Şimdi Ara

YENİ 2012 HONDA CİVİC FOTOLAR 49.300 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
13.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sunroof xenon dahil ful donanımli otomatik yeni civic için 49300 fena fiyat değil
    Arkası Arap ülkelerine falan satılan accordun arkasına benziyor
  • stoplar eskiye göre çirkin olmuş, ama önü dehşet.
  • Resmen acele tasarlanmış gibi duruyor.Önden yeni kia'ların tıpkısının aynısı.Arkadan kötü.İçi daha kötü.Yandan da city gibi duyuyor.Honda niye böyle bir kasa çıkardı anlayabilmiş değilim şuanki kasanın üstüne hiçbirşey katmamış aksine tasarım olarak daha eski duruyor.
  • clio sedan.
    2.makyajda alınacak hale gelir. tabi motor değişmiş haliyle
  • Bu kasa Civic'i mevcut kasadan daha güzel bulan bi ben mi varım ?
  • bu kasa eskisi kadar satamaz ve beklenenden daha kısa bi süre içinde makyajlanır!
  • Bence çok acımasızca eleştiriyorsunuz tasarımı. Arka kısmı kaslı durmuş, geniş bagaj hacmi bunun beraberinde gelecektir. İç mekan kalitesini anlamak için yakından bakmak gerektiğini düşünüyorum.
  • Konsolda asfalt kullanılmış sanırım kaplama olarak.
  • Honda hb varken yüzüne bakılacak araç değil bence , onlarda bunu bildikleri için zaten 1.6 motor koymuyorlar honda hb
  • Güzel olmuş navi olacakmı ? arka tasarım Toyotanın önceki nesil tasarımı anımsatıyor, 1.6 120 ps lik dizelde eklenirse Honda yı kimse tutamaz.
  • Bence araç alacaklar bunu kaçırmasın, tıpkı eski kasa gibi prim yapacaktır. Eski kasayı ilk çıktığında alanlar 1 sene sonra kâr edip satmışlardı. Buda aynen öyle olacaktır, şuanki fiyatı çok uygun zaten. Bizim insanımız detaya çok bakmıyor, honda sorunsuz, ikinci eli güzel deyip direk alıyor zaten.
  • tasarımı begendim jantlar ofsayt daha güzel olmalıydı, ayrıca bu hondanın satıs politikası mesala 2007 de biz civic i 33 bine almıstık toyotadan falan cok uzunda bir yıl sonra bir zamn yaptı bugunkü fiyatlarına geldi ve en pahalı c sınıfı oldu o dönem için neredeyse şu dönemde alanlar şanslı...
  • tek cazip tarafı fiyatı başkada bi numarası yok gibi.

yeni kasa ara. daha farklı olmalı bence.aynı tas aynı hamam olmuş bu.

ne motor teknolojisinde ne şanzımanında bi değişiklik yok .makyajlanmış eski civic .

şase bile aynıdır tahminim.

dizel motor gelirse biraz satışı olur.cruze dene araç hem daha ucuz hem daha şık.

bu gidişle honda bu sınıfta da sinek avlamaya mahkum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 26 Aralık 2011; 22:53:03 >
  • Konsolda,arka tarafta,direksiyonda berbat.
  • Zamanla bunada alışırız.
  • gitmiş canım civic..
    önden görünüşü daha iyi ama arkadan çok kötü olmuş.
    içinde ise direksiyon kumandalarının yuvarlaklaştırılması olmamış.
    teyp kumandaları,göstergeler kötüleşmiş.
    eskisinde koltuklar daha kaliteli duruyordu.
    malzeme kalitesi düştü mü acaba?

ekranda geniş bir bilgi bölümü var herhalde,acaba navigasyon da sunuluyor mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 1 Ocak 2012; 17:23:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exlem16

Zamanla bunada alışırız.

• arac her taraftan berbat duruyor honda dan böyle bir tasarım beklemezdim.
  • arka çarprazdan bakınca stoplar c serisini anımsatıyor.
  • Yandan bakınca Accent Blue - Linea karışımı gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.