Şimdi Ara

Yeni (2014) Ford Tourneo Courier.. önü olmamış bence (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
190
Cevap
4
Favori
40.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simonil

Istanbulun en yoğun trafiğinde 6.4lt yaktı. Orta trafikte 4.2 yaktı. Tabi bunlar bilgisayara göre.
    4 arkadaş bu arabadan aldık. 4'ümüz de 2 aydır çok mutluyuz, mesuduz;)
    Sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım

Yakıt tüketimi zamanla dahada azalacaktır.Araba yeni olduğu için. Güle güle kullanın.fotoda atarmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 24 Ağustos 2014; 23:04:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknikelo T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için.

Diğer Courier konusunda paylaştım ancak buraya yazmamışım. Aracı bayramdan önce teslim aldım.
    1.6 titanium plus donanım.
    Daha sonra bayram tatiline uzun yola gittim. Toplam 3000 km civarı yol yaptım. 3-4 kez 105-110 aralığında radardan geçtim ama durduran olmadı, ceza felan da gelmedi.
    Yani hız limitleri dediğiniz gibi.

Bu arada araç ile ilgili izlenimlerimi diğer konuda paylaşmıştım.
  • titanyumla + 'ı arasında elle tutulan tek fark park sensörü onuda bayi hediye niyetine takıyor zaten. Ama deluxle tit arasında olmazsa olmaz dijital klima ve motor farkı ve cruise control var ki 1.5 motor hem tırt hemde fazla yakıyor. Araba hala gelmedi yok alım yapıldı tırda yok şurda yok burda gelsin ilk deneyimi paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitozbasli

titanyumla + 'ı arasında elle tutulan tek fark park sensörü onuda bayi hediye niyetine takıyor zaten. Ama deluxle tit arasında olmazsa olmaz dijital klima ve motor farkı ve cruise control var ki 1.5 motor hem tırt hemde fazla yakıyor. Araba hala gelmedi yok alım yapıldı tırda yok şurda yok burda gelsin ilk deneyimi paylaşırım.

Tek fark park sensörü değil.

Titanium plus'ta titanium donanıma ek olarak;
    * Isıtmalı Ön Cam,
    * Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı,
    * Start/Stop,
    * Isıtmalı Sürücü ve Yolcu Koltuğu,
    * Sürücü Yan Hava Yastığı,
    * Ön Yolcu Yan Hava Yastığı,
    * Alarm,
    * Lastik Basınç İzleme Sistemi
    gibi donanımlar yer almaktadır.

Elle tutulan tek fark demişsiniz. Mesela Start-stop önemli değil mi?
    Ekstra hava yastıkları önemsiz mi?
    Lastik basınç sistemi önemsiz mi?
    Isıtmalı ön cam önemsiz mi?

Ben cevap vereyim. İzmir'deyim. Sürekli trafik ışıklarının olduğu bölgelerde start-stop çok önemli bi donanım.
    Lastik basınç sistemi bir ara zorunlu hale geliyordu. Eğer ki uzun yol yapan biriyseniz çok önemli bi detay.
    Kışın şiddetli geçtiği don olan illerde Isıtmalı ön cam ve koltuklar önemsiz olmasa gerek.

Dolayısı ile elle tutulan tek fark park sensörü demek yerine, şahsınız için önemsemediğiniz ve/veya bulunduğunuz şehir nedeni ile ihtiyaç duymayacağınız donanımlar diyebilirsiniz. Yada bütçem titanium'a yetti de diyebilirsiniz. Saygı duyarım.

Hayırlı olsun aracınız ;)

• 3 bin lira fark pek sorun olacak bir miktar değildir sanırım. Aracın güvenlikle ilgili aksamlarını bir pakete koymaları abesle iştigal. Strat stop mühim değilde yolcu hava yastığını için o fark verilir . Aracı satan arkadaş bu kısmı belirtmeyi unutmuş yoksa alırdım . Ben arabada ön hava yastıkları eksiksiz sanıyordum.
  • Titanium ile titanium plus arasinda cok fark var. Aradaki fiyat farkina deger.

• arkadaşlar 1.6 tdci 95 bg olan modelin 5. vites 2000 devirdeki sürati nedir acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: aygun02

arkadaşlar 1.6 tdci 95 bg olan modelin 5. vites 2000 devirdeki sürati nedir acaba ???

