Şimdi Ara

YENİ 308 TANITILDI !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
28.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 5 yıldır segmentinin en güzel dizaynını hep Peugeot çıkartıyor.

B segment, D segment, C suv, B suv iç ve dış olarak en güzel araçlar hep peugeot'tu, artık C hb'ler arasındada en güzel iç ve dış dizayn artık Peugeot'un.

• golf 8 alacaktım nasıl alayım ben şimdi o çirkin golfü. şuna bak ya. aynı fiyatlarda olacak hem de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

Araç daha yeni tanıtıldı?

i-cocpit dedikleri hep aynı direksiyon ve ekran tasarımını kullanıyorlar. 3008'de baya çabaladım ama direksiyon ve koltuğu uygun bir konuma getirip ekranın tamamını göremedim. Tasarımdaki uyumsuzluk çok göze batıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım çok iyi
  • Görüntü çok güzel de insan uzulur boyle cam tavanindan şapır şapır su aktığını görünce.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Güzel bir kullanici yorumu..en önemli yorumlar böyle yorumlardir bence

• yeni logoyu çok beğenmiştim ama arabanın üzerinde hiç de güzel durmamış. eski logo daha çok yakışıyordu arabalara.

• Hakikaten PSA çok iyi iş çıkarıyor. Bu tasarım sınıfının en iyisi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

i-cocpit dedikleri hep aynı direksiyon ve ekran tasarımını kullanıyorlar. 3008'de baya çabaladım ama direksiyon ve koltuğu uygun bir konuma getirip ekranın tamamını göremedim. Tasarımdaki uyumsuzluk çok göze batıyor.

Alıntıları Göster

Bu durum benim için modele göre değişiyor.

Mesela bir önceki kasa 208’de ne yaparsam yapayım tam istediğim ayarı tutturamıyordum. Yeni 208’i denemedim muhtemelen onda düzelmiş olabilir. T9 308 de de sorun olmuyordu, nitekim aldım bindim 100bin km’de sattım. Hakeza 3008’de de ayarlayabiliyorum. Yeni 508’de ise yine pek rahat edemedim. Herkese hitap etmediği gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 18 Mart 2021; 12:55:29 >

• araba güzelde tavandan su almayacaksa güzel. herkes pejo süper diyoor ama güvenip almaya yanaşan yok.

• Beterin beteri var, golf 8in tasarımını beğenmemiştim. Peugeot 308 golfe şükrettirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süreyya Hanım danışmadan bekleniyorsunuz...

• Araç çok yakışıklı golf 8 alır 2 katlar cebine koyar.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt

Dediğiniz şey modellere göre farklılık gösteriyor. Rifter farklı, 208 farklı, 2008-3008, 508...farklı.

• Arabayı o kadar uzatıp bagaj hacmini azaltmaları kötü olmuş, 500LT bekliyordum bu boyutlarda. 500 olsa büyük ihtimalle alırdım bu arabayı. Bagaj dışında herşey çok güzel görünüyor.

3008 dışında tüm araçları güzel geliyor pevgeot'nun

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt

Bizdeki lansmanını Konya'da yaparlar artık :)

• Araç süper de bizdeki fiyatları 300-400bin arası olur. Ekranların kalitesi de artmış bayağı.

• Golfu bile sallayamaz.leonu belki.Bunlardan kotudur demiyorum ama sallayamaz maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 18 Mart 2021; 14:25:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon dan sonra yeni apaçi arabamız hayırlı uğurlu olsun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.