Ne alaman çakması be tasarlayan zaten alaman, bmw ile audinin tasarlayıcısıları.
dışı güzel..ama kokpit neredeyse artık bütün modellerinde aynı sıkıcı olmaya başladı bu farklılığın olmaması içi daha albenili hale getirilmeli...
çok beğenmiştim sedan versiyonunu özellikle ama vw tipi far kontrolllerini görünce tiksindim . daha önce hiç bir modelinden bu tip bir düğme yoktu diye biliyorum . çok karaktersiz olmuş, yazık
Herkes çemkirdiğine göre kusursuz olmuş.
i30 almanyada tasarlandı..bunu da bilmiyorum..
Cahilliğime verin. Şimdi bu araç d sınıfı ise elentra ne oluyor??
Elentra c sınıfı ise i30'un sedanı gibi mi düşüncez?? Golf-jetta i30-elentra gibimi??
Konumlandıramadım kafamda...
Dehşet`ül vahşet!
Araç çok iyi ama motor olmamış...
quote:
Orijinalden alıntı: aahmety
Elentra c sınıfı ise i30'un sedanı gibi mi düşüncez?? Golf-jetta i30-elentra gibimi??
Aynen öyle. Elantra C sınıfı, i30'un sedanı gibi. O niyetle alıp kullanabilirsin, kimse de gık diyemez.
araç iyi güzelde 1.7 olayı başlamadan bitirmiş. bu vergi yükü ile 100 bin tl den aşağı olmaz her halde.
D sınıfı araçta bir ağırlık olur bir sadelik olur oyuncak gibi duruyor bu. Hele o dashboard evlere şenlik. Arka koltuk dışında en ufak bir kısmını beğenmedim. Hiçbir şey bilmiyorsan diğer markalara bak bir iç mekan yapmayı öğren.
sedan versiyonunu beğendim
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
quote:
Orijinalden alıntı: aahmety
Aynen öyle. Elantra C sınıfı, i30'un sedanı gibi. O niyetle alıp kullanabilirsin, kimse de gık diyemez.
teşekkürler
fotoğraftaki arabanın pisliği ne öyle
Hyundai son zamanlarda gerçekten baya gelişti fakat çıkardıkları bu modelleri belirli bir istikara bağlamaları gerek. Mesela Bmw 5 serisi gibi. Her sene farklı bir model çıkarıp sonra piyasadan çekmek markanın 2. elini düşürüyor ve imajına zarar veriyor. Artık çıkaracağı yeni araçlarda bu modelleri korumalı ve küçük faceliftlerle sunmalı. Yoksa aldığımız her hyundai araç gibi bunlarda 2. elde sıkıntı yaratır.
Hyundai den nefret ederim ancak ilk defa hoşuma gitti ve kaliteli göründü :) genede almam o ayrı