120 km civarı yapıyor. Arabam 1200 km de şuan. Handsfreesi hariç arabayı çok begendim. Yol tutuşu olsun kabin gürültüsü olsun gayet binek araba ticari demek için şahit gerekir. Hands freesinde mic sesi derinde geliyor tavan yüksek olduğu için olsa gerek. Kesinlikle tit yada tit+ alın derim . Aynı gün hem tit hemde delux aldık. Delux tam bir eşek..
  • Ben bu aracı yolda ilk gördüğümde arkadan darbeli sandım. Öyle tuhaf bur arka tasarımı var. Yakından incelediğimde yİçi ise çok oyuncaksı geldi bana. Yani dandik demek istemiyorum da öyle görünüyor diyelim. Çok eleştirmek istemiyorum ama bagajı da ufacık. öne doğru Uzun bir on konsol var sanki eski amerikan arabası. ön tarfta o kadar yer kullanacağına arkaya yer ayır da millet bagaj kullansın.

• Önü güzel kötü kişiye göre değişirde bunun önü bildiğin Yeni kasa Mustang olmuş.

• çok teşekkürler ... :)
  • Selam Arkadaşlar öncelikle bütün araç sahiplerine Allah kaza bela vermesin bildiğim şu konuyu aktarmak istedim bu araçlarda isterseniz otomobil olarak alabiliyorsunuz yani % 27 fazla ö.t.v. veriyorsunuz ve aynı aracın otomobil modelini alıyorsunuz iki yılda bir muayeneye gidiyorsunuz ve hız sınırınız otomobil le aynı oluyor yani aracınız otomobil oluyor.
  • Ticari olanını almak mantıklı.

Otomobil diye geçeni zaten kimse almaz. Fiyatı çok uçuk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • everydayforus E kullanıcısına yanıt
    Evet haklisiniz görüşünüze saygı duyuyorum.Ama arac yok satıyor gün bekliyorsunuz.Ama lütfen sadece yorum yazmak için yazmayın bu fiyata alınabilecek en iyi arac oldugunu düşünüyorum.Aracı karalamaya gerek yok .Yok ilk bakışta arkadan çarpmış gibi görünüyor.Yok söyle yok boyle arac gayet yakışıklı aracın yapım aşamasında yüzlerce mühendis
    binlerce testten gecirilerek sadece türkiyede değil avrupanın farklı ülke ve şehirlerinde yapılan testler sonucu bu şekli alarak piyasaya sunuldu lütfen türk muhendisleri ve emege saygı diyorum.
  • Arkadaşlar bu aracin fiyati ne titanyum plus
    Arti otomobil olarak gecen fiyatini verirseniz memnun olurum

• Bu Aracı kısmet olursa alacağım fiyatı beyaz ve geri görüş kamerası, navigasyon yok
    Titanyum plus M1 yani journey yani otomobili 61 000 lira plaka ve ruhsat dahil sigortalar hariç
    fiyat aldım daha uygun bulan varsa lütfen burada paylaşsın
    birde ben 2. el bulabilirsem benim için o da uygun henüz plus m1 2 eli yok kasım sonuna kadar
    bekleyim uygun olanı alacağım. Bence araç alacak arkadaşlar beraber araştırırsak iyi olur. Ben Ankara'dayım
    İsmim Ersin Demir Tel 0 532 402 19 81 iyi Forumlar iyi Günler
  • Tekrar iyi günler Bu aracı almayı Düşünen Arkadaşlar bulunduğunuz şehirlerde Ford bayileri ile analiz edin Malum Yıl sonu
    Bayi ler belli kotayı geçmek durumunda böyle durumlarda gelişinin altında bile araç satabiliyorlar bu konuda burada bilgi paylaşırsanız
    hem bizim için hem bayi için iyi olacaktır lütfen paylaşımlarınızı esirgemeyin...
  • Arkadaşlar araca kışlık jant ve lastik alıcam ama hangi jantı almam gerektiğini ve fiyatlarını bilmiyorum. Bunlarda tekeri sökmek için ayrıca bir aparat var sanırım ona uygun bir jant almam gerekiyor. Ford kuryesine kışlık jant ve lastik alan olduysa bana bilgi verirse çok sevinirim.
  • takmad kullanıcısına yanıt
    bende kışlık lastik ve jant almayı düşünüyorum bunu kendi servisi ve jant cılar en iyi bilir sanırım. benim arabam henüz gelmedi gelince paylaşırım
    ayrı jant almak en doğrusu çünkü lastikler değişirken çok hasar görüyor bir kere takıp öle bırakmak lazım
  • Çirkinleşiyor işte

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.