Şimdi Ara

Yeni (2014) Ford Tourneo Courier.. önü olmamış bence (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
40.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taylan-06

aracı incelemeye dün vakit bulabildim ...fakat beğenip beğenmemeyi konuşmadan önce ford a kocaman bir yuh çekiyorum... yahu hiç bu araba bu fiyata olurmu dolusuna 53 bin diyo.. alan güle güle kullansın hiiç işim olmaz...bunlar yeni connecte de 70- 75 bin çekerler heralde dolusuna ...ben açıkcası yeni connec ti bekliyordum düne kadar dolusu 55-60 bine alınır diye tahmin ediyordum ama artık beklemiyorum ..

İçindeki donanım hiçbir ticaride yok. Bir de yeni çıkmış bir araç. Yeni açılan fabrika üretimi bir arttirsin kampanya yapar ford. Connect konusunda ise maksimum 10bin atar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Orijinalden alıntı: taylan-06

aracı incelemeye dün vakit bulabildim ...fakat beğenip beğenmemeyi konuşmadan önce ford a kocaman bir yuh çekiyorum... yahu hiç bu araba bu fiyata olurmu dolusuna 53 bin diyo.. alan güle güle kullansın hiiç işim olmaz...bunlar yeni connecte de 70- 75 bin çekerler heralde dolusuna ...ben açıkcası yeni connec ti bekliyordum düne kadar dolusu 55-60 bine alınır diye tahmin ediyordum ama artık beklemiyorum ..

İçindeki donanım hiçbir ticaride yok. Bir de yeni çıkmış bir araç. Yeni açılan fabrika üretimi bir arttirsin kampanya yapar ford. Connect konusunda ise maksimum 10bin atar

inş... dediğiniz gibi olur fakat başerdeki satış temsilcisi öyle düşünmüyo...connect in dolusu 70-75 arası olur diyor...Courier in dolusu 50 küsür deyince connectin o fiyatları bulması zor görünmüyor..ayrıca yeni çıkan araçta bir lansman fiyatı olur rakam düşük tutulur daha sonra yükselir....

• O ön ızgaradaki ısrar nedir yahu? Hayır, zaten böyle bir ucubeyi almam da trafikte devamlı karşıma çıkıyor, çirkinliğinden gına geldi artık.
  • Vergisi ne kadardır acaba 1.6 motorun... Titanium plus modeli 49 bin TL param olsa kesinlikle alirdim

• Çokda kötü değil ticari bir araç sonuçta, bukadar yermenin lüzümü yok bence..

Fakat bir orantısızlık var bencede...
  • Bu arabanın arka tekerleri eğri gibi.

• ford courier gerçekten hoş bi araba olmuş 49 bin gibi bi rakamı var bence eder. ama bu ford transit connect de fena değil uzun şaşi olanı değilde kısa şaşi olanı da güzel fiyat olarak tahminlerinizce ne kadar olur ? babamın bir kaç işi var hayırlısıysa ford courier yada connect yeni kasası olabilir. :)
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Fiorinodan çok daha estetik durduğu bi gerçek
  • fiorino filan yanına yaklaşamaz bence çok kibar duruyor araba , connect ler gibi demiri eğip bırakmamışlar piyasaya işçilik güzel bu sefer
  • carterjr kullanıcısına yanıt
    KESİNLİKLE AYNI GÖRÜŞTEYİM
  • Yiğidi öldür hakkını yeme hocam Aldırmayı düşünüyorum babama bu arabayı ama biraz daha vakti var gibi
  • ses sistemı berbata yakın.ilk gunlerde ıdare ederız dıyordum ama olmuyor
    sehır ıcı 4,2 km degerlerı hıc tutmuyor en az 6lt yakıyor
    daha 2000 km de bazı yerlerı dökulmeye basladı
    reklam renklerı halen pıysaya cıkmadı..venedık kırmızı yok.lacıvert mavı almak zorunda kaldık

gecen ay almıstım
    bu ay bısıklet mıgros cekı vs cıkardılar
    bıze yokmu 1 ay once aldık dedık olmaz dedıler
    koskoca ford 45000 tl odemıs musterısıne hedıye vermeyı cok gördü
    1 ayla kerız olduk!!!

ERKEN SOĞUDUM.PARAYI BULUNCA ELDEN ÇIKARACAM
  • Yıllarca bir önceki kasa (zaten ondan öncesi de yoktu) çirkin ördek yavrusunu gördük yollarda. Gına gelmişti.
    Lütfen laf etmeyin arabanın tasarımına.
    Ford tasarımcılar okurlar falan maazallah "Önceki kasa çok tutmuştu, acaba onun ön yüzünü yeni kasaya giydirsek" deyip ikinci kabusu yaşatmayın bu millete.

"Çok güzel olmuş, keşke biz de alabilsek" falan deyin, geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4_1400 -- 24 Haziran 2014; 14:01:02 >
  • biraz küçük ama güzel olmuş shovroom da gördüm çok güzel önü arakası olmamış diyenlerde görmeden konuşmasınlar[:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakodede

ses sistemı berbata yakın.ilk gunlerde ıdare ederız dıyordum ama olmuyor
    sehır ıcı 4,2 km degerlerı hıc tutmuyor en az 6lt yakıyor
    daha 2000 km de bazı yerlerı dökulmeye basladı
    reklam renklerı halen pıysaya cıkmadı..venedık kırmızı yok.lacıvert mavı almak zorunda kaldık

gecen ay almıstım
    bu ay bısıklet mıgros cekı vs cıkardılar
    bıze yokmu 1 ay once aldık dedık olmaz dedıler
    koskoca ford 45000 tl odemıs musterısıne hedıye vermeyı cok gördü
    1 ayla kerız olduk!!!

ERKEN SOĞUDUM.PARAYI BULUNCA ELDEN ÇIKARACAM

Nereleri döküldü??

• KIRMIZI
     Yeni (2014) Ford Tourneo Courier.. önü olmamış bence
  • selam bende dun torneo courir titanyum plas moodelınden aldım ılk izlenımlerım olarak gayet guzel olmus ılerleyen zamanlarda ne gösterır bılemıyom ama tıcarı arac ıcın gayet dolu bi arac allah hepimıze güle güle kullanmak nasıp etsın ılerleyen gunlerde gene ızlenımlerımı paylasmak umuduyla hoscakalın
  • Konsolda ki o küçük ekran ne öyle ya çok düşünmüşler bide içe gömük yapmışlar koyamadın mı 5-6 inç bi dokunmatik ekran arabayı ilk gördüğümde beğendim taki arkasını görünceye kadar.
  • Epey yakışıklı olmuş. Otomatik vites seçeneği varmı acaba?
  • aracı travestilere benzettim ne erkek ne kadın... cok garip bir yaratık olmuş. cirkinlik abidesi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.