Şimdi Ara

Yeni 2012 Hyundai i40 CW Blue Drive 1.7 CRDi 136 hp Resimli İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
7.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acizcool

Adam malzeme kalitesi vasat demiş... Vay vay!

çok doğru söylemiş.
  • fena değil.ama alacak olsam sw alırım.opel ınsıgnıa sw na benzıyor.guzel bır jant koydun mu sw versıyona tamam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Far düğmelerine bak tüüüüü alaman çakmaları sizi.

Alman arabalarına da sırf bu yüzden kıl olurum zaten. Bu düğme değişene kadar Hyundai almam arkadaş.

Zaten bugün Optimayı gördüm... Hemen de satılmış. Ağız tadıyla inceleyemediik....

Daha önce de demiştim. Forum ne derse tersi oluyor. Bu motorla satmaz, yok bilmem nerden çakma, o parayı verecek enayi kimmiş...... Şakır şakır satıyorlar valla
  • Tasarımı fena değil,ama içi yeterli gelmedi bana.
  • 60.000'e İ30 alıyorduk 90.000'e de bunu alırız artık Hyundai gerçekten çok yol aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Schuey -- 26 Nisan 2012; 19:00:33 >
  • Bu araç sontatanın avrupa versiyonu galiba. Siz sontayı bir şeye benzetemiyorsunuz ama arap ülkelerinde ve amerikada peynir ekmek gibi satıyor. Sizin hayranı olduğunuz passat ise satış adedi olarak sonatanın yanına yaklaşamadı. Sonata sürekli ilk 20 de. Fiyatmı dediniz fiyataları yakın üstelik. Tr de satmasıda hyundainin umrunda değil pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Hyudai cok gelistirdi kendini hakkaten. Kapi icleri falan Alman rakiplerine benzemis cok guzel duruyor. Fakat konsolda biraz daha ilerleme kaydetmesi lazim bence. Bu tarz tasarim C sinifina i30 Elentraya falan gidiyorda bu araca yakistiramadim ben.

Kardesi Optimonun konsolu da mukemmel olmasa da daha iyi bence.

Yeni 2012 Hyundai i40 CW Blue Drive 1.7 CRDi 136 hp Resimli İnceleme

Bence bu konsol önden darbe almış da yamulmuş gibi duruyor. Bu kötü bencede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLPhinuSs -- 27 Nisan 2012; 18:58:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

araba ordan burdan toplama olmuş koreliler bu kopyalama işini iyi yapıyor.aracın dış tasarımında içine kadar hepsi araklama malzeme kalitesi vasat ayrıca.

Maşallah uzaktan böyle test edebilmenize sevindim. Keşke sizin gibilerden daha fazla olabilsede otomotiv ve medya sektöründe çalışabilse. Çok daha fazla araba programları , incelemeler , testler izleyebiliriz. Ne de olsa test edip sürmenize , görmenize , incelemenize gerek yok. Oturduğunuz yerden heralde vahiy gelerek falan hissedebiliyorsunuz. Önümüzdeki sezon yetenek sizsiniz programınınada çıkın bence...

• Güzel olmuş :)
  • Far grubunu beğenmedim. O şerit çok basit durmuş sanki çakma led taktırmış gibi.

Led Far Audi'ye Angel Eye BMW'ye yakışıyor arkadaş, neden herkes bu furyaya uymaya çalışıyor anlamadım.
  • sedanı çok güzel, büyümeye devam hyundai
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Resimler Hyundai Assan İzmit Fabrikasına gelen ilk i40 arkadaşlar...

Vay ne zaman geldi bizim oraya yaa

• çok güzel olmuş araç,orası şurdan burası burdan denmiş ama tamamen orjinal marka kaldı mı da?varsın hyundai da böyle olsun.

bir de şu logoyu değiştirseler çok güzel olcak.
  • Ben beğendim çok şık bir araba olmuş i30 u gördükten sonra bunun kalitesinden şüphe etmiyorum ne zaman geleceği hakkında net bir paylaşım var mı acaba?
  • Koreliler bu sefer bu olayı başardı.Güzel bir model daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

araba ordan burdan toplama olmuş koreliler bu kopyalama işini iyi yapıyor.aracın dış tasarımında içine kadar hepsi araklama malzeme kalitesi vasat ayrıca.

Maşallah uzaktan böyle test edebilmenize sevindim. Keşke sizin gibilerden daha fazla olabilsede otomotiv ve medya sektöründe çalışabilse. Çok daha fazla araba programları , incelemeler , testler izleyebiliriz. Ne de olsa test edip sürmenize , görmenize , incelemenize gerek yok. Oturduğunuz yerden heralde vahiy gelerek falan hissedebiliyorsunuz. Önümüzdeki sezon yetenek sizsiniz programınınada çıkın bence...

Boşver neden kafana takıyorsun ki arkadaşım sen ? VW Ceo su fuarda gelip i30 un içini dışını inceledikten sonra "BU TASARIMI BİZ BİLE YAPAMAYIZ" dedi mi dedi. Hyundai ' i tebrik etti mi etti . Olay bitmiştir sen neden kasıyorsun ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gostable -- 3 Haziran 2012; 0:58:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Resimler Hyundai Assan İzmit Fabrikasına gelen ilk i40 arkadaşlar...

ben çok beğendim hatta ön tarafı ilk sayfadaki fotoğraflara göre daha güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahercc -- 3 Haziran 2012; 13:10:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

60.000'e İ30 alıyorduk 90.000'e de bunu alırız artık Hyundai gerçekten çok yol aldı.

Sen almayacağın için sanane fiyat politikasından . İşkembedende salllama i 30 'u 56 'a aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

60.000'e İ30 alıyorduk 90.000'e de bunu alırız artık Hyundai gerçekten çok yol aldı.

Sen almayacağın için sanane fiyat politikasından . İşkembedende salllama i 30 'u 56 'a aldım

yuh i30a bu para veren bulunur mu diyodum buldum valla. parayi copten mi topladin gardis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: japanmazda626

quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

yuh i30a bu para veren bulunur mu diyodum buldum valla. parayi copten mi topladin gardis

Araca binmeden görmeden yorum yapman pek doğru olmaz arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.