Şimdi Ara

Yeni 3DMARK 4 Şubat 2013 TSİ 20:00 de. Skorlarımızı paylaşalım. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
7.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wın7 ye resmı olarak 11.1 gelmeyecek..maksat wındows8 satıslarını azda olsa yukseltmek..
  • arkadaslar 20 usd vermek cok mu zor ya adamlar 50 -100 istemiyorki fiyat fena degil bence, satin alinabilir...

edit: steam de $18.74 USD 11 subata kadar

http://store.steampowered.com/app/223850/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 5 Şubat 2013; 5:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

wın7 ye resmı olarak 11.1 gelmeyecek..maksat wındows8 satıslarını azda olsa yukseltmek..

Siz hala oradamisiniz.11 ile 11.1 arasinda hicbir fark yok.Cogu kiside zaten win7 den win8 e gecmiyor ben dahil.Buyuk ihtimalle gercek ve yeni bir dx win9 ile cikacak.Soylenenlere gore win9 yeni xbox dusunulerek yapiliyormus.

Ayrica yeni 3dmark kesinlikle steam den alinabilir fiyati cokda pahali degil nihayetinde yeni cikmis bir urun.

http://www.futuremark.com/support/downloads

Asagidakilerde benim skorlarim.Tabi laptop oldugu icin skorlar yerlerde

Cloud Gate ;http://www.3dmark.com/cg/20779

Ice Storm ;http://www.3dmark.com/is/22395

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 5 Şubat 2013; 8:17:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Mesela benim graphic kartımın memory si 4 gb ama 2 gb gösteriyor. Bir anormallik var.

690'da fiziksel olarak 4 GB ram var; ama SLI-CF'nin mantığı gereği, etkin miktar 2 GB. Gösterdiği değer doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Şubat 2013; 9:02:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

HD 6950 2x CF ve i7 2600k 4.5Ghz

Son test neden bu kadar kötü çıktı? Tek HD6950 bile daha yüksek skor almış.

http://www.3dmark.com/3dm/13554?

Yeni 3DMARK 4 Şubat 2013 TSİ 20:00 de. Skorlarımızı paylaşalım.

Hocam Son skorda sorun var dediğin gibi.
    Bende 13.1 w driver yüklü.

Yanlız benim q9400 iyi direniyor.
    Çözünürlük arttığı zaman yeni nesil cpu lardan çokta fark olmuyor. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi trial ile test yaptık tatmin olduk diyelim. Full'ünü satın alarak ne elde edeceğiz? Alırım almasına da bana ekstra ne kazandıracak. Daha detaylı test mi yapacağım ki... Gerek var mı bilemedim. Bilmediğim için soruyorum. Gerçekten anlamlı bir sebep varsa alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

@numeruscl: win8 x64 te daha mı iyi ? sonuçlarda baya fark var. winm 8 mni yüklesek ama key yok

Oyunlarda kesinlikle win 7 şu an için. Hatta 3dmark11 de de windows 7 çok daha iyi. Ama özellikle windows 8 için yazıldığından sanırım yeni 3dmark skorlar daha iyi 7 ye göre.
  • Birileri özetleyebilir mi 7850 vs 660 7870 vs 660ti vs 7950 bla bla..
  • quote:

Şimdi trial ile test yaptık tatmin olduk diyelim. Full'ünü satın alarak ne elde edeceğiz? Alırım almasına da bana ekstra ne kazandıracak. Daha detaylı test mi yapacağım ki... Gerek var mı bilemedim. Bilmediğim için soruyorum. Gerçekten anlamlı bir sebep varsa alalım.

Full aldığın zaman bir şey kazanmiyorsunuz, sadece ayarlarini açıla bilir oluyor O kadar.

Sistemin en önemli testti oyunlar ile olur, sonuçta amaç oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Şimdi trial ile test yaptık tatmin olduk diyelim. Full'ünü satın alarak ne elde edeceğiz? Alırım almasına da bana ekstra ne kazandıracak. Daha detaylı test mi yapacağım ki... Gerek var mı bilemedim. Bilmediğim için soruyorum. Gerçekten anlamlı bir sebep varsa alalım.

Full aldığın zaman bir şey kazanmiyorsunuz, sadece ayarlarini açıla bilir oluyor O kadar.

Sistemin en önemli testti oyunlar ile olur, sonuçta amaç oyun.

O zaman bu aşamadan sonra çok da gerek yok sanıyorum satın almaya.
  • quote:

Sürekli bench yapan biri aslında alabilir. Free versiyonda sırf demoları izlemek bile çok uzun sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Sürekli bench yapan biri aslında alabilir. Free versiyonda sırf demoları izlemek bile çok uzun sürüyor.

peki stabilite oc testi icinde alinamaz mi program? gerci oyunlardadad az cok anlasilir ama

• quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

peki stabilite oc testi icinde alinamaz mi program? gerci oyunlardadad az cok anlasilir ama

3DMark2001'den beri stabilite testi için hep 3DMark'ları kullanırım ve 1 tanesi haricinde hep free versiyon kullandım ve hep memnun kaldım.

Önceden sadece benchmark'ları çalıştırma olayı vardı free'de ama artık arada demo'ları da izlemek zorunda olduğumuz için çok uzun sürüyor. GPU'yu asıl zorlayacak olan da daha çok son test olduğu için ilk testler ve demolar haliyle boşa harcanan vakit oluyor. Bu yüzden alınabilir gibi geldi bana.

Ayrıca stabilite ve o/c için Furmark da iyidir.

•  Yeni 3DMARK 4 Şubat 2013 TSİ 20:00 de. Skorlarımızı paylaşalım.

ac hawker la benzer bizim sonuclar sanirim cpu dan kaybediyoruz
  • yahu ben yükleyemiyorum programı. XP için desteğimi yok acaba ? Yoksa donanımlar çok düşük diyemi kurmuyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

Yeni 3DMARK 4 Şubat 2013 TSİ 20:00 de. Skorlarımızı paylaşalım.

ac hawker la benzer bizim sonuclar sanirim cpu dan kaybediyoruz

yoo kaybetmiyorsun :D geçmişin beni sen baksana ama problem yazıyo yanda. bendede onu yazdı 313.96 driver yükleyince geçti

• birde benim anlamadığım 1137 mhz olan saat hızım, neden 705 mhz de görünüyor arkadaşlar ? bir terslik mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

birde benim anlamadığım 1137 mhz olan saat hızım, neden 705 mhz de görünüyor arkadaşlar ? bir terslik mi var?

3dmark 11'de bende de öyle gözüküyordu ama 1137'de çalışır kart. sorun yoktur büyük ihtimalle.(nvidia inspector'dan direk 1137 olarak ayarlarsan 1137 olarak gözükür diye düşünüyorum.)
  • bendede durum ayni 1241 de calisan kart 3d mark ta 1110 olarak gorunuyor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.