OLUR AMA ONYEKURU OLMAZ!

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    +1 Topal adam çalımlar bunu.
  • Forvet rodruges olmalı

Forvet pozisyonunu kaldırabilecek fizik gücüne sahip

Onyekuru forvet olmaz .

Benim iddiam rodruges forvette ısrar edilsin gol krallığına oynar seneye de en az 20 milyon ederi olur

Verkaç yapabiliyor, top dahi tutabiliyor kendini fizik olarak çok geliştirdi. Önüne net aldı mı iyi bitiriyor

Mesela Burak nasıl kanattan forvete evrildiyse rodrugesde Burak’a benzer özellikler var onun en iyi dönemi kadar oynar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 11 Eylül 2018; 9:48:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Forvet rodruges olmalı

Forvet pozisyonunu kaldırabilecek fizik gücüne sahip

Onyekuru forvet olmaz .

Benim iddiam rodruges forvette ısrar edilsin gol krallığına oynar seneye de en az 20 milyon ederi olur

Verkaç yapabiliyor, top dahi tutabiliyor kendini fizik olarak çok geliştirdi. Önüne net aldı mı iyi bitiriyor

Mesela Burak nasıl kanattan forvete evrildiyse rodrugesde Burak’a benzer özellikler var onun en iyi dönemi kadar oynar
    şampiyonlar liginde dediğin olabilir de türkiye ligi çok farklı.
  • Defans hattımız çok güzel seneyede bu hat 3 4 sene çok iş görür(linnes ve ömer bayram geçer mariona ve nago giidnce durumagöre ömer bayram yerine biri alınır.)Orta sahamız ndiaye fernando süper ötesi kanatları yazmaya gerek yok devre arası bir forvet şampiyon olup yaz döneminde güzel bir forvet ve ndiaye yerine 8numara veya ndiaye yeniden kiralanırsa harika oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: smelly cat

Defans hattımız çok güzel seneyede bu hat 3 4 sene çok iş görür(linnes ve ömer bayram geçer mariona ve nago giidnce durumagöre ömer bayram yerine biri alınır.)Orta sahamız ndiaye fernando süper ötesi kanatları yazmaya gerek yok devre arası bir forvet şampiyon olup yaz döneminde güzel bir forvet ve ndiaye yerine 8numara veya ndiaye yeniden kiralanırsa harika oluruz
    Yanılıyosun,eğer şu dar boğazdan çıkarsak.Çok üst düzey bi stoper gelir Ozan'ın yanına.Forvet konusunda Fatih Terim zaten takıntılı,en az 3 santrafor olmasını ister takımında 2 si üst düzey olur.Ffpden belhanda ve feghouliyi satarak kurtulup 2 genç yıldız almamız lazım.Telles ve bruma gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.