< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni 2024 Renault Clio tanıtıldı! Sportif Esprit Alpine versiyonu da listede (2. sayfa)
-
-
1.0 tce x-tronic kullanıyorum.
Bursa şehir içi ortalamam max 6.5 gördüm. Eco mod açık kullanıyorum şehir içinde. Faydasını görüyorum.
Tamamen kullanan kişiye göre değişiyor yakıt tüketimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abdyle kendini nasıl kıyasladın peki? Yolların ve şehirlerin abd gibi planlanırsa o zaman senin de HB aracın olmaz. Ama o zaman da bir yerden bir yere gidemezsin çünkü abd gibi bir araç/yakıt alım gücün yok. Bu arada avrupada da sedan olayı az. Çünkü yollar yeterince geniş değil. Çoğu evin offstret park olanağı da yok zaten. Sonuç: "Hb araba iyi olur her yere girer çıkarsın"
-
Sunroof - cam tavan ve 1.3 Tce 140’lık makinanın olmaması skandal!
Clio yakıt avantaji olmayınca anlami kalmıyor ki
1.5 dci var bende İstanbul trafiği şehir içi 6lt (yaz aylarında 5.5 e kadar düşüyor)
Şirket aracı 1.0 benzinli 8.8lt şehir içi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 18 Nisan 2023; 16:59:35 >
Adında Alpine var ancak arka frenler kampana...
(hatalıysam bir bilen düzeltsin lütfen) önler disk, arkalar kampana..
Bu durumu düzelttilerse iyi , yoksa ön koltuktaki yan desteklerin büyütülmesi beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor.
-
Arka koltuk diz mesafesi sınıfının en kötüsü olabilir. Ancak bu kadar rahatsız olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampana aslında ekonomik açıdan daha iyi. Ben 100bin kmde değiştirdim artık ses geliyor diye. 20k falan gideri vardi daha hatta.
Disk olsa çoktan 2 defa değişmişti.
Şehir içi malum çok yüksek hızlarda kullanmiyorsan eğer kampana olması çok dezavantaj olmuyor.
Arka camlar manuel aç kapa idi. O değişmiştir umarım asıl.
Hatta daha bombasıni söyleyeyim, 2021 model joy clio da şoför ve yolcu tarafindaki güneş korumaliklarinda ayna yok. İkisinden birine koy be arkadaşım bunun maliyeti nedir yani sana..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 18 Nisan 2023; 17:14:23 >
Bende Eco modda kullanıyorum agresif te kullanmıyorum araç yeni acaba rodaj dönemi mi?
Afedersiniz clioların içi g.t kadar. İçine giren klostrofobik olur. İnsan biraz geniş yapar. Tabuttan hallice araba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fakirin pardon tr de orta-üst segmentin arabası dünyada 18 yaş cocuga bile güvenlikten dolayı alınmayan araba ama bence güzel tr standardında biz anca bu kadarını hakediyoruz durmak yok yola devam
Amerika'da pazara gitmezler bunlarla
Clio 4 ün arkası bunun tasarimindan daha iyi bence
Cebinde sigara alacak parası olmayanlar milyonluk araçların tasarımını eleştiriyor :)
-
Ben de aynı aracı kullanıyorum ama şehir içinde bahsettiğiniz rakamın yanına yaklaşamadım. Elbette sürüş alışkanlıkları ciddi rol oynuyor. Kullandığınız parkur, mesafe ve ortalama hız bilgilerinizi paylaşmanız mümkün müdür?
Düşük paketlerde kampana olması lazım (Joy ve Touch). Daha doğrusu otomatik el freni olanlarda arkalar disk oluyor diye biliyorum. Benim kullandığım araç İcon arkada disk var. Esprit Alpine en üst paket olacağı için kampana olması mümkün değil.
daha bunun alt kasasını trafikde az gördüm bu çıksa ne
-
Önü gereksiz agresif duruyor.
-
Yalan yok, Clio 5 Touch benzinli 2021 model bayiden sıfır aldığım aracımı 1.5 yıl dağ bayır, erzurumda bodrumda trakyada izmirde 40 bin km kullandım, satıp yeni kasa qashqai skypack aldım. Clio dan aldığım rahatlığı bulamadım belki bana öyle geliyor ama bilemedim. Kilometrede 1 liradan az yakıyordu, QQ 2 liradan aşağı yakmıyor. Marka fanatiği biri değilim, her aracım oldu memur adamım. Clio gerçekten kişinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir araç Türkiye şartlarında. Kim ne derse desin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X