Şimdi Ara

Yeni 2012 Hyundai i40 CW Blue Drive 1.7 CRDi 136 hp Resimli İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
7.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marksman84

http://www.youtube.com/watch?v=UxmaGWQMQgo
    konsola ekran koymuşlar.Herhalde üst versiyonlarda olacak.

işte bu olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diagrams

quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

çok beğenmiştim sedan versiyonunu özellikle ama vw tipi far kontrolllerini görünce tiksindim . daha önce hiç bir modelinden bu tip bir düğme yoktu diye biliyorum . çok karaktersiz olmuş, yazık

Vw tipi değil mercedes tipi. vw mercedesden çaldı onu.

o far kumandasının öyle olması avrupa vari bir araç oldugu için. avrupaya özel üretildi. neden i30 un elantranın öyle değil o zaman ?

ya gerçekten çok komik oluyorsunuz. başka çamur atacak yer kalmadı far kumandasımı kaldı .

Araç mükemmel ama 1.7 geldigi için direk ölü doğdu yazık oldu. güzel ülkemin güzel sistemi saolsun. birde kore araçları zaten diğer markalardan % 15 pahalı geliyor .. hep ölü doğdu.

+1

• araba ordan burdan toplama olmuş koreliler bu kopyalama işini iyi yapıyor.aracın dış tasarımında içine kadar hepsi araklama malzeme kalitesi vasat ayrıca.
  • 1.7 motor yüksek vergi diliminde ama hyundai açısından sorun yok. hani derler ya "kim takar yalova kaymakamını" bizim ülkemiz de ototmotiv üreticileri için boyle konumda. saçma sapan bir vergi anlayışı varken. adamlar tüm dünya piyasasına araç sunarken. bize göre motor ve araç tasarlamasını bekleyemezdik. yapan firmalar var mı var. mercedes,bmw,vw yapıyor. onlar da eldeki çözümleri kullanıyor.
  • 1.7 ile gelmez türkiye'ye
    vergiden ötürü 1.6 olur motoru,
    i30 karşıtı olduğum gibi buna da karşıyım,
    canınızı yolda bulmadığınız için hyundai almayınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.7 olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

araba ordan burdan toplama olmuş koreliler bu kopyalama işini iyi yapıyor.aracın dış tasarımında içine kadar hepsi araklama malzeme kalitesi vasat ayrıca.

Klasik onboardx
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam
    i30 karşıtı olduğum gibi buna da karşıyım,
    canınızı yolda bulmadığınız için hyundai almayınız.

Çarşı herşeye karşı
  • güzel araç ama motordan kaybediyor ne yazık ki. ama mavi ışıklandırmadan nefret ediyorum. Ucuz YU MA TU teypler gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Çocuk ölü doğmuş.1.7 nedir Allah aşkına

+1
  • bu hyundaide çok olmaya başladı!!!
  • 1.7 motorun teknik verileri yokmu acaba
  • 1.7 olmamış ,ama motor seçeneklerini Türkiye'de daha düşük getirirlerse tutar bu araç. Direksiyon tam istediğim gibi olmuş,orta bölge hafif gömülmüş gibi...
    Benim Blue'da olsaydı keşke aynı direksiyon..
  • enfes.. zaten bir sw hastasıydım cw olanını çok beğendim.1,7 olayı sıkıntılı olmuş jantlar kapak sanırım ama o hali bile güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

1.7 motor yüksek vergi diliminde ama hyundai açısından sorun yok. hani derler ya "kim takar yalova kaymakamını" bizim ülkemiz de ototmotiv üreticileri için boyle konumda. saçma sapan bir vergi anlayışı varken. adamlar tüm dünya piyasasına araç sunarken. bize göre motor ve araç tasarlamasını bekleyemezdik. yapan firmalar var mı var. mercedes,bmw,vw yapıyor. onlar da eldeki çözümleri kullanıyor.

çok mantıklı bir yorumda bulunmuşsunuz. evet dediğiniz gibi sadece türkiye için üretim bandını değiştirmiyolar yani haksızda değiller konudaki yorumlara bakarsak bende olsam bende getirmem.

Örnek ;

Orijinalden alıntı: onboardx

araba ordan burdan toplama olmuş koreliler bu kopyalama işini iyi yapıyor.aracın dış tasarımında içine kadar hepsi araklama malzeme kalitesi vasat ayrıca.

• Araç çok orantısız gibi olmuş... ön küçük , arka kocaman
  • şu konsolu tasarlayanlar
     Yeni 2012 Hyundai i40 CW Blue Drive 1.7 CRDi 136 hp Resimli İnceleme

şuna da bi el atsalarmış yaa!
     Yeni 2012 Hyundai i40 CW Blue Drive 1.7 CRDi 136 hp Resimli İnceleme
  • aracı çok beğendim.araç 1.7 vergisinin yüksek olmasını bekliyoruz,ama iyi bir politika ile ,örneğin cruse 2.0 dizeli 60 bine vermesi yada insignia nın 2.0 dizeli 79 bine vermesi gibi fiyat politikası belirlerler ve piyasaya 70 binlerden girerlerse bu iş olur.ki inşallah olurda birdahaki aracım i40 olur
  • İçi Focus olmuş bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

1.7 motor yüksek vergi diliminde ama hyundai açısından sorun yok. hani derler ya "kim takar yalova kaymakamını" bizim ülkemiz de ototmotiv üreticileri için boyle konumda. saçma sapan bir vergi anlayışı varken. adamlar tüm dünya piyasasına araç sunarken. bize göre motor ve araç tasarlamasını bekleyemezdik. yapan firmalar var mı var. mercedes,bmw,vw yapıyor. onlar da eldeki çözümleri kullanıyor.

1.6 motor dünya genelinde kalıplaşmış bir motor. Aradan bazı istisnalar çıkıyor işte.

1.7 motor son derece mantıksız, Hyundai AR-GE ekibi ne düşündü bilmiyorum artık.

1.7 CDTI da vardı yanlışım yoksa bir zamanlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.