Şimdi Ara

YENİ 5 SERİSİ G30 FİYAT LİSTESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
10.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80bin dizel farkı var, benzinli 530i şehiriçi-şehirdışı karma 10lt yaksa, 150.000km bedava geziliyor
  • ohannesburgdan mı geliyor bu araçlar ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

80bin dizel farkı var, benzinli 530i şehiriçi-şehirdışı karma 10lt yaksa, 150.000km bedava geziliyor

bu mesaja "pahali aliyorsun ama pahali da satiyorsun" diyecek olan ilk gerizekaliya ceyrek altin hediye edecegim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

530i için bence fiyat gayet makul. Farkindamisiniz bilmiyorumda segmentine göre az yakan 252 hp lik E segmenti ve yeni nesil bir Bmw bu. 320 bin tl çok çok uygun fiyat olarak. Donanımlarda süper. E180 gibi boş oğlu boş değil. Aynı donanim E180 ile arasında sadece 20 bin tl gibi bir fark var. Bir tarafta G30 530i 252 hp diğer tarafta çöp E180 156 hp. Arada yuvarlak hesap 100 BEYGIR !!! Fark var. Bir araba daha neredeyse..

Şu fiyatlara E180 alanda akıl,mantık hiçbirşey yoktur net.

Adam hangi arabayı alırsa o markaya tapmaya başlıyor senin kadar itici bir insan görmedim cidden. Daha geçen sene vw diye terör estirirken bu sene bmw oldu bakalım seneye araba değiştirirsen ne yapacaksın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • site içi ev fiyatına otomobil!
  • Eski konularda 150-170 bandında 0 km bir önceki seri 520i alanlara "yenisi çıkacak almayın enayiler" diyen arkadaşlar vardı fiyatları iyice incelemelerini tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 8 Mart 2017; 17:4:47 >
  • En iyisi Tesla alıp 18 lirayla 500km yol gitmek sanırım.. En azından bir araca 400-500 bin verip bir de yakıtına para gömmemiş oluruz dimi.. Şu konuşulan paralara bak yahu. Akıl alır gibi değil..
  • Kardeşim bizim gibi garibanlara çok para.İstanbulda 2+1 1+1 evi 1 milyona satan ee haliyle alan var.Para bizde yok olanda gırla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

530i için bence fiyat gayet makul. Farkindamisiniz bilmiyorumda segmentine göre az yakan 252 hp lik E segmenti ve yeni nesil bir Bmw bu. 320 bin tl çok çok uygun fiyat olarak. Donanımlarda süper. E180 gibi boş oğlu boş değil. Aynı donanim E180 ile arasında sadece 20 bin tl gibi bir fark var. Bir tarafta G30 530i 252 hp diğer tarafta çöp E180 156 hp. Arada yuvarlak hesap 100 BEYGIR !!! Fark var. Bir araba daha neredeyse..

Şu fiyatlara E180 alanda akıl,mantık hiçbirşey yoktur net.

Adam hangi arabayı alırsa o markaya tapmaya başlıyor senin kadar itici bir insan görmedim cidden. Daha geçen sene vw diye terör estirirken bu sene bmw oldu bakalım seneye araba değiştirirsen ne yapacaksın...

Ya ne boş adamlarsinız şuan vw ye biniyorum. Bmw filan yok vw ye binerken bmw yi övünce hangi markaya tapmış oluyorum şu durumda ? Bence sen daha iticisin karşındakinin kim oldugunu bilmeden boş yorum yapıyosun

• Parası olmayan, açlıktan ağzı kokan adamlar bu başlikta ÇOHH PARA YAVVV diye yorum yapmasın rica ediyorum.. Boş yapmadan bi uzaklaşsınlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

quote:

Orijinalden alıntı: The_BUTZ

yalnız atlanan bir hesaplama var,

Mercedes E180 1.6 lt 156 beygir vergisiz fiyatı 139.247 TL
    BMW 530i 2.0 lt 252 beygir vergisiz fiyatı 131.921 TL'ye geliyor

kim ne derse desin mercedes ciddi anlamda yüksek konumlandırmış,

ama işin daha çirkin kısmı, 2.0 lt 184 beygirlik E200'ün vergisiz fiyatı 105.040 TL idi
    hadi kur etkisini yansıtalım, E180 fiyatı bile olmuyor,

kendimi kazıklanmış hissedeceğime E180 düşünmem, 530i alırım

Dizel konusunda ise diyecek bişey yok, halkın yumuşak karnını güzel kullanmışlar

Konusu açılmıştı bunun.
    Mercedes burda çakallık yapmış.
    2.0 benzinlinin yerine 1.6 benzinliyi konumlandırmış fiyatınıda 2.0 gibi yapmış.
    Resmen rezalet, koca mercedes bu kadar alçalmamalıydı.

