tuttururlar tuttururlar terübeyle sabit (: |
YENİ 308 TANITILDI !!! (7. sayfa)
-
-
Kırmızı için photoshop çalışması:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 18 Mart 2021; 23:18:30 > -
Yine 308 e aşık olup, "off çok iyi olmuş 308 diye anlata anlata bitiremeyip" golf alacak bizim millet. Aha yazıyorum buraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E segment Bentayga 308
Tavan akıtma opsiyonlu mis banko araç
Bizim insanımız ne yazık ki ister ekonomik de ister saplantı de ister marka takıntısı de yani ne derseniz diyin bir sebepden dolayı arabayı kendine değil satacağı adam için alıyor sonuç bu.
Madem tavandan su akıntısı olsun istiyorsunuz Tiguan' nı da seçenekleriniz arasına alın, malum onda da tavandan su alma problemi olabiliyor.
Dsg ile yolda kalmaktansa Peugeot' u tercih ederim. Tam otomatik şanzıman olursa o zaman hangisini beğenirsem onu alırım, marka takıntısı yapmaya gerek yok. Ben müşteriyim diğer taraf satıcı ben kendi işime bakarım, malını gereksiz yere övmeye gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: Fredd_35Madem tavandan su akıntısı olsun istiyorsunuz Tiguan' nı da seçenekleriniz arasına alın, malum onda da tavandan su alma problemi olabiliyor.
Senimi kıracam o da girsin listeye
Ha şöyle mantıklı yazın, her araçta problem olabilir önemli olan satıcının çözüm için yardımcısı olması. Olmuyorsa bana ne Peugeot' dan veya VW' den, paramla niye rezil olayım
quote:
Orijinalden alıntı: turkerilKırmızı için photoshop çalışması:
Mavi çok fena gitmiş bu araca.Estoril 1,16i den sonra ilk defa mavinin çok iyi gittiği bir araç olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Görüyorsunuz mikemmel annatmaa gerek yok. -
alınır, çelik çatı yaptırılır akmaya karşı misler gibi kullanılır. ilerde etrafını da çevirdi mi katta çıkarsın.
-
Her yeni kasada araclar buyuyor , bundan 30 40 sene sonra 308 ve golf gibi araclar f segment gecer artik .
Adamlar bikere logoyu çok güzel yaptılar zaten.
-
1.2 litre de 155 hp lik bir motor seçeneği yok malesef.
Mevcut PSA motorları kullanılmaya devam edecek.
Hibrid seçeneği çok. Yüksek ihtimal tr ye fiyat nedeniyle gelmeyecek ilk etapta. 3008 ve 2008,508 için de. Hibrid araçlar ithal edilmiyor malum vergiler...
Klasik olarak 1.5 dizel 130 hp eat 8,1.2 benzinli 130 hp eat8 dışında bir seçenek olacağını düşünmüyorum tr de.
Manuel 110hp lik model de tr ye gelmeyecektir diğer PSA modellerinde de manuel sanziman gelmedi..
Kaput altında yer alan 1.2 litre hacimli, benzinli motorun 110 ve 130 beygir üretebilen seçenekleri mevcut. İlki sadece 6 ileri vitesli manuel, ikincisiyse hem manuel hem de 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla alınabilen ünitelere 1.5 litre hacimli, 130 beygir güç üretebilen Diesel motor eşlik ediyor. Bu üniteye de manuel ve otomatik şanzıman uygulanabiliyor.
12.4 kWh kapasiteli bataryayla donatılan şarj edilebilir hibrit seçenekler 110 beygir gücünde elektrik motoruna da sahip. 180 ve 225 beygir güç üretebilen iki şekilde sunulan araçlar sadece elektrik enerjisiyle 60 km menzile sahip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1.6 dizel hibrid olarak bir motor yok ondan :)
1.5 dizel var tek başına.
Hibrid araçlar benzinli motorlar ile kombine ediliyor.. Dizel ile değil
225hp lik araçta 1.6 benzinli motor mevcut. Onlarda foyat nedeniyle tr ye gelmiyor zira örneğin 3008 için fiyatı 600 bin TL civarında oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 19 Mart 2021; 8:13:53 >
Maalesef bunu ben de okudum ama bir umut olarak da bu istekte bulundum kendi kendime. Belki şimdi değilse bile ileride gelir. Böyle bir motoru varken kullanmamak çok saçma olmuş. Hem düşük vergili hem performanslı bir motor. 8 sn civarında bir 0 - 100 verirdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aracı henüz test etmiş olmanız pek mümkün değil :)
Direksiyon yeni nesil PSA araçlarında ortak (Citroën, Peugeot, DS) oldukça keyifli ve sportif bir yapısı var. Büyük direksiyonlara alışmış sürücüler olarak bir kaç gün garip hissettiriyor sonrasında sıkıntı olmuyor.
Gösterge yi direksiyonun üst kısmından rahatça görüyorsunuz, boyunuz 1.50 değilse
Yaşım 36.
Ben 15-16'lı yaşlarda eskiler bilir Nokia ataktaydı.
O zamanlar renkli ekranlı 3510i'ler 6610'lar felan modaydı.
Katologları vardı her yerde.
Elime katologu geçtiğinde dönüp dönüp bakardım vay be telefona bak alabilirmiyiz acaba bunu derdim.
Sonra babama söylerdim oğlum o kadar para verip o telefonu alınca ne olacak ne gerek var derdi.
Bende kendi kendime büyüyünce kendim daha iyisini alacağım diye ağlamıştım sinirden babam almıyor diye.
Büyüdük 25-26'lı yaşlarımda iyi bir gelir iyi bir işim vardı. O işim hala var o ayrı şükür neyse.
Gördüğüm herşeyi alma kapasitem vardı. Mesela iPhone 3 çıktığında TR'ye geldiğinde almalıyım demiştim ve almıştım.
Auris ilk tanıtıldığında ooo orta konsola bak demiştim almalıyım demiştim ve almıştım.
Uzatmıyayım işin özü paramla kazandığımla birşeyler alabiliyordum.
Şimdi şu arabanın fotosunu görünce yine o çocukluğuma döndüm.
Yine anılarım canlandı. Yine ulan bakıyoruz ama anca bakıyoruz işte demeye başladım.
Yine o "aaaahh be şuna bak alabilirmiyiz acaba" fobisine büründüm.
Neden? Gelirim artsada alım gücüm azaldı.
Şimdi şu araba nereden baksak şöyle eli yüzü düzgün olsun dersek 300 civarı...
Ee kendi arabam etse etse 120-130. Üstüne 180 binlira para koymam gerek. Paraya bakın ya püüüüh..
Neyse uzattım kusura bakmayın.
Araba şahane olmuş.
Pejo kendini aştı bunu göremeyen bunu kabul etmeyen kördür.
-
Malesef vergi sistemimiz nedeniyle C sınıfı araçlar 400 bin tl üstüne çıktı dolu versiyonları.
PHEV yaparsak 500 üstü oluyor 600e yaklaşıyor.
O nedenle hayaller PHEV 308 gerçekler Egea 1.4 manuel...
Egea kötü bir araçtır anlamı çıkmasın ama malesef durum bu..
Egea cross yok satıyor şu an SUV aldım diye seviniyor vatandaş. herkes haklı ..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X