Şimdi Ara

YENİ 308 TANITILDI !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
28.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asıl motorlar harika ama 1.6 dizel hibrid 225 hp bize gelmez sanırım. Gelirse efsane bir araç olur.

Psa neden 3008 ve 508 e 1.6 dizel hibrid getirmiyor bilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel olmus, begendim. peugeot tırtılığını da giderirlerse oyum onlara. keske tasarım ekibinin calıstıgnın 1/3 ü kadar diger muhendisleri calıssa keske.

• TEK KELİMEYLE WAOW ! Kendi segmentinde tasarım olarak çığır açmış.

Tebrikler Pegout !

• Golf'u gömmeye gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Skoda kullanıcısı olarak son yıllardaki Peugeot modellerini çok beğeniyorum. Fiyatlar eskisi gibi makul seviyede olsa gözüm kapalı alırdım. Ama şu fiyatlara almak bana pek akllıca gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristası

Volkswagenin tahtını 1 ip tutuyor şu an hele bi Eylül ayı gelsin o taht yıkılıp yerine Peugeot geçecek

En küçük hacimli dizeli 2.0 olduğunu açıkladığında zaten bitti, merak etme. Bunun için Golf katili diyorlar, ama zaten istesenizde dizel Golf yok artık, katile gerek yok...

• Aracin tipi icin ayri vergi alinmali. Ekstra guzellik vergisi. Helal pejo, tipini sanzimani duzelttin simdi de motorlarini duzelt 😁

• Çok iyi olmuş.Beğendim.PHEV 180 ve 225 motor büyük ihtimalle bize gelmez.Orta ekrandaki klimala fonksiyonlarının olduğu kısmı çok estetik şekilde ayırmışlar.Mavi ve yeşil renk güzel .

• Bugün girse Golf satışlarına sekte uğratacak cinsten bi araba olmuş sanki. Marka algısına birşey diyemem ama gerçekten iç tasarımı çok güzel.

Özellikle şu araçların içerisine Tableti sonradan eklemiş gibi koyanlar yerine biraz daha konsola gömülü getirmeleri çok iyi olmuş.

• Rakipsiz...

• pevgeot uzay çağına girmiş

• Süper. Böyle araçları görmeye daha çok ihtiyacımız var. Keşke ülke imkanları satın almayı da nasip etseydi.

• c segmentinin yeni varisi 🔥🔥

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

Bu mesaj silindi.

hocam VW de senin kafayla pejoya bakarsa, sonucu iyi olmaz. Boynuz kulağı geçer. Dünün vasatın altı arabalarını üreten koreliler bugün japonlardan daha iyi. ama Alman yöneticilerin senin gibi önyargılı şekilde pejoyu değerlendireceklerini sanmıyorum.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 18 Mart 2021; 10:37:58 >
  • pejo sahibi olmayanlar hemen alınır binilir demeyin. İnanınki pejo sadece araba değiştiriyor.

SERVİS ANLAYIŞI İl İl değişse de hala yerlerde inanın ww servisi 2 ye katlar pejoyu.

Bu dediklerim Renault içinde geçerli.

Fransızlar hala aynı fransızlarda değişen sadece tasarımlar.

Şekli şemali çok güzel ama rakipsiz......

hybird araba alınacak olsa inanın ne kadar güzel tasarımı olursa olsun TOYOTA varken fransız mı aman kalsın....

• oyuncak gibi her tarafı elektronik. 407 den acı tecrubelerim var.

• Gti gelecek mi acaba. Peugeot Sport departmanı 1.6 Thp 280hp + elektrik 4 çeker gibi bir çılgınlık yapsa acayip olur

• Tasarım olarak güzel araba olmuş. Bi gelsin bakalım etrafımızda dostlarımızdan illaki alanlar olur orta vadeli kullanımdan sonra memnun kalınırsa değerlendirebileceğim bir araç olabilir. Yeni bir heyecan arıyorum zaten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.