Şimdi Ara

YENİ 2012 HONDA CİVİC FOTOLAR 49.300 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
13.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu sefer donanım koymuşlar görselliği bomuşlar yani arka taraf berbat olmuş eski kasa daha güzeldi
  • Yıllarca aynı kasayı kullandın durdun Honda, anlaşıldıki bu kadar boş zamanda güzel bir tasarım çıkaramamıssın, eski kasası daha güzel.

Birde klasik pazarlama taktigi: lansman fiyatı bu, yakında zam gelecek, 50 bin'e bu araba için fazla biraz
  • ön tasarım gayet güzel arkayada alışabilirz ama ben hb modelini daha çok beğendim
  • ben senin fikrine katılıyorum önceki kasa içi ve dışı daha güzel bu kasa pek tutacağını sanmam
  • inceleme fırsatım oldu resimler aldatıcı olabiliyor, ben beğendim şahsen özellikle siyahı hoş duruyor
  • vasat bir araç olmuş.
  • +ön taraf güzel
    -arka taraf basit olmuş.
    -iç tarafta basit olmuş..
    -yakıt 10 lt deniyor oda kötü...
    arabayı daha da görselleştirmeleri geliştirmeleri lazımken(yakıt ve tip). gerilemiş.
    ama şunuda unutmayalım honda genede satar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 6 Ocak 2012; 15:59:40 >
  • japonlar eskiden beri bakıyom bu tasarım olayını beceremiyorlar becerselerde kopyaylan arka stop c serisinın stopunun adileştirilmiş hali gibi ön citynin önü acık makyaj krom tamamdır ee nerde yeni nesil olayı? eskiden beri derim otomobil sadece motordan ibaret değildir herşey önemlidir, hondada motor tartışmasız kalıte ama be kardesım yeter daha temcit plavı gibi az azalt şu yakıtı olayını , malzeme kaliteni geliştir. bi hyundai kia kadar olamıyosunuz artık japonların kokusu cıkmaya basladı 5 sene sonra korelıler konusulur olacak gibime geliyor.
  • amacım kesinlikle hondayı kötülemek değil.sadece kişisel zevkimle yeni honda civic'i değerlendirmek istiyorum..

arabalardan cok iyi anladıgımı pek zannetmiyorum ama söforlük konusunda allah nazardan saklasın iyi oldugumu düşünüyorum..bir cok arabayla az cok ilgilenmiş arastırmış siz değerli üyelerin yorumlarını okumuş biriyim.

güncel kasa honda civic'i kullandım.yolda bu aracın gidişine duruşuna hastayım.bir cok markanın modeline göre oldukça carpıcı ve kendine özgü bir tasarımı oldugunu ve hatta kendi bünyesinde bile özgün oldugunu düşünüyorum..arabanın heybeti oldukça cıldırtıcı ve akıcı bir cizgiye sahip..

güncel kasa honda civicte begenmedğim bir kaç basit noktalar..

direksiyon biraz daha düzgün olabilirmiş gibi geliyor bana.el freni,vites topuzu begenmedgm biraz daha iyi olabilirmiş dedğim kısımlar..yeni kasada gözlemledğim kadarıyla direksiyon daha cok hosuma gitti..el freni ve vites topuzunda önceki düşüncelerime hala hakimim..

yeni ön tasarıma gelecek olursak..o özgün havasını kaybetmiş yerini keskin bir hata bırakmış..ben araclarda keskin hatlara önem veriyor arabayı daha akıcı daha agresif gösterdğine inanıyorum ancak cok daha önemli olan bu keskin hatları özgün bir tasarımla birleştirmek oldugunu düşünüyorum..evet yeni honda civic'in ön tasarımı begendm ancak bir önceki tasarımdaki özgün kalabilmiş mi derseniz bence hayır.tasarım sıradanlaşmış fakat kötü durmamış..sıradanlıktan derken ne demek istedgimi umarım anlıyorsunuzdur..iç tasarım konusuna gelecek olursak..eski kasanın cizgilerini tasıyıp o cizgi üzerinde yeni bir akım yakalamaya calışılmış.kullanılan malzemeler biraz daha kaliteli ve radyo cd için bir ekran düşünülmüş olsaydı başaralı olabilirdi..ama cokta kötü oldugunu düşünmüyorum..navigasyon hakkında pek bir bilgim yok..navigasyon olabilirse bir nebze olsun basarıyı yakalabilecegini düşünüyorum..katlanır bir navi sistemi hoş olabilir mesela..güncel kasada bildiginiz üzere arka yolcular için havalandırma kanalları bulunmuyordu..güncel kasada bunu asla yadırgamadm fakat yeni kasada mutlaka olmalı diye düşünüyordum..bu havalandırma kanallarının arka yolcular için konfor kattıgını düşünüyorum..keşke olabilseymiş..

gelelim yeni kasanın arka tasarımına..
    malasef hiç olmamış..hiç..farklı tasarım uygulamak istemişler ama başarılı olmamış bence..özellikle bagaj kısmına taşan ince dikdörtgen biçiminde ana stop lambalarında uzanan far kısmı otomobilin parçası değilde sonradan ekletilmiş gibi duruyor..(nolur bu benzetmemi mazur görün.)hiç begenmedim..hatta biraz agır olabilr ama son kasa renault clio sedanın arkasına benzettim..güncel kasadaki arka far grubu arabanın bütünü,çizgisini yansıtıyordu..arka far grubu tasarımda en cok begendiğim modelleri soracak olursanız; bmw,audi gercekten bu işi başarıyla yapıyorlar..

donanım konusunda fazla söylenebilecek bir durum yok..honda bu konuda gercekten başarılı..

fiyat konusuna gelicek olursak..benim sürekli olarak düşündüğüm kendi kendime hesaplaştığım durum şu...bence bir c sınıfı aracın ülkemiz şartlarında fiyatı 30.000 tl ve 40.000 tl arasında olması gerektğini düşünüyorum.ama son dönemdeki pisayadaki abartılar bu duruma getirdi ve fiyatlar sıra dışı bir hal haldi..rakip firmalarla günün pisayasına göre konuşcak olursak honda rakiplerine göre iyi bir fiyatlandırma politikası uygulamış..49.300 tl ile honda civic bu dönemdeki alınabilcek fiyat,marka,donanım vs. bazında alınabilcek en iyi arac gibi geliyor bana..

****umarım ses yalıtımı konusunda bir önlem bir çalışma uygulamışlardır..
    ****yakıt sarfiyatı ise lpg olmadan hayır.şehir içi tüketimi ortalama bir c sınıfı arac sahibini zorlayacak bir tüketimdir..

sonuc olarak hondanın bu yeni kasası ile satışta bir sorun yaşayagını düşünmüyorum..hatta ilk partiden alanlar ileriki aylarda kar edeceğini düşünyorum..fiyatların yükseleceği düşüncesindeyim..

hepinize saygı ve sevgilerimle..yeni yılınız umarım sizin istedğiniz gibi olur..herkese mutlu yıllar.

***not:yazdıklarım sadece kendi halimde tasarlayıp düşündüğüm,resimlere bakarak yapılan bir yorumdur.kırmak incitmek amacı güdülmeden ,objektif bir yaklaşımda bulunmak istedim..her ne kadar sürç-i lisan ettiysen af ola..iyi günler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.