konusunu ben açmıştım hocam

ama donanımhaber yönetimi açıklama bile yapmadan konuyu kaldırdı.

kimden ne para alıyorlarsa artık

• Üff istikrara bak be.
  • Dizel ile benzinli arasındaki fiyat farkına temiz bir f20 1.16i park etmiş:) artık alan ilana ev ile takaslı yazar ne diyelim..

• quote:

Parası olmayan, açlıktan ağzı kokan adamlar bu başlikta ÇOHH PARA YAVVV diye yorum yapmasın rica ediyorum.. Boş yapmadan bi uzaklaşsınlar..

Hayırlı olsun hocam düşünmeden bu araca 350.000 lira verebileceğize göre iyi kazanıyor olmalısınız. Allah arttırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

Parası olmayan, açlıktan ağzı kokan adamlar bu başlikta ÇOHH PARA YAVVV diye yorum yapmasın rica ediyorum.. Boş yapmadan bi uzaklaşsınlar..

Hayırlı olsun hocam düşünmeden bu araca 350.000 lira verebileceğize göre iyi kazanıyor olmalısınız. Allah arttırsın.

Hocam akıl var mantık var insan alabileceği malın parasını konuşur, alamayacağı malın tatavasını yaparmı ? Adamın işi gücü yok,parası zaten hiç yok sabah bi giriyo foruma bentleyden başlıyo aston martinden çıkıyo.. Vay efendim şunun şurası şöyle bunun burası öyle bunun parası şukadar bunun beygiri şu kadar.. Sanırsın cebinde 1 milyon nakit parası var kafası karışmış hangisini alsam diye düşünüyo Hey Allahım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

Hocam akıl var mantık var insan alabileceği malın parasını konuşur, alamayacağı malın tatavasını yaparmı ? Adamın işi gücü yok,parası zaten hiç yok sabah bi giriyo foruma bentleyden başlıyo aston martinden çıkıyo.. Vay efendim şunun şurası şöyle bunun burası öyle bunun parası şukadar bunun beygiri şu kadar.. Sanırsın cebinde 1 milyon nakit parası var kafası karışmış hangisini alsam diye düşünüyo Hey Allahım...

Çok doğru:)

• almanyada 530i 20d den daha pahalı, çakal borusan türk halkının dizel fetişini bildiği için öpeyim demiş. benzinlisi değerlendirilebilir. birde donanımlarında hep executive yazıyor, herhalde daha iyi ?

• Sen bu agizla cok zengin kalmassin

• quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

quote:

Orijinalden alıntı: The_BUTZ

yalnız atlanan bir hesaplama var,

Mercedes E180 1.6 lt 156 beygir vergisiz fiyatı 139.247 TL
    BMW 530i 2.0 lt 252 beygir vergisiz fiyatı 131.921 TL'ye geliyor

kim ne derse desin mercedes ciddi anlamda yüksek konumlandırmış,

ama işin daha çirkin kısmı, 2.0 lt 184 beygirlik E200'ün vergisiz fiyatı 105.040 TL idi
    hadi kur etkisini yansıtalım, E180 fiyatı bile olmuyor,

kendimi kazıklanmış hissedeceğime E180 düşünmem, 530i alırım

Dizel konusunda ise diyecek bişey yok, halkın yumuşak karnını güzel kullanmışlar

Konusu açılmıştı bunun.
    Mercedes burda çakallık yapmış.
    2.0 benzinlinin yerine 1.6 benzinliyi konumlandırmış fiyatınıda 2.0 gibi yapmış.
    Resmen rezalet, koca mercedes bu kadar alçalmamalıydı.

Hocam burada konusunu açmıştım.

https://forum.donanimhaber.com/mercedes-benz-in-turk-vatandaslari-agir-sekilde-soguslemesi-5-madde-eklendi--119892574#119892574

Ve halen iddia ediyorum. Çıplak yani vergisiz fiyatta kazık atmak konusunda MB'nin üzerine yok. BMW'DE tıpkı Mercedes gibi halkın dizel sapkınlığını kullanarak Borusan ile kafa kafaya verip boru döşemeye karar vermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Mart 2017; 20:45:9 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.